REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
8.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Scandalagiii de la Costinești, reținuți pentru 24 de ore. Video

Scandalagiii de la Costinești, reținuți pentru 24 de ore. Video

A.F. 16 august 2023 | 19:02 6602

Patru bărbați au fost reținuți după scandalul de la Costinești unde mai mulți bărbați s-au încăierat pe plajă cu polițiștii și jandarmii. Aceștia au fost propuși spre arestare preventivă, urmând ca judecătorii din Mangalia să decidă joi, 17 august, dacă îi bagă sau nu în arest.

Scandalagiii de la Costinesti, retinuti pentru 24 de ore. Video

Scandalagiii din Costinești au fost audiați de polițiști, ulterior fiind reținuți de procurori pentru 24 de ore. La data de 17 august a.c., vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere legală.

„Ca urmare a sesizării din data de 15 august a.c., cu privire la doi bărbați, care ar fi fost agresați fizic de mai multe persoane, în stațiunea Costinești, la data de 16 august a.c., polițiști din cadrul Poliție stațiunii Costinești au reținut, pentru 24 de ore, 4 bărbați, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Scandalagiii de la Costinesti, retinuti pentru 24 de ore. Video

Persoanele în cauză urmează a fi conduse și încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Scandalagiii de la Costinesti, retinuti pentru 24 de ore. Video

La data de 17 august a.c., vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere legală“, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Video:

Video:

sursa video: Facebook Marian Godină


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Bravo autoritatilor, bravo băieți ca ați instalat ordinea. Așa ceva nu se mai poate intr-o țara din Uniunea Europeană . Bătăușii ar trebuie căutați la cap, cu siguranța le lipsește câte ceva sus la etaj in creier. Nenorociți care își permit sa facă așa ceva trebuie pedepsiți aspru și folositi ca și exemplu pentru ceilalți.
0
0
"Sa vina politia ca ii rasturnam!"...a few moments later: "Ami cer scuze la domni politisti"
0
0
Acum am vazut imaginile. Ma bucur ca le-a rupt gura la melteni, DAR trebuia sa le rupa dintii de la prima injuratura sau amenintare, si sa o salte si pe jigodia asta care filma si striga sa ii lase in pace si pe c***a aia in verde scarbosenia dracu care se tot baga sa ii elibereze pe aia. Eu nu inteleg: am mai vazut faze cu t****i la care curvelet lor le arata p***a la politisti si ii injura si ei se fac ca nu aud si nu le salta si pe ele!!! Ce e asta frate??? Trebuie rupta gura si la curvetele astea de asazise femei, sa nu mai injure si sa isi ridice fustele! Pana nu invata politia si jandarmeria sa intre in forta si sa rupa cu bataia aici unde e necesar nu la 10 august unde era protest pasnic, nu se va rezolva nimic! Pana nu invata judecatorii sa dea sentinte grele nu se va schimba nimic! Trebuiau sa mai cheme doua dube si sa ii bage imediat in duba dupa ce le-a pus catusele, nu sa mai stea cu ei la vorba si la negocieri. Lipsa de professionalism. Lipsa de coordonare. Lipsa d ecomand
1
0
deja esti idiot! stii tu cum era pe timpul comunistilor? Nu, boule, acum e pistol cu apa! nu existau smardoi ca ii rumea militia cu bataia. Nu existau sali si nu aveai voie sa te umfli cu pompa ca sa bati lumea pe strada! Daca te vedea asa umflat era clar ce intentii aveai si ti-o luai pana te dezumflai. Asa trebuie si in ziua de azi: te-a vazut mai umflat, imediat sa te salte, ca stii tu de ce (vorba militenilor). Prostule care esti! Nu mai comenta
2
0
Pai jandarmeria este cumva un perete pe care scuipi si injuri dai si doua picioare si nu iti raspunde? Ca sa imobilizezi un p***t de asta, de cele mai multe ori e nevoie sa il bati. Ca prostul nu intelege de vorba buna. Crezi ca jandarmii nu au inceput cu vorba buna? Crezi ca nu le-a zis sa stea pe loc? Tu esti cam aerian si traiesti pe alta lume!!! Nu ar trebui sa mai comentezi ca esti expirat!!!
1
0
Trimetetii ma in Ukraina sa lupte voluntari contra rushilor daca tot sunt astia atat de viteji,asha numai cheltuie nici statul cu ei daca vor fi condamnati,ii sprijina romani pe ukraineeni cu voluntari pe front si fac si astia ce spun ei ca stiu mai bine,sa se bata adica.
6
1
Bravo Jandarmeriei si Politiei !!!! Bravoooo. Ar trebui impucati acesti golani de joasa speta...
11
1
Sa fiti cuminti baieti sa nu va dea afara de la parnaie si multi ani cu executare doamne ajuta
8
0
Multi ani pentru acesti golani care din pacate nu mai stiu de frica. Bravo jandarmerie romana si sa soeram bravo justitia romana.
12
1
Sa i ia sa i futa n c*r acum la poarta alba daca se umfla
8
0
Bravo politia si jandarmeria.Ne am saturat de nenorocitii astia care nu mai au frica de nimeni si au facut numai rau societatii romanesti.Dupa ce ca se cred in jungla si se comporta ca niste animale mai si striga ,,uite ce face politia,,.Daca erau in SUA erau si impuscati nenorocitii.Noi suntem de vina pt ca ii toleram.Ar trebui pedepsele pt ultraj sa fie dublate si direct puscarie 5-10 ani.Atunci sa i vedeti pe nespalatii astia cum lasa ciocul mic.
22
0
Asemenea actiuni ar trebui sa, aiba loc zilnic pe tot litoralul, e plin de la nord la sud de ghiolbani infraktori .Nu lasati copiii astia de la politie fara merite , dar parca vad ca saptamana viitoare scrieti ca au fost transferati !
15
1
kocalari dupa manglit pe plaja, se cunosc dupa papucii din guma , daca lumea, nu intra-n apa ei pierd ziua degeaba si devin nervosi !
13
0
Pricajitul ala cu sacosa de profi e mare caftangiu si el !, hai ma !!
9
1
Oaia fcsb si Gigi Bisnitarul ar trebui scosi din fotbal. Produc educatie prhoasta in tara si rusine pe plan European!
7
2
Felicitari jandarmeria, hai jos cu cocalarii astia p****i.
16
0
Și cine sunt? Iar Gdpr? Ce prostie..
4
0
Ce burtici de saormari au .... la fel ca umflatele alea de neveste de zbierau prin videoclip cred ca le era foame
12
1
Nu va faceti geiji! Maine ii elibereaza "pensionarii speciali". Halal societate, halal exemplu! Nici macar nu i-am votat dar ei sunt vesnici ( pensionarii speciali din justitie). Fara constrangere si exemple nici o societate nu poate functiona. Haideti macar acum sa va faceti treaba Domnilor, poate ne mai re-capatam increderea in Dumneavoastra!
18
0
Niste animale cu grade. Sunte-m un stat politienesc . Pe timpul comunismului era vrajeala la ce se intampla acum
2
33
cum adica bravo Politia ? Da intradevar trebuie sa imobilizezi persoana recalcitanta dar sa o bati ! Tot niste tarani si jandarmiii si politistii care au grade . Niste inculti si analfabeti .
2
39
BRAVO POLIȚA, BRAVO JANDARMERIA
30
1
Foarte bine…!Felicitari Jandarmeriei si Politiei, pai unde suntem in Mexic? Daca cu fortele de ordine procedeaza astia asa cu un simplu cetatean! Sustin Politia si Jandarmeria! Daca bateau ei fortele de ordine radeau mitocani ca sunt slab pregatiti! Cresterea in grad si prema de merit! Acestia sunt eroi ne apara de scursuri! S-au facut treaba!Numai tatuati si c***e ! Daca ar actiona toti asa ar fi liniste…Judecatori si Procurori sa ia masuriile legale si sa nu lase derbedei pe strada. Asa se umfla cerneala in ei…Faceti autostrazi cu homolai astia. Pe timpu lu Ceausescu scoteau si cuvantul de clan din dictionar. Securitatea te lua cu ARO si te baga la carcera cules de porumb si struguri.Acum numai cocalari drogati.
36
1
Vacanta de neuitat.
14
0
DRAGHIA 4 DOSARE
5
0
Bv Politiei toti care asi varsa putina cerneala pe ei se cred si bombardieri si sunt cei mai tari si nu mai tine cont de cei din jur stind ca legile sunt slabe ne plangem ca nu avem forta de munca la cusca cu ei si scosi la munca si moca ca astea nu merita nici macar o tigare of unde o fi militia din nainte care te rupea la calcaie sa vezi daca mai faci ba,,,
23
0
2 t****i p****i care se bateau sa intre in apa si au fost arestati in loc sa fie lasati sa moara dar in schimb mii de hoti umbla liberi pe strazile din constanta.
1
29
Pot sa îmi fac un tatuaj pe p u l a să mă sugă desenele animate,carbonizatii,rr omanii ultimele je gurii
6
1
Ieri zmei, azi porumbite.
15
0
La pârnaie cu ei ,sau munca în folosul comunității la greu ,o sa le treca la babuini
30
0
Bravo politiei!
35
0
In sfirsit, politisti cu singe in instalatie. Trebuia sa-i futa una si la babuina aia blonda..
43
0
Felicitari Politia si Jandarmeria, la cat mai multe actiuni de genul sa starpim odata ordinarii astia Pentru aia retinuti, la multi ani!
45
1
Felicitari Politiei!
43
2
Hahahahahahahahahhhh!!!!
20
1
Toti cocalarii cred ca ei fac ce vor cretinii pamantului
33
1
BRAVO POLITIA ! La cat mai multe oase rupte si picioare in gura la toate muiele de turisti jegosi si imputiti ! BRAVO JANDARMERIA !
45
0
@robert (cu r mic) Du-te ba sclavule si abereaza in alta parte
21
0
Bat fac dreg si la primul pumn e cuuulcaaat. Hahaha Aviz amatorilor suntem multi care am facut box si dam mortal fara sa vedeti. Cainele care latra nu musca. Am dat fractura in ring, dapai asa fara manusi fractura de maxilar dau asigurat, aveti grija astia fara sparing ca e grav. Dupa ce-ti dau fractura ramai cu sarme in gura, stiu ca am mai dat
3
37
Ale secolului 21...carbonizatii de că cat ai Ro.Unde pot sa îmi fac și eu desene animate pe ca ri ci?
11
2
Pe aceasta cale vreau sa na kac cu limbrici pe Mihai Mironica si pe familia lui de oaie gigista boccie si pe toti prietenii lui de la dijitv deasemenea fcsbisti , oi inkulte care dau block oricui ce nu este fan cioban bisnitar farizeu.
6
9
Cand te mananca in coor....
21
0
Bravo Jandarmii. Sunt unii tarani care se dau smardoi apoi cad pa primul pumn in gura, apoi dai cu judecata, martori mincinosi… Dati-le bastoane multe si spray direct in ochi merita din plin. Plaja nu e ring daca erati buni intreti in ring. Acolo va rup oasele
43
2
Ce tipau obezele alea sotiile cocalarilor parca sunt niste balene esuate
52
1

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407