REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
18.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

SCANDAL şi violenţe în parcarea Şcolii 38 din Constanţa!

SCANDAL şi violenţe în parcarea Şcolii 38 din Constanţa!

Replica API 4 martie 2016 | 00:08 188

Un bărbat din Constanţa a relatat cum s-a ales cu maşina zgâriată şi cu faţa „şifonată”, totul plecând de la faptul că presupusul agresor a blocat aleea de acces către o şcoală din Constanţa. Astfel, de la înjurături s-a ajuns la pumni în faţă şi lovituri asupra vehiculului. Din câte se pare, totul s-a petrecut în zona Şcolii nr. 38, pe aleea pe care se intră de pe strada Dobrilă Eugeniu, din Tomis Nord.

Alexandru B. este un constănţean care susţine că şi-a început ziua de 1 martie într-un mod normal. Însă, lucrurile au degenerat când a mers să-şi ia copilul de la şcoală. „Pe la 11.20 pornesc să o iau pe fii-mea de la şcoală. Ca să ajung acolo merg zilnic pe aceeasi alee îngustă, ce trece pe lângă altă şcoală şi o parcare. Acum, şi de o parte şi de alta a aleii, două maşini în paralel o fac şi mai îngustă. Una parcată lângă gard iar cealaltă la limita parcării, practic în afara ei şi pe jumătate de alee. În ea, doi domni discută. Zic să nu îi deranjez, încetinesc şi intru cu atenţie printre cele două maşini. Nu apuc să trec de ele când domnul din dreapta deschide portiera care mi se înfige mie în aripa din faţă. Eu opresc, el închide portiera, şi îmi face semn să merg înainte. Mă opresc în dreptul lui şi îi fac şi eu semn prin geam cum că mai bine puneau maşina de-a curmezişul, să blocheze drumul complet, ştiam o treabă. Se uită la mine urât şi îmi spune: Dă-i înainte!, fără nici o remuşcare. Deschid şi eu geamul şi îl întreb: Că altfel ce?. Că altfel te calc în picioare. Mda, şi cu maşina zgâriată şi luat la mişto”, a relatat Alexandru. Cum copilul trebuia să iasă din curtea şcolii, acesta şi-a continuat drumul. În apropierea şcolii şi-a dat seama că daunele produse maşinii sale nu se rezumă doar la o zgârietură şi că este vorba despre o crăpătură la bară, motiv pentru care a decis să se întoarcă la locul faptei, pentru a discuta cu individul. „Mă dau jos din maşină, se dă şi el şi începe iar să mă înjure. Îi arăt crăpătura din bară, îmi spune că am venit cu ea de acasă şi că dacă îl mai enervez mă bagă el în maşină, să îmi văd de drum. Scot telefonul şi fotografiez numărul maşinii lor, el o ia razna şi se înfige iar în mine, mai ameninţător ca prima dată dar tot fără să producă mai mult decât hiperventilaţie, transpiraţie şi înjurături. Şoferul, amicul său, încearcă să îl calmeze cu o cugetare plină de spirit: Lasă, Fane, că omu’ când e prost... e prost! Dar degeaba, gorila face literalmente spume de ajunge să mă stropească în timp ce mă înjură”, explică Alexandru.

„Plin de salivă şi sătul de ameninţări, dar mai ales în întârziere, îl fac şi eu caricatură de om şi mă sui în maşină să merg în sfârşit după fii-mea, iar el o ia razna de-a binelea, vine la maşină, trage un pumn în oglindă, apoi mă ia de gât prin geam. Ridic şi eu pumnul ca să înţeleagă că o sa îi sparg ochelarii în următoarele secunde, se precipită şi încearcă să loveasca el primul. Mă feresc, pe jumătate, doar mă zgârie cu ceasul pe obraz şi loveşte mai mult tetiera dupa care îl împing afară pe geam şi scot telefonul să filmez. Observă trecătorii care se opriseră să asiste la scenă, pe domnul cu Skoda care încerca să treacă şi el pe lângă maşina lor şi care mă întreba dacă sunt în regulă, se urcă în maşină şi pleacă”, a mai relatat Alexandru. El a ales să posteze clipul video pe Facebook, pe pagina Conduc ca un bou, pentru a aduce la cunoştinţa constănţenilor cele întâmplate. Acesta a precizat, pentru “Replica”, că se îndrepta către Şcoala numărul 29, de pe Cişmelei, iar nefericitul eveniment s-a petrecut în zona Şcolii nr. 38, pe aleea pe care se pătrunde de pe strada Dobrilă Eugeniu.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212