REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Scările de acces către plaja Modern vor fi modernizate

Scările de acces către plaja Modern vor fi modernizate

Replica API 28 mai 2021 | 23:26 1770

Drumul către plajă se transformă într-o zonă sigură și atractivă, atât pentru locuitorii orașului, cât și pentru turiștii care îl vor tranzita.

Scările de acces dinspre strada Ștefan cel Mare sunt consolidate și modernizate prin turnarea unui strat de beton în cofrajele realizate din placaj. Armătura este acoperită cu un strat de beton de cel puțin 20 cm.

În prealabil, structura scărilor a fost modificată pentru a preveni deteriorarea acestora și acțiunea factorilor de mediu. S-au stabilizat contratreptele și pereții laterali ai scărilor prin montarea unor profile de metal.

După finalizarea lucrărilor de consolidare a treptelor, se va amenaja un suport de sprijin pentru separarea fluxurilor de trecători.

Modernizarea scărilor de acces către plaja Modern reprezintă un pas important pentru exploatarea și valorificarea potențialului turistic al orașului.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o piatra decorativa, o gresie ceva nu sunt bani sa puneti pe acel beton,niste desene ceva
2
1
rau daca se face rau daca nu se face...cu natia asta constanteana de croncanitori care tzatzesc de pe margine.. n o scoti la capat frate...unde va era glasul temerar pe vremea drogatului ?? sau pe vremea arogantului certaret de fagab.u? sau va tineau minciunile servite loc de traiul intr un oras civilizat?! Ai?? 15 ani n ati avut pretentii, era minunat !?
5
1
Nu este laudat, i se da atentie. Mult mai interesant este insa ca presa constanteana nu lasa comentarii daca este vorba de Dumitrache si fata lui. Nu ca as scrie eu ceva negativ, dar am observat asta.
4
2
separarea sensurilor de pietoni, bai voi ati luat-o razna de tot
4
2
Instalati telecabina pe care o dorim de ani de zile. Are multiple beneficii. Realizati soseaua de coasta . Sa se vada ca se misca ceva in Constanta.
1
3
Nici acum nu au terminat? Ca managera se lauda din februarie cu asta...
6
3
Vor fi cu sens unic ? Parca ar merge si un sens giratoriu !!
8
4
ce-l mai laudati pe acest primar de 2 lei
8
8
asa retarzi, ca tre montat balustrada pentru separarea fluxului de trecatori? va arata urat cu...mai bine fara!
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218