REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SCANDAL URIAȘ în jurul unui PROIECT imobiliar: Magdalena Tiță, șefa Direcției de Cultură, în atenția DNA Constanța

SCANDAL URIAȘ în jurul unui PROIECT imobiliar: Magdalena Tiță, șefa Direcției de Cultură, în atenția DNA Constanța

Replica API 20 octombrie 2020 | 15:16 7603

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce-o fi cautand Moisoiu in aceasta firma? Oamenii par seriosi. Cred ca i-a pacalit si pe ei cum i-a pacalit pe multi altii.
0
0
Pare un abuz, oare cati investitori se confrunta cu astfel de situatii si le e frica sa lupte cu sistemul? Spaga e sfanta in tara noastra si face legea la Constanta.
0
0
cum sa pui lupul Moisoiu paznic la stana? Probabil de asta l-au schimbat ca administrator, s-or fi desteptat intre timp.
0
0
Stai la usa lui Lungu, golane
1
0
Ceva nu se leaga... Ori le place scandalul? ori nu vor sa plateasca arheologii? Si titlul nu are legatura cu articolul... Hai frate faceti treaba legal si o sa fie bine
0
1
Aoleuuu. Vin mustele la borcanu cu miere.
1
0
In Israel daca se gaseste un os de la un deget se inchide tot pana gasesc si piciorul. Ha, de cine vreti voi sa luati bani?
10
0
a ajuns proprietar cu sleahta de jidani ???
12
0
Au revoir, Soshan !
8
0
Da asa este investitorii sunt presati de fagabou, de babu si de directia de cultura. Iar partea cu arheologia este un pretext foarte bun. La fel s-a intamplat pentru foarte multe proiecte si acum oamenii prind curaj sa spuna
9
9
Fiti uniti si nu va lasati manjiti de acesti ordinari. Daca veti fi uniti si nu veti da unda verde nu au ce sa va faca. Legea este de partea voastra. Sa plateasca cat nu face investitia. Sa faca reclamatii unde vor si la ce minister vor. Atata timp cat veti fi uniti nu are ce sa vi se intample. Unul daca va ceda ispitei si va intinde mana totul se va duce de rapa. Toate constructiile gen blocul din statie Republica...blocul cu 12 etaje zona Reyna...jos cu ele..sunt constructii care sfideaza toate legile posibile si imposibile.
17
1
investitori sarlatani ! ati distrus spatiile verzi cu betoane, ati distrus malul lacului cu case si hoteluri, ati distrus statiunea mamaia. Si apoi va mirati de ce pleaca romanul la greci sau bulgari
28
1
a ne lipsim de constructiile lor. Nu avem nevoie e alte constructii makidonesti.
22
4
nu aveti voi putere sa va luati de nasu .
7
4
Babu scavetele lu fatalau are partea din toata combinatia. Babulau si vanturache sunt complici la aceasta spaga. fatalau are partea lui.
22
2
Mazare a vandut tot orasul perciunatilor ,aia il gadilau sub gusa, il dadeau spaga cateva milioane si primeau terenuri de sute de milioane.
24
1
Pacat, era un proiect frumos. Probabil zona o sa ramana multi ani plina de balarii.
9
31
...si zonele limitrofe a ajuns raiul hotilor. Stiti cum fac nemernicii astia de investitori care se cred rasa superioara? Cand li se spune ca nu au dreptate incep sa ameninte cu plangeri..cu adrese catre diferire institutii..invoca religia..doar doar obtin avizul. Acum ca cei de la Cultura le-a spus ca trebuie sa faca diagnostic si ei se opun deoarece STIU EI CA NU EXISTA SIT ARHEOLOGIC..ca doar i-a cacat ma-sa experti. Ar trebuii o comisie sa se vada cine le-a dat aviz sa construiasca la 15 m de malul lacului. Fiti pe pozitie dlor de la Muzeu si Cultura...nu va lasati manjiti de nemernici.
43
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218