REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
17.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Sceleratul care ar fi violat două fetiţe de 10 ani din cartierul CET, nu vrea la închisoare

Sceleratul care ar fi violat două fetiţe de 10 ani din cartierul CET, nu vrea la închisoare

Replica API 19 martie 2018 | 00:00 4336

Violatorul de la CET, aşa cum este cunoscut Iulian Ion Stoian, tânărul care a violat două fetiţe de 10 ani, a declarat apel sentinţei care l-a trimis după gratii pentru următorii 13 ani. În luna decembrie a anului trecut, tânărul de 25 de ani a fost condamnat, în primă instanţă, la 10 ani de detenţie, pentru comiterea infracţiunii de viol, în mod repetat, la care au fost adăugaţi încă 3 ani şi 2 luni dintr-o pedeapsă anterioară, urmând ca în total să ispăşească 13,2 ani de închisoare.

Totul a ieşit la iveală când una dintre copile, care locuieşte cu familia într-un bloc din zona CET, le-a povestit părinţilor cum, aproape un an de zile, a fost violată de un vecin de bloc, Ion Iulian Stoian, în vârstă de 25 de ani. Fata le-a explicat părinţilor cum vecinul lor o obligau să întreţină relaţii sexuale normale şi orale, sub ameninţarea că o va face de ruşine faţă de alţi copii, dacă va spune ceva. Ulterior, anchetatorii au stabilit că acesta a mai agresat sexual şi o altă fetiţă, tot de 10 ani.

Bărbatul, care se afla în stare de recidivă post-condamnatorie şi care tocmai se pregătea de nuntă, a fost săltat de poliţişti şi băgat „la răcoare”. Acum, după ce şi-a aflat prima sentinţă, bărbatul a formulat apel, în speranţa de a-i îndupleca pe judecătorii instanţei superioare, Curtea de Apel, să-i mai reducă din pedeapsă. Că a reuşit să-i înduplece sau nu, rămâne de văzut. Cert este că, dacă judecătorii Curţii nu-l vor achita în apel, ceea ce este greu de crezut, în viitorul apropiat Stoian nu va mai „pupa” nimic în libertate, poate doar în celulă.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Executat in Piata Ovidiu public!
4
0
O punga pe cap,
2
1
pentru acest nenorocit.
3
0
FUTE-O PE MA-TA , NOI II DAM LA MUIE ! SA VA FIE DE BINE !
2
0
Asta trebuie scopit fara anestezie. Punct.
8
0
cum nu i-au dat inca drumul,cum se poate,cu juistitia noastra este chiar de neconceput,un distins pedofil si violator inca este la parnaie,conditiile grele,munca in folosul lui,cartile i-l vor elibera repejor,sigur era mai bine daca-l impuscau
8
0
Fut.,,, de 10 ori pe zi !!!!!! tot tacamul...........felatie la greu
1
5
Doamne te rog sa ai grija de cele sufletele, cat despre nenorocit nu ii doresc decat sa treaca prin ce au trecut cele doua fetite, iar acolo inauntru sa aiba grija de el ceilalti baieti pentru ca pe viitor sa nu mai vrea distractie de felul acesta cat va trai. Nenorocit ordinar ce esti.
9
1
Trebuie rupt in gaoaza... fara sapun.
6
2
Decapitarea este fara durere. Daca ne luam dupa normele uniunii europopopene trebuie sa i ridicam statuie pedofilului.
14
1
Nemernicu nu vrea la puscarie acolo sa putrezesti cum ai putut sa iti bati joc de doi copii sa le strici copilaria nemernicule
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272