REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.1° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.1° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

SCANDAL SEXUAL la Buzău. Deputat PSD, ameninţat că va apărea în următorul film: "Voi face plângere la Parchet"

SCANDAL SEXUAL la Buzău. Deputat PSD, ameninţat că va apărea în următorul film: "Voi face plângere la Parchet"

Replica API 22 ianuarie 2016 | 00:07 846

Scandalul de spionaj si santaj sexual cu politicieni continuă: deputatul Marcel Ciolacu, fost consilier al lui Victor Ponta, este ameninţat că va fi următorul personaj principal din inregistrarile intime realizate într-un hotel de lux, relatează România TV. Primarul din Buzău, Constantin Boşcodeală, a apărut în presă în această săptămână intr-un film deocheat impreuna cu doua fete, iar, la finalul filmului, scrie clar: urmează deputatul Marcel Ciolacu.

Scandalul sexual din PSD este departe de a se termina. Un deputat social-democrat este ameninţat că va fi următorul personaj principal din inregistrarile intime realizate într-un hotel de lux.

În exclusivitate pentru România TV, parlamentarul Marcel Ciolacu a vorbit despre acest subiect şi anunţă că va depune plângere la Parchet.

"Nu exista nimic de acest gen. Nu banuiesc pe nimeni momentan. O sa fac plangere la Parchetul General şi sper sa faca lumina cine a scris. Voi face plangere ca sunt amenintat prin acel filmulet. Am vorbit cu avocatul. Repet, nu va urma nimic, intentionat a fost scris numele meu, ca sa fiu târât în acest scandal, fără să am nicio treaba. (...) E posibil să fie din interiorul partidului, e posibil să fie adversari politici. Este posibil orice", a spus Ciolacu pentru România TV.

Imaginile în care ar apărea primarul Buzăului au fost distribuite recent în mailurile mai multor redacţii de ziar. Potrivit Comisarul.ro, filmuleţul a fost înregistrat în anul 2012, într-o cameră din hotelul lui Robert Negoiţă.

Jurnaliştii susţin, însă, că publicarea videoclipului are un scop precis: compromiterea primarului cu numai câteva luni înainte de alegerile locale. În susţinerea acestei ipoteze, ei spun că filmarea întrunirii amoroase a fost planificată prin amplasarea a mai multor camere video în camera de hotel, iar filmul a fost livrat ... gata montat. Primarul spune însă că totul este trucat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369