REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Scandalos! Pasagerii unui tren către Constanța, blocați patru ore în câmp

Scandalos! Pasagerii unui tren către Constanța, blocați patru ore în câmp

Andreea Vlaicu 25 februarie 2024 | 09:09 3561

Pasagerii unui tren către Constanța au rămas, sâmbătă, 24 februarie, patru ore în câmp. Călătorii au fost nevoiți să-și înfrunte răbdarea în așteptarea unui tren de rezervă, în apropierea gării din Lehliu. Garnitura feroviară s-a oprit în câmp din cauza unei defecțiuni.

Scandalos! Pasagerii unui tren catre Constanta, blocati patru ore in camp

Nu a fost însă așa, din păcate. La o aruncătură de băț de București, mai exact la Lehliu, locomotiva EA 922 aflată la tracțiunea trenului s-a defectat. În ajutor a fost trimisă locomotiva EA 567, iar toată operațiunea de schimbare a mijlocului de tracțiune a generat o întârziere de 108 minute.

Locomotiva a fost cuplată și trenul și-a reluat călătoria prin Bărăgan, spre malul mării. Numai că trenul a apucat să parcurgă doar câteva zeci de kilometri, până la stația Dor Mărunt, unde s-a defectat un vagon. ”Vagon defect, frâna de mână ajustată” – este mențiunea din sistemul intern de urmărire a trenurilor de la Compania Națională de Căi Ferate CFR SA.

Repunerea vagonului în stare de funcționare a mai adăugat cursei feroviare încă o întârziere consistentă față de cea de la Lehliu – 183 de minute în plus (peste trei ore). Pasagerii au fost nevoiți să aștepte aproape patru ore până când un alt tren a fost disponibil pentru a-i prelua. 

Scandalos! Pasagerii unui tren catre Constanta, blocati patru ore in camp

Oamenii şi-au continuat apoi călătoria spre destinație. În final, potrivit datelor publice ale administratorului infrastructurii, trenul operat de SNTFC CFR Călători a ajuns la Constanța cu o întârziere de 282 de minute (patru ore și 42 de minute). Deci în total călătoria pe cei 225 km a durat mai bine de șapte ore, citează clubferoviar.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Așa Arată Trenurile În America
0
0
Cat timp a stat in camp, s-a jucat vreunul cu manerul ala....de plictiseala !
0
0
Reveniti la ocazie, lume, nu mai stati dupa CeFeRe… asta e bun pe distante scurte, maxim 50-70km.
0
2
Beți mai puțin și cumpărați va macar o cotiga,o să fiți mai avantajați decât cu mersul cu dricul pardon CFR.
1
2
Ba boule, vezi ca esti prea sarac pentru luctruri ieftine. De-aia sunt locomotivele poloneze si nu romanesti. Te pup, suna-ma cand inveti sa faci locomotive. So far, mukles tzigoina.
0
2
CFR au ajuns o adunatura de labe triste, de la directori pana la acaru Paun.
4
1
SaRakii merge cu trenu
2
3
Astăzi, 25.02.2024, trenul București- Constanța care a plecat la 17,30 din București Nord și trebuia să ajungă la 19,37 în Constanța, a ajuns cu o intarziere de o oră. Problema nu e intarzierea, ci faptul că am plătit un preț mai mare pe bilet pentru că e tren direct, nu oprește în nici o statie, am platit 89 lei față de 78 lei. Nu a oprit în nici o stație, a stat însă în câmp înainte de Fetești și a mers ca o căruță! Pe lângă faptul că nu am putut pleca la 16,30 pentru că nu mai erau locuri și nu se dau bilete fără loc, a trebuit să suport și intarzierea următorului tren. CFR și-a făcut un obicei din a-și bate joc de călătorii care plătesc toate scumpirile biletelor lor! Ar trebui să returneze banii pe bilete și pentru 10 minute de intarziere, ce să mai vorbim de zecile și sutele de minute...
8
1
Nasul a uitat sa slabeasca frana de mana de la vagon
0
3
transmitetii MULTE m...multumiri, clovnului grindeanu, suspectat de a fi ministru al transporturilor! un habarnist politic... cum sa comanzi locomotive poloneze ,de 3 ori mai scumpe decat cele romanesti??? Impuscat in piata , asta merita spagarul grindeanu!
11
3
i-a mai taceti vitelor, nu va convine atunci marsh cu microbuzul
14
16
Tot ata faceam si cu bicicleta
5
0
Nu mai este de spus decat atat: HUOOOOOOOOOOOOOOO
11
1
Trenul ăla nu are un număr? Sa știm și noi mai exact. Ora plecare, ora sosire? Iar ați copiat o știre de la latrina3. Jalnici mai sunteți. In astea patru ore cât spuneți că au asteptat, sa înțelegem că linia a fost blocată? Deci și alte trenuri au avut întârzieri. Dați și voi o știre cum trebuie.....
12
4
De la Ministerul Transporturilor Infrastructura să vedeți cu ce pensii amarate au ieșit la pensie...minim 15000 lei
10
4
Traiasca Grindeanu cu grupul bine organizat .Sa-i votati cu 3 maini ca sa asteptati cate 10 ore in campuri....
20
3
traiasca si infloreasca gaunosul ministru grindeanu! parca cfr a anuntat ca are intirzieri de citeva minute!
15
3
Fi avut dreptate Baba Vanga dacă ar fi prezis că r*mânii se vor confrunta cu probleme mari în cazul transportului în comun în general,cu trenurile în particular.Tot dreptate ar fi avut dacă ar fi prezis că degeaba fac talente transportații cu trenu' deoarece majoritatea s neplatitori de belet,adică sunt ținuți în cârcă de puținii plătitori.Ca la calul de dar,nu i verifici dinții.Ar fi putut ea să prezică așa ceva,dar nu a făcut o.
5
2
Atâta grabă?Se știe că graba strică treaba iar cfr și a făcut din asta o lozinca și un țel.Corect. Dacă te grăbești și vrei să ajungi mai repede,ia o pe jos,nu urca în tren,nu te obliga nimeni.
3
2
Sunt patru ore?O nimica toată.Povesteau bătrânii că în timpul războiului se întâmpla să stea blocați și 5 ore în tren pentru că erau aruncați în aer doi,trei kilometri de cale ferată și de atâtea ore aveau nevoie pentru a reconstrui totul.Si de calitate.Chiar au fost nevoiți odată sa aștepte 9 ore pentru a se reconstrui complet juma' de pod de cale ferată,plus 486 de metri de terasament.Asa că alții așteptau mai mult timp fără să se plângă.Si atunci,în timpul războiului și acum sunt condiții excepționale,referitor la căile ferate r*mâne.
8
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436