REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

SCANDAL și CIRC la Eforie: POLIȚISTĂ TRASĂ de PĂR, LOVITURI și AMENINȚĂRI!

SCANDAL și CIRC la Eforie: POLIȚISTĂ TRASĂ de PĂR, LOVITURI și AMENINȚĂRI!

Replica API 9 octombrie 2019 | 00:00 905

Trei persoane au fost condamnate la pedespse cu suspendare, de către instanța de fond, urmând a se judeca apelul, care a fost stabilit pentru data de 12.12.2019. Este vorba de un scandal izbucnit la Eforie, în care oamenii legii care au intervenit la fața locului au fost agresați, amenințați și înjurați.

Analizând întregul material probator administrat în cauză, instanța a reținut că, la data de 12.05.2019, doi oameni ai legii din cadrul Poliției Stațiunii Eforie și un jandarm se aflau în serviciul de patrulare în Eforie Sud cu autospeciala de serviciu. În jurul orei 20.50, aceștia au fost dirijați de către dispecerul de serviciu al Poliției Stațiunii Eforie să se deplaseze în Eforie Sud, la un supermarket, întrucât dispeceratul firmei de pază a sesizat un scandal produs de un bărbat în incinta magazinului. Cei trei lucrători s-au deplasat la locul indicat, unde l-au găsit pe inculpat, solicitându-i să se legitimeze. Acesta a refuzat să-și decline identitatea și a început să adreseze organelor de ordine publică expresii vulgare. Organele de ordine publică i-au solicitat să le însoțească la autospeciala de poliție, care se afla parcată în stația de autobuz din apropiere, însă acesta a refuzat, fapt pentru care au procedat la conducerea forțată a acestuia, dar pentru că se opunea au încercat să ia măsura încătușării. Lângă acesta se aflau soția sa și fiicele acesteia, dar și o altă femeie. Întrucât inculpatul se opunea cu forța fizică încătușării, organele de ordine publică au încercat să-i blocheze mâinile pentru a-i aplica pe acestea cătușele. Atunci au intervenit două dintre femei pentru a împiedica organele de ordine publică și au început să agreseze fizic lucrătorii, i-au lovit în mod repetat cu pumnii și picioarele peste diferite părți ale corpului, una dintre inculpate trăgând-o totodată pe polițista prezentă la fața locului cu mâinile de păr. Oamenii legii au reușit să-l ducă pe inculpat la autospecială, iar femeile au început să înjure și le-au adresat fiecăruia dintre aceștia trei expresii de amenințare cu moartea atât lor cât și membrilor familiilor lor. Loviturile au continuat și la autospeciala de Poliție, iar inculpatul, împotrivindu-se să urce, a înfundat caroseria. Prima instanță deja s-a pronunțat în cauză, urmând a se judeca apelul.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Husenul cu panamera e un ghertoi ordinar.
4
0
daca era sa bata in Piata Victoriei cateva mame cu copii, ar fi stiut cum sa procedeze ptr ca i-a invatat stapanii lor, pesedeii! Dar pot sa-i invat si eu cum sa procedeze pe viitor cu etnicii. "Stai, Politia, actele va rog!" Opuneau rezistenta, atunci: Poc in aer, continuau sa se opuna, atunci POC, POC, POC POC, si linistea se lasa! Nimeni nu mai misca- asa-i ca-i tare ?- ca-n America, si se facea si economie in buzunarul contribuabilului, fara proces, fara puscarii de lux, etc!
2
2
Ce pretentii sa ai de la maimutoii astia? Feriti va ca daca pun mana pe putere va exportez
1
1
Azi in Cta la semafor la Trocadero un Panamera alb avand CTXXULM cu trei prostani in coviltir. Surpriza: lun ache parcat pe bancheta spate scoate un cutitas pe geam sa impresioneze. Ce parere aveti: trebuia sa le sa le dau un spray in nas si apoi sa-fragezesc inainte de marinat.?
7
0
Moarte ciorilor de la Eforie
8
0
Ciorile trebuiau impuscate. In america erau reci de mult. Deportati ar trebui sa fie sa traiasca in colonii cu gard electrificat Sa isi cultive pamantul, sa lucreze sa nu se mai amestece cu populatia alba
10
0
bagati la penitenciar si batuti non stop
9
0
Informati informatori sa va informeze corect. Belimiati...
1
0
moarte ciorilor borate
11
0
Tiganii au tupeu tocmai pentru ca o mare parte din politisti si din oamenii din justitie fraternizeaza cu infractorii. Daca am fi avut niste oameni ai legii pe bune,situatia ar fi fost complet alta . Foarte putini politisti si procurori sunt dedicati inmod real cetatenilor normali,cinstiti si ei sunt marginalizati. Suntem ca in tarile alea bananiere cu conducere autocrata ,corupta si cu populatie total dezbinata si abuzata.
9
2
E plina ochi Eforie de tigani,care mai de care mai afacerist sau plin de voturi,asa ca mai bine lasam sa fie batuta politia decat sa pierdem alegerile.Sau gresim noi primarasule?
23
2
Tablou cu tigani in actiune ! La retardatii astia este nevoie de o armata ca sa-i linisteasca !
22
0
Ba prostule....asta e termenul de judecata al apelului
12
0
Vai cat de prost e comentatorul asta de la ora 06:44. Probabil ca e un manipulat hastagist care doar citeste un text fara sa retina sau sa inteleaga ceva. Cum e si KWJ. Si prostii astia vor functii de conducere cand ei nici sa execute nu reusesc. Doar tipa dupa drepturi uitand de obligatii.
7
11
12,.12.2019...fapta se petrece in decembrie anul acesta, patetic!
1
20
minte politia cand spune ca s-au auzit injurii. se auzea doar cracracra. meritam gazati. cracracra. politistii destepti ne impuscau cracracra. abuz cracracra. va rugam striviti gandacii ca noi. cracracra
14
3
asa, da-ti drumu la toate curvele de tigan cu sida
23
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102