REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Scandalul bubuie iar: juriul național al României a fost eliminat de la Eurovision!

Scandalul bubuie iar: juriul național al României a fost eliminat de la Eurovision!

Replica API 16 mai 2022 | 00:01 4059

Organizatorul Eurovision 2022 anunță că a decis să elimine notele oferite de juriile din șase țări din cauza unor nereguli. Printre juriile descalificate s-ar număra și juriul din România, alături de cele din Moldova, Azerbaidjan, Polonia, San Marino și Muntenegru, scrie ESCXTRA, publicație specializată în Eurovision.

Notele oferite de juriile din cele șase țări au fost eliminate, după ce un observator independent a observat „tipare de vot incorecte în rezultatele din șase țări” la votul din semifinale, potrivit comunicatului emis de organizatorul Eurovision.

„În analiza votului juriului de către partenerul de vot paneuropean al Uniunii Europene de Radio și Televiziune (EBU) după cea de-a doua repetiție generală a celei de-a doua semifinale a concursului Eurovision 2022, au fost identificate anumite tipare de vot incorecte în rezultatele din șase țări.

Pentru a respecta instrucțiunile de vot ale concursului, EBU a colaborat cu partenerul său de vot pentru a calcula un rezultat agregat înlocuitor pentru fiecare țară în cauză, atât pentru a doua semifinală, cât și pentru marea finală (calculat pe baza rezultatelor altor țări cu un istoric de vot similar).

Acest proces a fost recunoscut de către Monitorul Independent de Votare.

EBU ia extrem de în serios orice tentativă suspectă de manipulare a votului la Concursul Eurovision al Cântecului și are dreptul de a elimina astfel de voturi în conformitate cu instrucțiunile oficiale de vot, indiferent dacă aceste voturi sunt sau nu susceptibile de a influența rezultatele și/sau rezultatul votului,” se arată în comunicatul oficial al Uniunii Europene de Radio și Televiziune (EBU), scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aveti perfecta dreptate !! Deh ma fratilor FRATII NOSTRII UCRAINENII! Am vazut deunazi ghcii ce??? O TESLA SX100 cu numar de ucraina!!! Amarati tare nui asa????
0
1
Sa ne pisam pe Ukraina.pt romanii amarati nu gasiti bani si ajutoare jegurilor.
1
0
pe uniunea voastra europeana, praful sa se aleaga de jegurile astea spagare si mincinoase.
1
0
Multa mwe cu kkt ucraina si sustinatorilor sai
4
0
Facatura in stil european, pe sleau si fara nici un fel de remuscari. Ne-au luat punctajul pe care l-am atribuit ca juriu in mod legal Republicii Moldova si l-au dat Ucrainei ca de, trebuia sa iasa ei castigatori. Coruptia de la noi e floare la ureche pe langa cea a Bruxellului.
0
0
Ne-au invadat tara rusnaco-ucrainenii astia! Lasati-ne pe noi, ca nu e razboiul nostru! Trebuia si dementul de Zelenski sa cedeze si el ceva, din teritorii, ca sa fie pace. Romania cum a cedat Ucrainei Insula Serpiilor? Adica actorasul ajuns presedinte prefera sa isi distruga toata tara pentru ambitii si interesele SUA. O sa plece toti romanii din tara si o sa populeze cu ucraineni, cate ajutoare mai vor de la n**?
1
0
te-ai trezit si azi Vova? Nu te mai culca la loc...
1
0
Sa-i pupati in kur toti astia care le spuneti "Slava UKraina" , prostilor !
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272