REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 22 Sept. 2023
Anul XX Nr. 6494
23.4° Constanța Vineri, 22 Septembrie 2023 Anul XX Nr. 6494

Scandal! Poliția a intervenit în Satul de Vacanță; mai mulți operatori, închiși de OPC. Video

Scandal! Poliția a intervenit în Satul de Vacanță; mai mulți operatori, închiși de OPC. Video

A.F. 5 august 2023 | 00:00 5762

Inspectorii ANPC au controlat, în cursul zilei de vineri, 4 august a.c., mai mulți operatori economici din Satul de Vacanță. Toți comercianții care aveau grătare pe alee au fost închiși, a transmis șeful ANPC, Horia Constantinescu.

Scandal! Politia a intervenit in Satul de Vacanta; mai multi operatori, inchisi de OPC. Video

Comercianții au fost sancționați pentru nereguli ca păstrarea preparatelor din carne la temperaturi necorespunzătoare, inspectorii menționând că nu este prima dată când au fost închiși pentru astfel de deficiențe, acestora fiindu-le oprită activitatea de 4 ori, fără a le remedia, punând, astfel, în pericol consumatorii. 

Scandal! Politia a intervenit in Satul de Vacanta; mai multi operatori, inchisi de OPC. Video

„Toată carnea de aici trebuie să ajungă în niște saci de gunoi ca să-i putem sigila, pentru că este păstrată la temperaturi necorespunzătoare. Vi s-a mai spus o dată. A câta oară este când discutăm?“, a întrebat șeful ANPC un operator găsit cu nereguli.

„Este a patra oară când vi s-a spus acest lucru, vi s-a dat avertisment, vi s-a făcut consiliere, vi s-a spus ce trebuie să faceți, dar faceți fix cum vreți dumneavoastră și nu este în regulă“, le-a spus un alt inspector ANPC, celor găsiți cu deficiențe.

Șeful ANPC, Horia Constantinescu a declarat că operatorii economici controlați au aruncat cu mâncare, scaune sau tăvi în inspectori, și le-au adresat injurii, la fața locului sosind mai multe echipaje de poliție.

Video:

Ce spune Horia Constantinescu

„În Satul de Vacanță a ieșit în această seară o întreagă revoluție. Suntem deja la a patra acțiune de control din această vară și am arătat mereu faptul că nu se poate găti ca la bâlci, pe trotuar, nu putem pune doar un linoleum pe jos și să ni se pară că acolo am amenajat o bucătărie. Spiritele s-au inflamat în momentul în care angajații unora dintre locațiile oprite din nou temporar s-au amestecat prin mulțime și au început să ne înjure, să arunce cu mâncare în noi și în felul ăsta au angrenat și opinia publică în tot ceea ce a urmat. Vom continua acțiunile de control și rămânem fermi pe poziții de a nu permite alimentație publică direct pe trotuar“, a transmis președintele ANPC.

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Încet și sigur r*mânia se transformă într-o țară ca din jungla africană. Îmi vine să râd când citesc că r*mânii supărați vor în Schengen. Poate când vă mai civilizați. Până atunci încercați, poate va primește în vreo organizație din Africa. Aveți mari șanse având în vedere că nu vă plac ordinea disciplina și bunul simț.
3
0
Trebuie sa fii cocalar ca sa mananci de la ciorile alea din satul de vacanta. Felictari OPC. Sa mai faceti asta ca sigur nespalatii aia maine fac la fel.
11
2
Bai Horia toate plimba tava tin mancarea in vitrina. Inteleg daca gasesti mancare stricata dar asa sa te legi de niste temperaturi, pai gratarul nu e fierbinte cand il iei de pe jar? Voi OPC stati cu curu pa scaune si agitati termometre, la munca cu voi parazitilor, infulecati salarii si sporuri din taxele noastre si nu faceti nimic pentru tara
7
11
De ce Scarlatescu poate sa vanda in aer liber si ei nu au voie? De ce a tacut seful OPC la intrebarea asta?
7
6
Presedinte cica anpc....asta are plaja la noi in costinesti...batea babe cu ajutorul badigarzilor....ca ii era frca sa nu il bata babaciunea cu prosopu...plm
11
3
Bine dreaq ca nu se duce asta in germania.. ca ii inchide pe toti. Ca aia vand carnati in mijlocul strazii......o sa moara de toxinfectii alimentare.
13
6
derbedeu, golan, hot si analfabet ca sa postati in favoarea lui ??? Un leu cincizeci ??? Mai bine va dau eu niste mwie cu mult kkt !!! Gratis !!!
12
14
Ce se dau ciorile cu curul de pamant... Tipic lor..
19
0
Astia care comentati contra controalelor, cred ca v-a amendat si pe voi, javrelor
16
10
Uite cine vorbeste - un alt milionar in Euro care munceste la stat... adica toata aceasta nebunie pt un salariu de mizerie, pai cine ar munci la stat cu atata bataie de cap, fiind milionar in euro si de ce? Prietenii stiu de ce!
18
10
DSP-ul pentru ce mai este ? Handicapatul asta știe și sănăt**e , igiena , arhitectura , contabilitate .. e multifuncțional dar și deștept . Colegii lui când iau spaga iar el o contabilizeaza nu recunoaște
14
10
Ce le vine așa greu sa înțeleagă că mâncarea se păstrează pentru vânzare fie la 0 grade fie la 80 de grade, ce e așa greu
17
0
Satul de vacantă e o junglă Sânt crocodili disperați înfometați după bani
20
1
La Vama Veche de tot râsul politia a luat numerele la un Bolt legal iar 99SKO și blatistul din față de la Deea au fost opriți și lăsați să plece. Cineva ar trebui să faca o emisiune acolo ca ies multe la iveală
5
1
Toti cei care sunteti impotriva lui Horia, vei fi constienti de actiunile ANPC, doar atunci cand va veti imbolnavi de la hrana alterata pe care o vand comerciantii.
21
5
Dupa ce le a confiscat Fagadau trasurile ciorile din Palas s au reprofilat pe alimentatie publica.Astea nu inteleg oricat le ai spune ce au de facut.De vina sunt cei de la primarie care le dau autorizatii de functionare in cunostinta de cauza!
27
1
Circ de 2 lei,de ce trebuie sa vina Horia sa facă circ ieftin,ce fac restul angajaților Anpc în timpul anului sa înțeleg ca nu se fac controale decât dacă vine Horia
17
7
Mare secatura Du-te ma animalule și controlează spitalele și școlile care nu au avize dar funcționează , trenurile , garle, azilele de bătrâni administrate de stat dacă ai tupeu
15
20
Domnul candidat la Primăria Constanței vrea să își facă încă de acum campanie electorală... E un idiot. Nu este el curat cat este de curat in bucătăriile din Constanța... Un împuțit, un nespălat, bărbos j***s, face controale. Daca nenorocitul asta ajunge primar în locul altui idiot, actual primar, ne am dus dracu... Halal. Sictir, Horia Constantinescu... O sa înfunzi pușcăria, așa cum o va înfundă și actualul primar...
20
19
Un nespălat, un j***s cu barba, a venit să facă control. El este un împuțit... Nu vede cât este de curat???? Idiotul... Să meargă în Eforie, Costinești... Aici, in satul de vacanta e foarte curat... O să ajungă la pușcărie dl candidat la primărie... Își face campanie electorală... Dar nu o să iasă el primar... Daca iese idiotul asta, s a terminat de tot cu orașul nostru.... Sictir, H.C.
14
23
Sa iei 2-3 cu tine sa faceti fata si sa nu va plictisiti
6
3
Sunt soția lui horică Cel cu puța cea mai mica Si cu Anghel se plimba el Si sunt tot frustrat mereu Ca nici Stroe nu ma vrea Si Chitac e viata mea Am vandut si psd-ul Si sunca am adus-o eu Eu cu pila cea mai mare Si Anghel e tot in picioare Eu sunt mic si tot frustrat Anghel e mare barbat
14
17
La țiganii de r*mâni le trebuie litoral? Este un litoral frumos pentru ei în Siberia
13
7
Nici macar nu tia ajuns mintea la paime cu gem
4
10
Asts are atributii de DSP?
6
14
Bine le-a făcut Toți țiganii din palas și Medeea vând hamsii.. kebab ....etc..fără a deține documente și este un pericol ptr consumatori. Binele face celor care nu respecta regulile de igienă și c*rățenie. Închiși și suspendarea activității .asa merita ciorile astea infecte
41
1
Tb să atingi o stare superioară ( Nirvana ) de cocălărism să poți intra de bună voie in “Satul de Vacanță” . Ar tb efectiv ras și construit un parc pe locul lui.
33
2
Luna Park e o bijuterie. Ști ce zic?
6
7
ala nu mai este de mult Sat de Vacanta, este un mare balci, plin de spelunci ordinare. ar trebui daramat ca si speluncile din Portul Tomis..., ca si vaporul din fata garii, kitsch-ul extrem al mascariciului.
38
4

REPLICA

LOTO

6/49
3746324943
5/49
292427392816
joker
3034728106