REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Scandal și teroare, într-o familie din Mihail Kogălniceanu

Scandal și teroare, într-o familie din Mihail Kogălniceanu

Replica API 28 aprilie 2022 | 20:38 1652

George Barboi a fost trimis în judecată pentru violență în familie. Însă, povestea din spate este una stufoasă. A luat-o pe calea alcoolului și și-a terorizat soția și fiicele. A fost emis ordin de protecție pe numele lui, l-a încălcat, a fost arestat. Însă, episoadele au continuat, în sensul că și-a amenințat soția. În cele din urmă s-a ajuns la divorț. Însă, și în trecut au mai fost reclamații, dosarul ajungând în instanță, dar procesul penal a încetat pentru că femeia și-a retras plângerea.

Spre exemplu, George Barboi și-a așteptat soția să vină de la serviciu, el fiind sub influența băuturilor alcoolice, și a luat-o la bătaie. Victima s-a retras în camera copiilor, iar, peste noapte, a mers la ea, a dat-o cu capul de sobă, a târât-o până în hol, acolo unde a luat-o la pumni și picioare. Scandalul a continuat în bucătărie. George a luat un cuțit și a amenințat că o omoară, după care a luat-o la palme. La fața locului a ajuns Poliția, care a emis un ordin de protecție provizoriu. Ordinul a fost confirmat în instanță.

Însă, bărbatul nu a respectat interdicțiile, a continuat s-o amenințe și să meargă la domiciliul respectiv. A fost arestat preventiv și apoi trimis în judecată pentru amenințare.

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Constanța, termenul fiind stabilit pentru data de 6.06.2022.

Și în trecut a mai fost trimis în judecată pentru fapte similare, dar la acel moment femeia și-a retras plângerea.

Acum se pare că este dispusă să meargă până la final, mai ales că pe rolul instanțelor de judecată a fost înregistrat și divorțul.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212