REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Scandal între două familii din Henri Coandă: S-au bătut și la instanță!

Scandal între două familii din Henri Coandă: S-au bătut și la instanță!

Replica API 13 august 2022 | 00:00 1965

Două familii din Henri Coandă au ajuns în instanță, pe motiv că nu... se mai suportă, între ele fiind frecvente scandaluri și chiar bătăi. Au cerut ordin de protecție, solicitare respinsă de judecători, întrucât nu există cadru legal, însă magistrații le-au spus aibă grijă la conduita viitoare pentru că sunt în pericol de a fi evacuați de către RAEDPP. Însă, cele două familii s-au mai bătut, puțin, și când au ajuns la instanță.

Constantin și Georgeta Achiotan au mers în instanță, la Judecătorie, solicitând emiterea unui ordin de protecție pe numele lui Amet Ghiulsecer și familiei acestuia. Cererea a fost respinsă de instanță, ca inadmisibilă, întrucât ordinele de protecție se emit pentru membri de familie, rude, afini.

Reclamanţii, adică Constantin și Georgeta Achiotan, au arătat că, de 3 ani, de când s-au mutat în apartamentul de la etajul 1, dintr-un bloc din Henri Coandă, trăiesc în teroare, scandaluri şi bătăie, pârâta Amet Ghiulsecer şi familia sa (cu care sunt vecini) tulburând liniştea zi de zi. Reclamanţii au arătat că familia vecină i-a bătut, le bat în uşă cu picioarele, în geamuri şi îi ameninţă cu moartea. Au făcut sesizări la Poliţie şi familia vecină a fost amendată de multe ori.

Pârâta, în apărarea ei a spuc că, în momentul în care iese din casă cu fețita, reclamanții încep să o jignească, să îi vorbească foarte urât. A precizat că Henri Coandă este un cartier gălăgios. Nu numai ea face gălăgie. Fetiței îi ies dințișorii și este nevoită să iasă afară cu ea. Toții vecinii se plâng de ei. Reclamanții sunt deranjați de fetiță.

De cealaltă parte, reclamantul a mai arată că, în momentul în care s-au dat jos din autobuz, pentru a ajunge la instanță, la colț se aflau membrii familiei pârâtei care voiau să îi agreseze, însă au sărit în ajutor niște oameni de pe stradă.

Însă, judecătorii le-au atras atenția pârâților că există posibilitatea, dacă vor mai continua să deranjeze vecinii, să fie evacuați de către cei de la RAEDPP Constanța. Pârâtei i s-a pus în vedere să vorbească cu ceilalți membri ai familie să își revizuiască atitudinea și să aibă un comportament civilizat și respecte normele de convieţuire socială după ora 22:00. Totodată, instanța a adus la cunoștință reclamanților că au posibilitatea de a apela în continuare la organele de poliție dacă vor mai continua conflictele, de a face sesizare la RAEDPP privind nerespectarea normelor de conviețuire socială și, de asemenea, de a face plângere penală dacă vor fi agresați.

L.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce ii compari cu cateii de la ecaridaj? Aia sunt niste victime ale oamenilor, animale domesticity de care.omul nu are grija. astia din coanda mutati in afara orasului.
1
0
E oameni si ei! Carnicula ,e vara,se mai incinge tarata!
0
0
Lasa ma sa nu ii mai mute in palas , si afolo e lume linistita doar ce au scapat de ei . Astia trebuie unde a pe camp ingraditi cu garduri mari de 5m si bagati acolo , precum maidanezi la ecarisaj
1
0
Mai potrivit pentru cartierul asta ar fi sa fie numit cartierul Radu Mazare sa nu uite Constanteni nicodata ce a facut fostul primar in Constanta si pentru cine.
1
0
Ati observat? Cand nu se mai inteleg doua familii apartinand oricarei etnii, atunci nu-si mai vorbesc, se evita, isi arata reciproc obrazul etc. Cand nu se mai inteleg doua familii de rrrromi, lucrurile se schimba. Apar termeni de tip clan rival, furci, topoare, sabii, bate, tarnacoape. Exact ca in epoca de piatra
0
0
CARTIERUL asta la intrare in Cta, cap de linie 48, ca acolo se pot cioparci intre ei in voie. Cum sa pui specimenele astea printre oameni normali, sa le distrugi viata celor ce stau in zona si nu numai?Tomis 3 e terminat, Soveja, Tulcica si lista e Lunga. Mai merg si gratis pe ratc, ca nu se ating controlorii de ei, ca se refuza taxarea pe la sofer, ca in traile civilizate si noi le platim caldura, lumina prin Taxe si impozite marite. Cat mai rabdati aceste plsonite?pe roti cu acest cartierul langa brigada mobila, sa ii linisteasca aia cu ce au in dotare
0
0
t****i nenorociti in frunte cu mazare, tatucul lor.
1
0
cartierul asta facut de mazare pentru voturi si plin de infractori caroara le platim noi totul trebuie mutat undeva pe cimp .
1
0
Un tz.igan adevarat....nu face decat zgomot si rahat. Grup infractional organizat pe baze etnice.....trebuie imprastiati...nu adunati.
2
0
Un proiect esuat din start! Desfiintati Henri Coanda!
0
0
Instanta a facut... gargara! Dupa ce se vor omora intre ei, le vor da o condamnare minima. Magistratii c.r.l.i.
0
0
cartierul asta este Ferentari-ul Constantei
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920