REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Scandal pe un teren de sport în cartierul Henri Coandă, pe acorduri de MANELE

Scandal pe un teren de sport în cartierul Henri Coandă, pe acorduri de MANELE

Replica API 8 octombrie 2020 | 00:00 2845

Un teren care ar fi trebuit amenajat pentru diferite sporturi este noul motiv de ceartă între locatarii din campusul social Henri Coandă și cei care locuiesc în jur. Astfel, deşi ar fi trebuit să fie un loc de joacă unde copiii să se joace fotbal, baschet și alte sporturi este folosit la venirea serii pentru cu totul alte activități de ”copiii” mai vârstnici. Cei care trec seara pe lângă teren sau care au norocul să locuiască în apropiere pot să asculte acorduri din marele Guță sau inegalabilul Salam, sau să asiste la o partidă de barbut.

Terenul ar fi trebui să fie amenajat ca o arenă polivalentă, unde copiii să joace fotbal, baschet sau orice alt sport, însă se pare că deocamdată este lăsat în paragină, gunoaiele fiind omniprezente în jurul lui. Terenul aparține primăriei Constanța, și teoretic ar trebui închis pe timpul nopții, însă se pare că acest lucru nu se întâmplă, prilej pentru cei cu program nocturn să chefuiască, să bea și să asculte muzică.

Nu putem să dormim noaptea din cauza zgomotului

”Nu putem să dormim noaptea din cauza zgomotului și a muzicii. Suntem oameni care ne trezim la 5 jumătate să plecăm la serviciu și din cauza lor nu ne putem odihni cum trebuie. Poate că poliția locală ar trebui să nu îi mai lase să intre pe teren după ora 22” a declarat un vecin nemulțumit pentru ziarul Replica.

Potrivit informațiilor noastre, terenul ar trebui să fie deschis doar pe timpul zilei și doar pentru copii, însă se pare că undeva, cineva greșește și lasă deschis și noaptea.

Reprezentanții primăriei nu au putut să dea informații până la închiderea ediției în legătură cu această situație însă vor reveni cu un punct de vedere.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La sc.29 au ajuns repede militienii, aici e prea departe.
3
0
Isi bat joc de noi si oras, fac expres mizerii propriilor vecini. Numai de politie inteleg. Ii incurajeaza proprii parinti sa deranjeze lumea si copii noaptea. Pentru ei e mandrie ca fac mizerii. Dupa lege Amenzi Grele si puscarie maxima, asa e legea tarii. La primul baston pe spinare tiganii mancatori din gunoaie fug speriati ca soarecii ha ha ha
8
0
Ca cimpanzeii sa fie scosi din orasul Constanta.
13
2
Ca cetatean al orasului consider ca copii din HC nu au nevoie de vrun teren de fotbal , astia fura mingiile .
11
1
oameni buni in acele containere locuies si oameni amarati, eu personal cunosc cateva familii de buna credinta , au copii la scoala oameni linistiti care isi vad de treaba au de munca stabil . nu mai cereti inchiderea acelui loc. Corect ar fi sa plece doar scandalagii.
8
3
nu se baga politia. sunt minori si nu au voie !!
4
1
Daca ii scandal si acorduri.Sa treaca vergil pe acolo sa le faca cite o felatie poate se linistesc.Am vazut ca a functionat asta cind le a adus cuti de mincare cu duba alba sa voteze in conformitate.Acu tre pusi pe faras cu toooti ca sint lepre.
7
2
rom sau romin tot dracul ala este
4
10
Lasati romii in pace. Romii sunt locuitori ai Rominiei si sunt vorbitori ai limbii Romani
5
13
Nu poti civiliza animalele, trebuia sa-i bage la marginea orasului.
15
0
lasa-ti olimpicii pe terenul de sport, nu blocati accesul, unde plm e reporta poolii sa scrie ???
8
1
Alooo,domnilor politisti de la sectia 2,se aude?Sau ii amendati doar pe copii educati ,care merg la scoala,cei de etnie nu trebuie deranjati?
20
4
Politia ridica doar copii olimpici,cei din HC nu stiu carte si nu pot semna un proces verbal
21
3
Si culmea... Sectia 2 e fix acolo aproape. Pentru tigani n-au duba...
24
1
Oooo, pai la ce va asteptati? Sa joce tiganii baschet si fotbal civilizat? Nu era clar ca vor urma manele, coji de seminte certuri, scandaluri, batai, urlete, si vandalizari ? O bucata din gardul terenului a fost furat deja, chiar daca incuie poarta se fura gardul. Puradeii tiganilor se distreaza sarind peste capotele masinilor din parcare, mazgalind zidurile blocurilor din vecinatate cu sprayuri cu vopsea si fura tot ce cred ei ca este valoros. Este doar o chestiune de timp pana va izbucni un conflict interetnic. Mi-ar place sa-i vad arzand ca sobolanii!
25
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614