REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

SCANDALUL MOMENTULUI: CÂT costă, în alte părți ale României, o ORĂ de PARCARE

SCANDALUL MOMENTULUI: CÂT costă, în alte părți ale României, o ORĂ de PARCARE

Replica API 26 februarie 2021 | 23:10 7152

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ptr ghertoilor mocangii ai mare dreptate da acolo sa construit parcari nu sau dat cu vopsea pe marginea drumului sai gata parcarea dai acolo trotuarele au ramas si ptr mata si ptr Marius masina nu e un lux e o necesitate daia am evoluat de ptr uni e grele ,da am un cal putere poate al calaresti sa ajungi si tu la munca daca exista asa ceva
4
0
chit-chit dupa ce termina cu parcarile vine sa v a impoziteze centralele de apartament.....
6
0
Dar Primaria car plateste abonament la publicatia dvs.? Aveti numai articole frumos impachetate legate de noua administratie.
8
0
n ar fi problema ca dai bani pe parcari, dar n ai parcari.. mai intai infrastructura, de calitate, asa cum zice vrejoiu ca e la cluj si elvetia, dupa.. cereti. stii ce zic andreea?
12
0
la Bucuresti e in cateva parcari 10 lei ora, majoritatea-s cu 2 lei de luni pana vineri pana la ora 18, in rest gratis. Locul de parcare rezervat 24 de ore pentru riverani e 82 lei pe an in sectorul 1. La Constanta e fost intotdeauna mai scump, de ce, intreaba-i pe aia pe care i-ai votat.
13
0
S-au inmultit masinile, s-a construit pe orice petic de iarba. Loc de parcare per apartament nou, yoc. Costruiai bloc cu 20 ap. N-aveai loc decat de jumate, dc le aveai si pe alea, restul platite la primarie-aprox 5000 euro, si jumatea asta unde parca? In aer? Reinventati sfatul popular. Dezvoltatorilor de unde credeti ca le-a venit ideea sa-ti ceara bani si pe locul de parcare, la bl noi? De la mintile luminate din primarie, niste gunoaie ordinare. Cica ei respecta legea, astia trebuie batuti inainte de vot, sa stie ce-i asteapta dc o falfaie in institutie pe banii nostrii.
12
0
mwe bai prostule
6
1
Mascariciul de Chitac n-are bani la buget,ai dat-o pe japca Gogule?
11
2
Sa faca parcari mai intai si dupa aia sa ceara bani. Iar pe nea Horica psdistul sa-l trimita sa parcheze pe la puscarie, la poarta alba, cu colegii. Cat despre pacientul Chitac... un dobitoc.
11
3
Unii oameni au muncit si in afara ca sa isi ia 2 masini, nemernicilor, au facut sacrificiii pt 2 rable, ce ne jecmaniti voi cim vreti cu tarifele voastre de Paris. Jeguri umflate pe bani publici care scrieti comentarii in favoarea celor care au facut regulamentul. Scarbelor, masinile alea nu sunt de furat cum furati voi din buzunarul vostru, daca ai 2 masini vechi de 10-12 ani nu inseamna ca esti bogat de nu mai poti, ca voi scarbelor de la primarie. Ne luati banii ca va faceti voua salarii babane si la fufele de la taxe si impozite platite cu zeci de milioane ca ne incaseaza niste taxe
14
6
DAAAAA ,AVEM SALARII DE 3500 EUROI SI NU STIM,,,,TREBUIA SA SPUNA IN CAMPANIE ,,CONSTANTENI DACA ES PREMAR VA TAXEZ CU IMPOZITE DE VA IA DRAKU...
13
2
Aveti bani de 2-3 masini de familie,tb sa aveti si de parcare.Sau motorina e si aia furata de la soferiiRAtC?tichete de vacanta,pensii speciale,gratuitati pe tren,pensie si salariu,mocangeala.Cum dracu o femeie de serviciu cu 10 clase la hotelul militar,un amarat de lacatus de intretinere isi permit 2masini?vecinii mei,au salarii babane,norma de hrana, spor de noapte ca doarme in patul lui nu la munca,chindii,mers la munte de 3-4ori pe an,dar se zgarma in cur ptr 350 de lei pe an parcarea.Vreti o tara ca afara?platiti.Incetati sa platiti caldura,lumina si apa celor din HenrC, mutati-i in Palas
7
18
Ba bulau, pentru ce cacat sa platesc atatia bani parcarea in pula mea, o parchez pe strada facuta din banii mei si ai tai, asfaltata de la noi de niste hoti care au furat, de ce cacat sa platesc camata 30 de mil pe an denumit si impozit pentru ca am 3000 cmc. Cand iau masina platesc tva cand o inmatriculez platesc anual o carca de bani, ca sa o pornesc platesc taxe de drum din motorina, ca sa o opresc sa parchez tot sa platesc? Mars in pula mea cu socialismul tau ca habar n-ai pe ce lume traiesti
16
2
Foarte bun acest regulament!!! V-ati invatat toti prostii cu cate trei patru masini de familie sa le parcati si sa uitati de ele peste tot!mai tineti-le si acasa iar cei care stati la case bagati-le in curte, puturosilor!
9
18
din comentarii se poate observa cu ochiul liber ca v ati obisnuit cu socialismul...gratuitati pe tren, tichete de vacanta acum vreti si parcare gratis. Da pt astia cu case, cand aveti de gand sa va bagati masinile in curte? e normal sa facem slalom printre ele cum e in coiciu sau compozitori? daca eram primar va punea msa platiti pt masinile alea din fata casei 100 euro pe zi. ai bani de casa in cta, ai bani si de loc amenajat in curte pt toate masinile. arata ca o tiganie compozitori! cartier tiganesc!
10
18
Eu zic sa ne lasam toti mainile in fata primariei si pe langa primarie, in fata casei lui Chitac si a conilierilor care au scos o asemena ineptie de regulament. Sa va fit in gura de lepre PNL-iste si USR-iste. Numai la bani va e gandul, nu va ganditi decat sa va umpleti buzunarele de spagi.
18
3
Va dati toti constantenii smecheri cu bani multi da n-aveti ce pune pe masa saracilor. Nu ma plang ca am bani multi si sunt mare smecher.
7
8
si tu ai echipa ta, de prosti!
13
2
Nea Chitac, ti-ai dat foc la valiza. Clar, nu mai prinzi al doilea mandat.
24
2
Omul PSD Central, nasul unuia din copii lui Adrian Nastase,turnator la 0215, omul de pe Litoral al centralei de colectat spaga a ministerului de interne a ajuns sef in primaria PNL-USR dupa ce l-a injurat pe Chitac in campanie cand a canditat impotriva lui ca omul lui Voiculescu Felix Turnatorul Amtena 3. Ce cauta un om cu o asa biografie in Primaria Constanta? Chitac care este o maimuta sta cumite pe creanga lui.E imbecil si nu scoate o vorba fara sa se faca de ras. Ticalosiile administratie"Chitac" de carton primar sunt destinate a excroca bani de la constanteni sub aparenta legalitati
21
0
ESTE STRIGATOR LA CER CE SE INTAMPLA.A FOST ALES SA SPRIJINE CETATENII..NU SA LE BAGE MANA SI MAI ADANC IN BUZUNAR. PACAT!
22
3
IN BUCURESTI E 10 LEI PE ORA SI NU MAI PLANGE NIMENI, VRETI O TARA CA AFARA DAR VA OPUNETI EVOLUTIEI
10
25
Horica piticul porno, cine drk ni te-a adus pe cap in C-ta ? Sa-l vedeti ce figuri face daca nu isi gaseste loc de parcare pe Mihaileanu, la birourile Primariei de acolo! El trebuie sa-si parcheze Jeep-ul musai in fata sediului, ca str Mihaileanu e numai a lui, i-a donat-o ma-sa ! Asta trebuie urgent scos in suturi din primarie ! Marsh, pocitanie.
29
4
ce se intampla cu locurile de parcare inchiriate cu contract incheiat intre persoane juridice si SC CONFORT URBAN ? ACESTE CONTRACTE ,VAD CA NU INTRA IN DISCUTIA NOULUI REGULAMENT AL PARCARILOR IN MUNICIPIU CONSTANTA !STIE CINE CEVA ?
14
3
Pitic de ferentari ajuns pe litoral. Ba Horica Constantinescu, demisia ba scursura infecta, lingaule, nu stii cum sa faci sa iesi tu in evidenta. Nu ti mai zice tu Catani ba lichea ce esti, ca nu ai tu nicio treaba cu legile, scursura care baleste si le face avansuri la toate pipitele de pe la institutiii, ai ajuns spaima constantei
38
4
Au distrus definitiv orasul Constanta . Un oras care candva avea ceva romantic , astazi arata jalnic . Faptu ca sa construit haotic si au furat din spatiile verzi . Nu se mai poate schimba mare lucru . Asa vor ramane peste generatii . Actuali administarori sa gandeasca si sa incerce sa rezolve problema parcarilor pentru ca nu este de gluma . NUMAI SA NU ARUNCE IN CARCA LOCUITORILOR INCOMPETENTA CIUMATILOR . SA SE CONSTRUIASCA IN REGIM DE URGENTA LOCURI DE PARCARE .
29
5
@Horia....daca esti idiot , de ce te mai si afisezi? daca tu nu iti doresti sa stai la casa in Constanta , asta nu inseamna ca toti trebuie sa stam la bloc , fiindca tu esti o jigodie puturoasa ...
29
5
Vergilica pe aerul pe care il respiram cind ne pui taxa?
33
3
ba taranilor in tarile civilizate parcarea sa plateste v-ati invatat sa parcati pe trotuare pe treceri de pietoni pe ma-ta...taranilor
9
36
Ce hot era mazare, da idiotul asta este flamand tare , ia pielea de pe prostii care l-au votat !
30
6
Bravo Chiti tata, arde-i pe puturosii invatati cu pomana. Ba masina e un lux, uite na ca daca vrei sa-ti misti hoitu 3 km si sa lasi masina costa ! I-a mai vezi si cu autobuzu ala care e treaba si lasa vrajeala nu mai te smiorcai ca de bmw mana a17a ai avut pretentii. Si astia de ati pus monopol pe placutele alea cu 200 lei pe an ca boierii sa va vedem cum sariti din ghete acu la licitatie smecherilor care sunteti voi smecheri. Bravo Chitac!
11
34
Asa ne trebuie, lasam sa participe la alegeri de primar toti habarnistii fara minim de experienta in administratie.Astia vor sa capete experienta in administratie facand tot felul de nenorociri pe noi platitorii de taxe.Rusineeeee!!!!
28
6
din comentarii se poate observa cu ochiul liber ca v ati obisnuit cu socialismul...gratuitati pe tren, tichete de vacanta acum vreti si parcare gratis. Da pt astia cu case, cand aveti de gand sa va bagati masinile in curte? e normal sa facem slalom printre ele cum e in coiciu sau compozitori? daca eram primar va punea msa platiti pt masinile alea din fata casei 100 euro pe zi. ai bani de casa in cta, ai bani si de loc amenajat in curte pt toate masinile. arata ca o tiganie compozitori! cartier tiganesc!
16
28
Viceprimarul RUSU, cand veneai la Fillicori si stateai 5 ore la masa cu cineva, faceai cartile ptr primarie. iti convenea sa pleci dupa 3 ore sa llasi omul al masa? Horia parcai 5 masini pe tomis in fata partidului inainte de alegeri, iti convenea dupa 3 ore sa le muti definitiv?? DAR UNDE SA LE DUCI??ASTA ESTE PROBLEMA.. Asa ca bagati-va mintitle in cap, si numai ingraditi drepturile oamenilor, sa-i obligati voi sa stea cat vreti VOI.. Ganditi inainte sa faceti o tampenie, puneti-va in locul oamenilor, nu le impuneti restrictii, ca nu aveti voie. Eu va dau in judecata,escrocilor
41
4
cand va intrebam in campania electorala unde sunt programele lui chitac, ale PNL si USR ca nu au venit cu nimic, imi dadeati manute rosii. Uite acum vedeti programele. Alta data judecati cand votati, lasati fbk sau alte influente emotionale si alegeti ce e mai bine din lista. Stiti voi chestia cu asfaltul care zice afurat da a si facut, ei uite ca unii doar fura si fura. Si fura de rup!!!!
26
5
Degeaba se pun taxe, nu rezolva in niciun fel problema lipsei locurilor si nici a nesimtitilor care nu pot parca decat aiurea. De pilda ofiter IGSU parcheaza masina pe colt de strada, la distanta mare fata de bordura, in conditiile in care existau pe Bd. Mamaia 3-4 locuri libere langa masina.
17
4
Amestecatura asta din Constanta de etnii, a creat din acest oras unul dintre cele mai de kkt orase. Snobii si arogantii sa plateasca .Primare fa-le si mai scumpe parcarile la fraieri, lua'mi-ar pl in gura astia care si-ar parca masina langa pat, ori zic ca-i poluare si praf dar o spun ca-i la moda, niste ipocriti e evident. Sunt doar cativa cetateni cu frica lui Dumnezeu in orasul asta, restul merita sa plateasca si mai mult decat ati propus. In occident milionarii merg cu bicicletele si constantenii se kaka pe ei ca trebuie sa mearga cu masina. Sa va trag la muie de parveniti!
22
21
Amirale cu parcarile al criticai pe fatalau si cu asta ai castigat da cand te ai vazut la putere ai uitat ce ai spus ai pe ei ca dupa 4 ani nu mai conteaza, da vezi ca si un referendum va duceti p i de suflet cu tot cu PNL vostru ,unde iesti Crusoveanule acum nu mai iesi sa critici PSD ,
27
4
Te-ai compromis total
31
5
nici nu stii ce mic ai inceput sa fiiii , chit ai folosit in campanie regulamentul de parcare facut de psd si ai castigat ...... tineo tot asa
26
4
Deci la viena este 1 euro iar la noi 1.5 euro extraoridinar , noi si avem salarii ca in viena , bravo Chitacule la fel de spagar ca la Academie ai ramas , ai uitat ca la examene cu 100 euro treceam examenul nu? Ca altfel dee nici nu te uitai la noi fara sutica
46
4
Eu iti dau 360 lei pe an, dar tu ce imi oferi mie, daca eu nu gasesc loc sa imi las masina, cu toate ca am platit???
36
4
Daca tot ne comparam cu Cluj si Sibiu, hai sa ne apucam sa inauguram si noi la Constanta, parcarile supraetajate dintre blocuri, asa cum face Boc la cluj?! Pai Tu Chitac ca prima masura in pozitia de primari, vrei direct sa bagi mana in buzunarul constantenilor? Eu zic sa va mai ganditi o data. Asta e posibil sa va coste mult. Aud multi oameni zilele astea care v-au votat si regreta. Tineti cont ca cu PUMNU IN GURA cetatenilor nu o sa va mearga mult, daca doriti sa fie primul si ultimul mand acesta, atunci mergeti pe varianta asta, distrugatoare. Nu sunteti cu nimic mai departe decat Fagadau.
43
5
Salvati balena cu BMW de pe Pescarilor.
7
5
DE UNDE PLM VRETI PARCARI CA AM RETROCEDAT TOATA CTA LA BUCATA, BANII VOSTRI SUNT IN MADAGASCAR SI V-AM DAT SI LA MUIE FRAIERILOR
32
8
Flit total, asta nu e adminidstratie in Constanta, doar o adunatura de conationali, LGBT si hoti.
38
6
O tara de jnapani, pusi pe capatuiala, o tara de a interesului politic!!! Nu mai au din ce scoate bani si trag pe masini. Asa ne trebuie dk nu stim sa iesim sai casapim. Votam toti idiotii
41
5
Sa nu ne comparam cu Clujul, Sibiul sau Alba. Acolo s-au facut investitii, nu gluma. Acolo se plateste doar in zona centrala , nu ca la noi si pe str. Pandurului. Inteleg sa platim in centtul vechi, in zona cazinoului, portul Tomis, dar nu si in fata casei. Atunci pentru ce plm mai platim, rovignieta, accize peste accize, taxe de drum, impozit auto marit si alte birurii. Mi-as dori ca un parvenit din asta care a facut regulamentul parcarilor, sa traiasca cu salariul mediu pe economie, macar un an de zile. Fara ciordeli! Dar cand esti in stare sa injuri batrani pe plaja .....
55
5
ma jeg ordinar...Chitzacul pulii..hotz nenorocit in Academie..sa-mi bag pula-n natia ta de cretin ,in PnL SI in tot ce faci...MUIE...POPONAR ORDINAR!!
34
4
Nu te am votat niciodata dar peste 3.5 ani votez psd. Cum.kkt sa scoti lucrurile de parcare la licitatie? Se for omori vecinii intre ei.Cine are timp de pierdut prin primarie sa faca licitatie? Deci in om normal nu mai poate sa aibe loc parcare pt ca le cor lua bombardierii si bisnitarii. Chitac, esti mai rau decat ciuma rosie. O votez pe sosoaca de 1000 de ori decat pe tine. Rusine rusine. Si voi prostilor care ati votat pnl ne ati distrus
55
13
fa-mi parcari si eu platesc.Punct
44
9
Cine v a platit sa scrieti articolul asta? Chitac, hira sau Constantinescu?
52
4
Problema nu e pretul ci faptul ca vine ca o taxa noua. Daca ar fi construit parcari suficiente era ok. Pentru ce sa platim ca nu au costat nimic parcarile, poate doar niste marcaje pe asfalt. Dam 360 de lei pe an si lasam masinile tot pe unde apucam. Sa faca imprumuturi din care sa construiasca parcari si apoi sa ceara bani de parcare cu care sa achite imprumuturile. Nu vrem parcare de pomana, vrem parcare civilizata nu taxe care nu vedem unde se duc.
44
4
hotie pe fata iti iau bani pt sosea,si multi
39
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108