REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
23.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

SCANDAL ŞI TEROARE! Trei indivizi au băgat spaima în locuitorii din Ciobanu; primarul, ÎNJURAT ca la uşa cortului – VIDEO!

SCANDAL ŞI TEROARE! Trei indivizi au băgat spaima în locuitorii din Ciobanu; primarul, ÎNJURAT ca la uşa cortului – VIDEO!

Replica API 17 august 2016 | 21:36 1689

Cuvinte obscene, ameninţări şi cuţite aruncate la voia întâmplării

Cuvinte obscene, ameninţări şi cuţite aruncate la voia întâmplării

Primarul din Ciobanu, Tudorel Gurgu, susține că a ajuns la capătul puterilor și nu mai știe ce să facă pentru a rezolva problemele din localitate, generate de trei indivizi violenți. Acesta susține că și în seara de luni, 15 august, persoanele respective au semănat panica în sat, s-au plimbat cu mașina fiind sub influența băuturilor alcoolice, s-au luat de lume și au aruncat cu obiecte contondente. "Este haos, nu știm ce să mai facem!", a declarat Tudorel Gurgu. Precizăm că acesta a filmat câteva scene în care i se adresau cuvinte obscene. La fața locului au intervenit și polițiștii.

Localitatea Ciobanu din județul Constanța, desprinsă din Vestul Sălbatic! Asta susține chiar primarul, care a decis să nu mai tacă și să dea cărțile pe față. Potrivit acestuia, trei indivizi, Gigel Holban, Aurel Radu zis Ghiulea și Petre Buriu zis Fulanu, cunoscuți cu antecedente penale (furturi și scandaluri) au semănat teroare printe locuitori. Pe lângă faptul că sunt cu sămânța de scandal la ei, trec și foarte ușor la fapte și aruncă în oameni cu obiecte contodente, conduc băuți mașini neînmatriculate, amenință și înjură ca la ușa cortului, a spus Gurgu, care a adăugat că un nou episod a avut loc în seara de luni, 15 august, în zi de sărbătoare.

"Este haos aici. Sunt acești trei indivizi, cu antecedente penale, care terorirează localnicii. Aseară (luni, 15 august – n.r.), spre seară, în zi de sărbătoare, când lumea mai iese și stă pe la porți, pe băncuțe, ei au trecut cu mașina. Erau băuți. Unul dintre ei a aruncat cu un cuțit către un alt șofer care se afla la volan. Bine că s-a ferit la timp și nu a pățit nimic. Cuțitul s-a lovit de portieră. Apoi m-au văzut pe mine și au început să mă înjure, să mă amenințe. Și așa au făcut și fac în continuare cu oricine le iese în cale", a declarat, pentru "Replica", primarul din Ciobanu. Acesta a sunat la 112.

"A venit un polițist de aici și au început să-l înjure și pe el. Apoi au venit întăriri de la Hârșova. Dar, vă spun, că nici Poliția nu mai are autoritate. Păi ăia înjurau și își băgau și polițiștii nu făceau nimic, îi conduceau ușurel, de la spate. Păi încătușează-i, imobilizează-i. La Ciobanu a rămas un singur polițist că altul a ieșit la pensie. Am zis să tac, dar nu mai pot! Este haos în localitate. Umblă cu mașini neînmatriculate. Conduc minori de 10 ani! Vă vine să credeți? Au 10 ani și se urcă la volan. Nu mai vorbesc de ăștia băuți. Sunt cu duiumul. Scandaluri peste scandaluri de ți-e frică să ieși pe stradă, iscate mai ales de ăștia trei cunoscuți cu antecedente penale. Nu se mai poate așa.

Am fost în audiență la prefect, la Poliție. Trebuie să se facă ceva", a mai spus Gurgu. Potrivit reprezentanților din cadrul IPJ Constanța, pentru ca situația să fie ținută sub control trebuie să fie sesizate faptele. Acesta ar fi primul pas. Cât despre infracționalitatea din zonă, potrivit statisticii, ea este ținută sub control. "În primele 6 luni ale anului 2016, față de aceeași perioadă a anului 2015, nu se înregistrează diferențe semnificative, situația operativă din zona respectivă fiind ținută sub control de polițiștii din localitate.

În primele 6 luni ale anului curent, numărul infractorilor prinși în flagrant a crescut cu 77%, față de aceeași perioadă a anului 2015", a declarat, pentru "Replica", Alexandra Crețu, purtătorul de cuvânt din cadrul IPJ Constanța. Cât despre faptul că MAI are un deficit de personal, este adevărat, însă acest lucru va fi remediat în urma angajărilor din sursă externă. În plus, precizăm că, potrivit informațiilor noastre, în Ciobanu, numărul dosarelor cu autori necunoscuți ar fi scăzut cu 50%. De menționat este şi faptul că la Postul de Poliție Ciobanu există 4 oameni ai legii.

Liliana CHIRU

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=y6Du2RBu6PU&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=sB4yApJrkuc&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=Eexc4wQvQqc&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=X0mo53Wdws4&feature=youtu.be

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sugi pula Sandu coroiu
0
0
MULTE SE INTAMPLA IN FIECARE ZI!!
0
0
Ba faceti-va dreacu oamenii de casa ba aurolaciilor vreti sa pareti interlopi futu-van gura lasati-l pe gurgu sa-si faca treaba muriti de oftica va facut satul boboc ce mai vreti daca-l aveati pe nebunul de Ionescu erati vinduti in pula mea unu ca ionescu de la hirsova va trebuia.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369