REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
14.2° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Scandal! Un client a fost sechestrat și agresat într-un Mega Image, de angajați. VIDEO

Scandal! Un client a fost sechestrat și agresat într-un Mega Image, de angajați. VIDEO

Mariana MURAT 13 octombrie 2023 | 00:00 5423

Scenă demnă de filmele de acțiune, în magazinul Mega Image! Un bărbat de aproximativ 35 de ani susține că a fost sechestrat și abuzat fizic de vânzătoarea magazinului și paznicul unității. Scena s-a petrecut pe data de 21 septembrie a.c., în zona Piața Chibrit din Capitală. Scandalul a izbucnit după ce clientul a filmat în magazin.

Scandal! Un client a fost sechestrat si agresat intr-un Mega Image, de angajati. VIDEO

Mergi în magazin și te trezești sechestrat de angajații unității! I s-a întâmplat unui client al magazinului Mega Image, din București. Totul a pornit după ce clientul a filmat în incinta magazinului, aspect care este interzis, după cum spune responsabila magazinului. Clientul a fost îmbrâncit și obligat să șteargă filmarea.

Scandal! Un client a fost sechestrat si agresat intr-un Mega Image, de angajati. VIDEO

Client: „Dă-te, domnule, să ies! Domnule, ia cutter-ul din mână! Nu mă lasă să ies, vreau să ies din magazin”.

Responsabil magazin: „Șterge filmarea și poți să ieși!”

Client: „N-ai voie să mă sechestrezi aici. Îi fac plângere penală pentru sechestrare.”

După cum spune bărbatul, în incinta magazinului nu era amplasat un anunț care să precizeze faptul că filmatul este interzis.

În imagini, se poate observa cum clienții așteptau în fața ușii, la intrarea în magazin, în timp ce angajații se răfuiau cu bărbatul sechestrat.

VIDEO:

Acestea fiind zise, cazul prezentat nu este singular. De altfel, Replica a mai relatat, de-a lungul timpul, despre abuzul marilor companii exercitat față de clienți și despre angajații care își însușesc atribuțiuni care nu intră în fișa postului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Probabil ca unii sefi de magazine au probleme si nu vor ca niste clienti sa trimita televiziunilor imagini. Altfel nu se explica reguli ca in unitatile militare. Oricum,posibilitatea de a abuza oamenii a fost deschisa chiar de chestia numita autoritatea statului. La ordin sau porunca,cum ar fi,romanii pot fi trantiti pe jos ca nu au masca sau basca,pot fi amendati pentru orice li de scoala unor barosani din legislativ si mai nou,ti se baga in cat si cu cat cumperi folosind banii munciti de tine. Abuzurile sunt optiunea simpla in tarile rudimentare,adica suntem in parametri.
6
0
Prinsi pe strada si luati la pungi cu fecale peste fata,peste masini,pe gura sa le dai ,asa merita!
1
1
G r a sa aia si cu mosu ala depasit sa va iau mortii de excess de zel imputit ,in Plandemie nu erati asa vocali baga mi as p ula in mortii si copiii vostri
1
2
Cu siguranță, poliția s-a autosesizat deja. Sau ar trebui.
2
1
Dacă are avocat bun, se umple de bani!
8
2
Mai sunt si oameni cu probleme de sanatate mintala care intra in magazin si provoaca scandal sau diversiuni! Nu cred ca cineva de la Mega Image la agresat cumva!
7
15
Nu inteleg de ce interzic sa se filmeze . Ce au de ascuns ? Eu lucrez in comert de 30 de ani . Am propiul meu magazin si daca cineva ar dori sa filmeze , nu as avea nimic de obiectat . Ba as vrea sa vina cineva sa filmeze si sa posteze pe internet . Chiar mi se pare ca acei angajati isi depasesc atributiile . Faptul ca lau bruscat pe acel client , este prea mult .
13
3
Mai iese si cu fermoarul desfacut la pasaroi
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407