REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

TURIȘTII s-au BĂTUT cu SALVAMARII, la EFORIE!

TURIȘTII s-au BĂTUT cu SALVAMARII, la EFORIE!

Replica API 2 august 2021 | 00:00 9689

Polițiștii constănțeni au fost sesizați duminică 1 august, în jurul orei 17.30, cu privire la producerea unei altercații între mai multe persoane, în stațiunea Eforie Nord. Este vorba despre faptul că mai mulți turiști s-au luat la harță cu salvamarii, pe motiv că aceștia din urmă ar fi mers haotic pe plajă cu ATV-urile și că ar fi fost pe punctul de a lovi un copil. S-a lăsat cu pumni împărțiți, persoane duse la spital și anchete penale.

sursa foto: Facebook/Ionuț Barbu

La fața locului, din primele cercetări, polițiștii au stabilit că incidentul s-ar fi produs între un grup de turiști și salvamari.

Până la acest moment, patru bărbați, din grupul turiștilor, au fost conduși la sediul Poliției Eforie pentru a fi audiați, urmând a se dispune măsurile legale.

Totodată, două persoane au fost conduse la spital pentru îngrijiri medicale, a transmis IPJ Constanța.

UPDATE:

Potrivit informațiilor noastre, la fața locului s-au deplasat 2 echipaje SMURD B și o șenilată la intervenție.

De asemenea, cele 3 victime - un turist de 26 de ani - lovit la nas și la cap și 2 salvamari, de 44 și 46 de ani - cu plagă la cap și fractură braț stâng și umăr dislocat au fost preluate de ambulanța SMURD Eforie Nord și Tuzla.

În afara celor 2 salvamari transportați la spital, imediat după scandal, alți doi turiști au acuzat dureri, aceștia fiind preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale - unul de pe plajă, celalalt de la sediul Poliției. Unul dintre turiști prezintă traumatism de membru superior iar celălalt traumatism toracic și fractură de membru superior. Ambele victime sunt conștiente.

Potrivit informațiilor noastre, turiștii (6 identificați ca fiind implicați în altercație) sunt din București și au vârste cuprinse între 35 și 40 de ani. Totul ar fi pornit de la faptul că turiștii ar fi fost nemulțumiți de modul în care salvamarii au condus ATV ul pe plajă.

În cazul scandalului de pe plajă, alături de polițiști au intervenit și jandarmii de la Inspectoratul Județean de Jandarmi.

A.F., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si-a luat-o rosculetz in bot hahahahah
3
0
Salvamarii din Efo S se plimba cu Jetsky ul cu gagici diferie, fac tot felul de tumbe si rasuciri chiar la cativa metri de oamenii care sunt in apa. Veniti si supervizati ! asa fac ! niste CIRCARI !
4
0
Eforie,ciodreala,evaziune,batai de VIPuri ascunse de toti,porumb fiert,taxe,parcari,manele,hamsie
5
0
Scandalul a fost provocat de salvamari si a degenerat cand acestia si-au chemat intariri tot niste prapaditi ca ei. De ce nu au sunat la 112?
12
5
Cocalarii din tara iau cu asalt litoralul! Sictir la voi acolo!
7
2
ATV ul e inutil pe plaja cand nu este urgenta. Salvamarii cu ATV se cred regii plajelor. Priviti atitudinea lor desconsideratoare.
9
1
sa vina politia sa faca dosare si amenzi uriase ca sa se potoleasca baietasii astia mici
6
1
Sa vie politia locala, sa vie repidi....
3
1
Salvamarii sa nu mai foloseasca ATV urile pe plaja. Ei de fapt cara Marfa pe la asa zisele baruri de pe plaja. Cand este nevoie de senilata sau ATV au cei de la SMURD . Salvamarii nu generalizez sunt niste neica nimeni cei angajati stau pe acasa si primesc banii,la malul marii sunt numai figuranti. Pentru ce le trebuie ATV? Sa starnesca praful si asa sunt varza Eforiile. Putea sa impuna primarele udarea strazilor ca nu te vezi de praf, poate ii place praful.
18
3
salvamarii,inutili
13
13
turisti veniti pe tichete si care mananca salam de la alimentara si fac ciorba in camera .
18
5
Io tiu cu salvalmari
9
6
Serviciul salvcar trebuie desfiintat si asa nu-i respecta nimeni.Vrei sa mori e treaba ta dar nu chinui si pe altii.
8
14
pe plaja mergi cu ATV numai daca e o urgenta nu ca esti tu smeker ca esti salvamar
27
4
Ce turist normal sare la bataie cu salvamarii? Daca ai venit in concediu iti vezi de treaba ta nu esti smardoi.
30
6
BOSCHETARI ALCOOLISTI
19
11
Dar ce salvamari la 44 si 46 ani...tocmai buni pentru atv ca de slavat...
16
11
Pentru salvamarii boschetari care se cred zmei. Sa-mi sga klotii
19
14
Tot respectul pentru salvamari ! Dar sunt unii dintre ei care chiar fac pe zmeii cu ATV-urile pe plaja !.. Tot felul de scheme, intoarceri gen drifturi... Efectiv se joaca, ridicand praful si chiar punand turistii in pericol ! Nu generalizez, dar sunt unii care nu ar trebui sa conduca asa-ceva !
34
5
Motivul altercatiei se pare ca cei doi salvamari au facut pe zmeii cu atv ul pe plaja
43
14
Toti moldovenii sa plece la ei la tara la sholdova
53
14
Pe scandalagii astia i-as duce la 10 km in larg si i-as obliga sa vina inot inapoi la tarm. Tarani obositi veniti pe tichete sociale la mare. Stati ba la voi acolo ca si-asa e aglomerat orasul.
57
19

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102