REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

SCANDAL şi înjunghieri la Constanţa: doi indivizi au ajuns la spital în stare gravă, sub paza jandarmilor

SCANDAL şi înjunghieri la Constanţa: doi indivizi au ajuns la spital în stare gravă, sub paza jandarmilor

Replica API 23 ianuarie 2015 | 14:19 149

O altercaţie se putea solda cu o dramă

O altercaţie se putea solda cu o dramă

Spiritele s-au încins în seara de joi, 22 ianuarie, în Constanţa! Din câte se pare, doi indivizi, care ar fi cunoscuţi ca şi consumatori de droguri, s-au luat la bătaie, totul ajungând până la înjunghieri.

Ambii au ajuns ajuns la spital, fiind internaţi pe Secţia de Terapie Intensivă, sub paza jandarmilor.

Menţionăm că unul dintre ei are o leziune tăiată la nivelul gâtului.

"Sunt internaţi în Secţia de Terapie Intensivă, păziţi de jandarmi. Unul are o traheostomă la gât. Amândoi sunt stabili hemodinamic. Au ieşit testele pozitive la droguri", au declarat, pentru "Replica", cadrele medicale.

Update:

În urma conflictului dintre cei doi bărbaţi, unul s-a ales cu o plagă tăiată la nivelul gâtului, fiind transportat la spital cu o ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, pe când al doilea s-a aruncat de la etaj. Acesta a fost preluat de un echipaj SMURD.

Totul s-a petrecut într-un imobil de pe raza Secţiei 4 Poliţie. Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Mai exact, în seara de 22.01.2015, în jurul orelor 19.22, pe fondul unei altercații spontane, George M., de 28 ani, l-a înțepat cu un ciob de sticlă în zona cervicală anterioară pe George-Nicolae U., de 23 ani. Cei doi se aflau într-o garsonieră de pe strada Bravilor din Constanța. La faţa locului a ajuns o patrulă a Secţiei 4 şi una a Poliţiei Locale imobilizându-l pe agresor. Atât victima cât și agresorul au fost transportați la Spitalul Județean, pentru îngrijiri. Echipa de cercetare, coordonată de procuror, a demarat cercetările.

Update 2

Din câte se pare, totul a plecat de la faptul că George M. dorea să-şi pună capăt zilelor, să se arunce de la etajul 1. George Nicolae U. ar fi încercat să-l oprească, moment în care a fost înjunghiat cu un ciob de la geamul spart anterior. După ce şi-a atacat prietenul, George M. a sărit de la etajul 1.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272