REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SCANDAL pe STRADĂ ca-n VESTUL Sălbatic! S-a lăsat cu PERCHEZIȚII, un SUSPECT a FUGIT!

SCANDAL pe STRADĂ ca-n VESTUL Sălbatic! S-a lăsat cu PERCHEZIȚII, un SUSPECT a FUGIT!

Replica API 10 aprilie 2021 | 14:11 3637

Polițiști din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu, la data de 7 aprilie a.c., au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Moldovei din localitate ar avea loc un conflict între mai multe persoane. Mai exact, Petre Marian Armando, Petre Petre Lorenzo, Petre Ionuț Florin și Bonea Marin Raul s-au luat la harță cu alți doi indivizi, străzile din Mihail Kogălniceanu fiind parcă desprinse din Vestul Sălbatic. S-a lăsat cu percheziții domiciliare, propuneri spre arestare, iar unul dintre agresori a fugit, fiind căutat de oamenii legii.

foto: arhivă

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar în urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, ar fi agresat fizic alți 2 bărbați, de 33, respectiv 37 de ani.

Cele două victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale și examinare medico-legală.

La data de 8 aprilie a.c., polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, pe raza comunei Mihail Kogălniceanu, de unde au ridicat mai multe bunuri cu valoare probatorie.

De asemenea, în urma investigațiilor a reieșit faptul că doi dintre presupușii agresori ar fi condus un autoturism, pe strada în cauză, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, pentru 2 dintre bărbați fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar pentru ceilalți doi bărbați, pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În cursul zilei de ieri, în urma probatoriului administrat în cauză, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus reținerea a 3 dintre aceștia, pentru 24 de ore, cel de-al patrulea bărbat sustrăgându-se cercetărilor.

Cei trei au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, fiind prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, urmând ca pentru cel de-al patrulea bărbat să fie efectuată propunere de arestare preventivă în lipsă.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vikingi dom'le!
2
0
Jeguri umane. Toate urzicile s au haladit pe traseul democratiei...
0
1
Alt sat fara caini .
1
1
Armando Lorenzo si Raul... morrr
1
0
Trebuie adus un taur si bagati la corida ai dracu spanioli
6
0
Raul, Armando, Lorenzo. Numai spanioli in Kogalniceanu. Constanta e plina de portoricani de altfel, deci mnah.. Oleeeee
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218