REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
12° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Scandal pe rechizitele oferite de primărie: Florin Chelaru le răspunde adversarilor politici: Vă descalificați și vă faceți de râs!

Scandal pe rechizitele oferite de primărie: Florin Chelaru le răspunde adversarilor politici: Vă descalificați și vă faceți de râs!

Replica API 7 septembrie 2019 | 01:42 496

Primăria Năvodari oferă școlarilor la început de an școlar ghiozdane echipate cu rechizite, astfel încât părinții să aibă o grijă în minus pentru pregătirea copiilor de școală. Gestul administrației locale a fost lăudat de unii și, culmea, criticat de alții, în special de adversari politici. Celor din urmă, edilul Florin Chelaru le-a transmis un mesaj.

”Nu reușesc să înțeleg înverșunarea și ura cu care anumiți indivizi atacă lucrurile bune care se fac în Năvodari. Nu spun că totul e perfect, că suntem fără greșeală, dar să arunci cu noroi și să acuzi că Primăria oferă ghiozdane și rechizite gratuite tuturor elevilor este absurd. Poate că dumneavoastră nu vă pasă fiindcă nu aveți copii la grădiniță sau la școală, sau poate că vă permiteți să le cumpărați copiilor dvs ghiozdane de 500 lei, dar domnilor și doamnelor de la USR și PNL Năvodari, sunt mii de părinți și copii care așteaptă și chiar au nevoie de aceste rechizite. Vă descalificați și vă faceți de râs încercând să convingeți oamenii că aceste rechizite sunt o risipă și că nu au nevoie de ele. Valoarea unui ghiozdan complet echipat oferit de Primărie este de 100 lei în medie, bani pe care părinții nu vor mai trebui să îi scoată din buzunar. Nu spun că este mult, dar oameni buni, pentru o familie cu 3,4,5 copii acesta este un mare ajutor”, a transmis Florin Chelaru.

”De 11 ani, Primăria Năvodari oferă tuturor elevilor din oraș aceste rechizite, dar acum a devenit brusc o problemă pentru unii care țipă și înjură. Nu de alta, dar vine campania electorală și trebuie să arate și ei la partid ce „bărbați” politici sunt ei. Cășunând pe rechizitele copiilor. Criticând că elevii vor primi ghiozdane, penare și caiete. Încercați să manipulați și să mințiți că sunt proaste calitativ, că sunt prea verzi sau prea albastre, că au bretele roșii și penare cu fermoar. Trebuie să vă faceți jocul absurd care nu face însă decât să vă umple de ridicol.

Vom acorda aceste rechizite în speranța că le vor fi de folos copiilor și de ajutor părinților. Iar cei care nu le vor sau care nu au nevoie de ele trebuie să știe că nu sunt obligatorii. Le pot refuza, iar noi ne vom asigura că vor ajunge la cei care într-adevăr și-i le doresc și au nevoie de ele”, a conchis Chelaru.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pomeni electorale.
2
0
Eu imi permit sa cumpar rechizite, dar baiatul meu s-a bucurat enorm cand a primit anul trecut. Cred ca ar suferii daca cei din jurul lui primesc si el nu. Decat sa refuz ghiozdanul mai bine sponsorizez asociatia de parinti ca sa mai facem ceva pentru copiii nostri.
2
1
Aveti mare dreptate ,dar sa gaseasca o modalitate sa le distribuie separat, nu de fata cu ceilalti elevi ai caror parinti refuza ajutorul. La scolile fara administrator ,efortul de a le cara in clase este al cadrului didactic si nu e ok. Daca le ofera primaria ,sa se implice pana la capat .
0
1
cit costa in realitate si cit factureaza cel care le da primariei?!
4
1
Nea Florin, te-ai facut de cacat atunci cand ai intors spatele reporteritei Pro TV! In 2-3 randuri, nu doar o data! Nu ai dreptul sa faci asa ceva, idiotule! Esti ales! Ai obligatia sa dai raportul in fata alegatorilor! Nu esti rege, nu ai sange albastru, nu ai mostenit proprietatea numita Navodari! Esti un individ care va fi uitat repede, dat la groapa de gunoi a istoriei! Acum cativa ani, te intalneam la tinute comune, facute de loja mea si loja ta, in domeniul masoneriei! Nici acolo nu aveai valoare, prajina!
5
2
Atunci sa dea o lista fuecare clasa cu cei care au nevoie ,si sa se investeasca in mai putine ghiozdane cu prioduse mai bune! Deci cine are nevoie, sa se bucure de ce primeste!
5
2
In mare ai dreptate.dar daca privim lucrurile punctual mai bine dai calitate.un creion colorat un stilou un penar de proasta calitate nu face altceva decat sa prelungeasca agonia celor care nu isi permit.si ti o spune unul care a vandut papetarie.nu este chiar asa.un stilou la 3 lei mai mult de 1 luna nu rezista.un rucsac de 20 lei la fel.material de proasta calitate cusaturi facute pe vapor etc.nu este chiar asa.daca tot te indrepti inspre oamenii amarati faci o lista pe baza unor indicatori si dai calitate astfel incat sa ajuti nu sa incurci.cred eu.ca nu o sa multumesti pe toata lumea,stim
5
3
Spalati banii. produsele sun de peoasta calitate.
6
6
12 09 asa si? scrie in fisa postului ca trebuie sa iti dea pomana? bun mai putin bun e gratis. nu vorbesc de primarul asta cu cap de gogosar murat ci asa e romanu in general si cand i se da de pomana face nazuri! poate vrei un versace sau armani hm? sau nu vrei si o masina ? un audi ceva clasa mai noua?..niste nesimtiti si rasa de tot cacatul
6
2
Este adevarat ca sunt lucruri doar de cea mai proasta calitate,aproape inutilizabile, an de an le am dat altor copii de pomana
4
7
DOMNULE PRIMAR
9
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212