REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

SCANDALOS: Fetiță de 3 ani, pusă de mamă să fumeze

SCANDALOS: Fetiță de 3 ani, pusă de mamă să fumeze

Replica API 13 decembrie 2017 | 01:01 517

Caz șocant în județul Tulcea! O fetiță de numai 2 ani este îndemnată de mamă să fumeze. Un filmuleț postat pe internet arată cum copilul trage dintr-o țigară de cel puțin 4 ori, la îndemnul părintelui. Întreaga scenă a avut loc în văzul mai multor adulți, care se amuzau pe seama copilei care, spre amuzamentul tuturor, se chinuia să tragă din țigară, ba chiar se și îneca cu fum. Mai grav este că nici unul dintre adulții prezenți nu au obiectat cu privire la ceea ce făceau părinții fetiței. Ba chiar păreau că se distrează, chiar și atunci când fumul gros i-a intrat copilului în ochi, făcându-l să lăcrimeze. Se pare că toată scena a vut loc în cadrul unei petreceri organizată în cinstea tatălui fetiței, care s-a întors din Germania, acolo unde a stat închis pentru o perioadă, pentru furt. Polițiștii tulceni au fost sesizați, luni, 11 decembrie, despre aceste întâmplări și au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmând a se lua măsuri legale. Mai exact părinții riscă să răspundă penal și să fie decăzuți din drepturile părintești, iar copilul ar putea fi luat de cei de la Protecția Copilului și dat în plasament.

De remarcat că acest incident a avut loc în localitatea Niculițel, acolo unde, în urmă cu circa o săptămână, un polițist aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a fost înconjurat de mai mulți indivizi agresivi, care l-au lovit, înjurat și amenințat ca la ușa cortului, cazul fiind mediatizat în întreaga țară și a ajuns chiar în atenția ministrului MAI, Carmen Dan.

Sursa foto: Reporter NTV

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212