REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Scandalul AS Steaua Speranţei - AJF Constanţa va ajunge pe masa procurorilor

Scandalul AS Steaua Speranţei - AJF Constanţa va ajunge pe masa procurorilor

Replica API 7 martie 2012 | 00:00 297

Revoluţie în liga a IV-a!

Revoluţie în liga a IV-a!

Scandalul din lumea sportivă constănţeană continuă! Managerul Steaua Speranţei Siliştea, Bogdan Ionuţ Chiriţă, cere demiterea preşedintelui Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa, Vasile Mihu, şi a vicepreşedintelui Stere Guţeanu şi ameninţă cu plângeri penale împotriva acestora pentru nerespectarea Regulamentului FRF.

Clubul de liga a IV-a, Steaua Speranţei Siliştea a făcut publice mai multe nereguli comise în anul 2011 de către AJF Constanţa şi, în sprijinul acuzelor sale, a prezentat mai multe documente. Echipa de fotbal Steaua Speranţei Siliştea, care activează în Liga a IV-a constănţeană, acuză Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Constanţa că nu i-a făcut dreptate în cazul meciului cu Gloria Băneasa, disputat pe 3 septembrie 2011, când cea din urmă a băgat în teren un jucător de la Gloria Băneasa, Sandu Culeafă, deşi era suspendat pentru 24 etape, în urma unui meci de Cupa României din iunie 2011. AS Steaua Speranţei a reclamat acest fapt la Comisia de Disciplină din cadrul AJF Constanţa, contestaţie care a fost repinsă. AS Steaua Speranţei a formulat recurs la Comisia de Apel, răspunsul, de asemenea, fiind nefavorabil formaţiei din Siliştea care a formulat un alt recurs, de data aceasta la Comisia de Recurs din cadrul FRF, care, din nou, este respins. Managerul AS Steaua Speranţei, Ionuţ Bogdan Chiriţă este hotărât să meargă mai departe. Vrea demiterea conducerii AJF Constanţa pe care o trimite...la brutărie. "Aceşti oameni nu vor scăpa numai cu demiterea. Se vor duce direct la... brutărie", a spus Chiriţă. Mai mult, acesta a ţinut să precizeze şi faptul că va depune plângeri penale împotriva preşedintelui AJF Vasile Mihu şi a vice preşedintelui Stere Guţeanu. "Voi depune toată documentaţia la Prachet şi le voi face plângeri. Eu am respectat toate căile de atac ale FRF. Din moment ce astfel nu pot să intervin, o voi face din punct de vedere penal", a precizat Chiriţă, care, spune el, este susţinut de foarte multe echipe membre în AJF. Acesta a solicitat convocarea Adunării Generale a Membrilor AJF pentru a discuta aceste probleme. Mai mult, Chiriţă a mai spus că va solicita la şedinţă intervenţia unei societăţi specializate în audit pentru a verifica cum se cheltuiesc banii publici. "Vrem să vedem cum se cheltuiesc baniii pe care-i primesc, anual, de la toate echipele membre. Şi nu sunt puţini. Dar sunt bani publici, pentru că 90 % din echipe sunt plătite de consilii locale", a conchis Bogdan Ionuţ Chiriţă.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272