REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

SCANDAL stins de poliţişti: un constănţean şi-a AGRESAT soţia şi fiica!

SCANDAL stins de poliţişti: un constănţean şi-a AGRESAT soţia şi fiica!

Replica API 22 iunie 2019 | 12:46 263

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție, la data de 22 iunie a.c., în jurul orei 03.30, au fost sesizați de către o tânără, în vârstă de 18 ani, din Constanța, despre producerea unui conflict la domiciliul său.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 51 de ani, tatăl tinerei în cauză, și-ar fi agresat fizic soția, de 45 de ani, precum și cealaltă fiică, de 19 ani.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că Judecătoria Constanța emisese pe numele bărbatului în cauză un ordin de protecție în luna decembrie 2018 (valabil pe o perioadă de 6 luni).

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu conform procedurilor legale, obligându-l pe bărbat să păstreze o distanță de minimum 200 de metri față de fiicele sale, întocmind în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și nerespectarea hotărârii judecătorești. De asemenea, bărbatul a fost evacuat din locuință.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cat de necivilizat si nreducat poti fi sa-ti agresezi proprii copii .Ce sa invete copiii de la asa gunoaie de oameni .Parintii trebuie sa fie un exemplu de moralitate si bun simt pentru copiii lor dar in ziua de azi edicatia lasa de dorit
2
0
Daca haitele vor sa te faca,icearca o teva scurta politistului de proximitate fostii sectoristi si procurorului de caz iar prostul e rezolvat pe viata cu toata munca lui.Invatati din greselile altora si luati-va masuri de protectie in sensul de-a pune bani deoparte fara sa stie nimeni!
0
1
jiji, pizdificatule, besi de te pisa, ca vine trenul, mortii tai de papagal!
4
0
da dom'le, nu mai poti sa-i incarci bateriile nevestii ca se baga gaborii! Din surse sigure stiu ca barbatul in cauza a provocat intentionat scandalul ca sa se tina la distanta de gura muierii.
6
1
Doua skule , asa mama , ada fiica , in timp ce omul trudeste femeile icnesc de placere !
3
0
Neamu lui fagabou incurca trafic si face blocuri in parc
4
0
@18,27 cat de dastept esti tu. Mai mult ca sigur tu esti smardoi.... Bati presurile, de cate ori bei ca animalu.... Mars pinguinule.... Si ceilalalti halitori de cacat, la fel...
2
9
au cordaciunile nevoie de casa
5
4
O avea si el motivele lui , acasa nu este politist.....este sot si tata, si el stie cel mai bine ce are la usa !
4
3
ii aresteaza garda, daca specimenele de avocati, judecatori si muie procurori le dau drumul. moarte psd! moarte recursului compensatoriu!
5
4
arestati, bai carnatilor, interlopii, lasati scandalurile de familie sa si le rezolve oamenii, cu ce drept interveniti voi??? nici in usa nu se baga militica aia ai lor, decat in cazuri fff grave sau pe care le stabilesc ei a fi major felony
11
7
eu i-am scos dinti si nu mai musca, ii dau moe fara frica.
3
2
30 de zile l aparnaie era mai putin departe de casa si de lucrurile personale decat 6 LUNI! Va dati seama gaborilor procurorilor si judecatorilor ca va veni ziua cand veti palti pentru abuzrile astea, nu-i asa? evul mediu o sa fie minciuna pe langa ce veti pati voi!
4
5
Sa nu faca mamicuta ta aprindere la amigdale de la slobozii care i-a luat in gat cand te-a conceput...
7
3
Hmmm...Cam gros imbracat gaborul...Sa nu faca vreo autoaprindere la pamani!!!
5
8
Fugiti ca de dreak de cercificte la starea civila ,si bunurile imobile pe numele parintilor ca va lasa zdrentele calici dupa divort,partaj etc.chiar daca ai fost vaporean si toate bunurile sunt din bufful propriu!
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108