REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Scandalul măștilor neconforme ia amploare: ANPC trimite la Parchetul General dosarul ilegalităților

Scandalul măștilor neconforme ia amploare: ANPC trimite la Parchetul General dosarul ilegalităților

Replica API 26 noiembrie 2020 | 00:00 1324

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, susține că măștile găsite neconforme de către inspectorii de la ANPC au fost deja retrase de piață, iar dosarul făcut de inspectori ajunge pe masa Parchetului General.

”Așa cum am mai spus, protejarea populației este prioritară. De aceea, românii au dreptul să știe că ne preocupăm de acest aspect și, cu ajutorul celor de la ANPC, supraveghem piața pentru siguranța fiecăruia dintre noi.

Un fost ministru PSD, pe care nu îl recomandă mai nimic, în afară de faptul că a învățat să manipuleze, ca orice social democrat autentic, speculează teama românilor! Să vă fie rușine că faceți asta!

Mesajul meu pentru cetățeni: măștile neconforme au fost retrase de pe piață de către cei de la ANPC și, mai mult chiar, au fost aplicate și amenzi, celor care nu au respectat legea. Nu ascundem sub preș nimic, așa cum sunt obișnuiți social democrații să facă! Românii trebuie să știe că sunt protejați. Și, repet, îi îndemn pe români să caute măști produse în România, pentru că sunt de calitate, sunt autorizate, sunt acreditate şi sunt cele mai bune de pe piaţă!

P.S. Raportul neregulilor constatate și sancționate de comisarii ANPC pleacă spre Parchetul General”, scrie Virgil Popescu, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acele carpe cu siret au fost vandute, cumparate, si purtate de bieti oameni in necunostiinta luni de zile!Ca orice minune in tara asta trei zile tine!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614