REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Scandalul la Asociația Vânătorilor și Pescarilor Sportivi CONTINUĂ: un alt membru al Consiliului director, EXCLUS

Scandalul la Asociația Vânătorilor și Pescarilor Sportivi CONTINUĂ: un alt membru al Consiliului director, EXCLUS

Replica API 12 decembrie 2019 | 00:00 1043

Constanţa:

Constanţa:

Activitatea Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Constanța (AJVPS) continuă să fie pertubată de scandalurile din interiorul asociației. Un alt membru al Consiliului de conducere a fost exlus, pe motiv că ar fi adus daune materiale și morale asociației și că ar fi inițiat și desfășurat acțiuni contrare intereselor legitime ale asociației și membrilor acesteia. Concret, este Viorel Popescu acuzat că ar fi răspundit informații defăimătoare privind activitatea AJVPS și a Consiliului, în rândul membrilor Asociației, cât și în afara acestora, crearea unui climat conflictual, inițierea unor acțiuni și canatorii în instanță, cu afectarea imaginii asociației. De altfel, alți membri din asociație au fost excluși pe mtiv că n-ar fi plătit cotizația. În tot acest timp, cei vizați își caută dreptatea în instanță și la parchet.

După ce, în luna noiembrie a anului trecut, un membru al Consiliul director a fost exclus după ce a făcut publice mai multe chestiuni care se peterec în interiorul asociației, fiind vorba de Lucian Manolache, iată că a venit rândul altui membru să aibă aceeași soartă: Viorel Popescu. Prin intermediul unei hotărâri Consiliului Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Constanța din 17 octombrie, s-a încetat calitatea de membru a acestuia. S-a avut în vedere încălcarea de către Viorel Popescu a dispozițiilor art. 8 lit. a și i din Statutul Asociației. Sesizările membrilor asociației adresate Consiliului AJVPS și sesizarea din oficiu a membrilor Consiliului AJVPS au vizat efectuarea de către Viorel Popescu de acte și fapte contrare intereselor legitime ale asociației, întreprinse în mod direct de către acesta, care au dus la afectarea activității negative a imaginii Asociației și a membrilor acestora, la perturbarea activității asociației și implicit a Consiliului AJVPS, acte și fapte materializate în răspândirea de informații defăimătoare privind activitatea AJVPS și a Consiliului, în rândul membrilor Asociației , cât și în afara acestora, crearea unui climat conflictual, inițierea unor acțiuni șicanatorii în instanță, cu afectarea imaginii asociației. Acesta a depus o ordonanță președințială la Judecătoria Constanța, solicitând suspendarea hotărârii, însă nu a avut succes, acțiunea fiind respinsă pe 5 decembrie. Însă decizia nu este definitivă.

Problemele în asociație au început încă de anul trecut, atunci când Lucian Manolache, membru la acea vreme în asociație, făcea cunoscut faptul că ”hotărârileAdunărilor Generale ale asociației nu ar fi înscrise la Judecătoria Constanța” și că, ”în data de 18.10.2018 a fost convocată fără a avea drept, ședinta de consiliu de către președintele încă nevalidat al asociației, Petru Ogrinji, ședință în care acesta a propus convocarea unei alte Adunări generale pentru revocarea conducerii Asociației”, după cum a transmis acesta prin intermediul unui comunicat, în noiembrie 2018. După gestul său, Manolache a fost exclus din asociație, pe motiv că i-ar fi adus prejudicii de imagine. El a contestat decizia, dosarul aflându-se, încă, pe rol, dar a formulat și 3 plângeri penale, la începutul anului curent, pentru delapidare, pe numele conducerii.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pescarii si vanatorii din Constanta au ramas ca pe vremuri. Daca nu e vorba despre ei, duca-se naibii. Degeaba 30 ani de la revolutie nu au spiritul necesar sa inlature ce e rau.
4
0
Petrus este capul si cauza la tot ce se intampla. Nicio data in istoria asociatiei nu am avut atatea scandaluri cu iz penal, el insasi un penal. Foarte multi vanatori stiu asta dar tac. Somnul ratiunii face monstrii. Trebuie sa vorbim, sa luam atitudine.
5
0
Pestele de la cap se impute. Petrus si Radu: hoti, braconieri si incompetenti.
11
0
cred ca are orgasm cand isi vede numele in ziar
2
10
De pescuit au unde sa pescuiasca, dar de vanat unde vaneaza ?
2
0
Conducerea AJVPS Constanta, o clica PSD Mafiota. In frunte cu Moga tata tuicii in PSD si Petrus abonat la licitatii cu statul. DNA, Parchet voi cand va sesizati? PNL voi ce paziti?
17
0
vanatorii in romania
5
4
asa patesti cand spui adevarul. jos comunisti,jos relatiile si pilele.
11
5
Au exclus un alt braconier!
14
13

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108