REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Scene erotice între angajații Wizz, după 3 ore de întârziere; Pasagerii, în pragul exploziei!

Scene erotice între angajații Wizz, după 3 ore de întârziere; Pasagerii, în pragul exploziei!

Replica API 25 septembrie 2022 | 00:00 5858

Agonie și extaz – asta simt clienții care și-au cumpărat bilete, pentru a călători cu avionul. Totuși, situația s-a „încins” și mai mult, la propriu, în aeroport, în văzul tuturor! A „dat” amorul în ei, chiar în fața pasagerilor! Doi angajați ai companiei aeriene Wizz Air au fost surprinși în ipostaze erotice, în timpul programului.

După ce pasagerii au așteptat ore în șir să se îmbarce în avion, pentru a ajunge la destinația aleasă, s-au „trezit” ca martori în fața unei situații de-a dreptul erotice. În public! Doi angajați ai companiei Wizz Air au dat frâu liber sentimentelor și au fost filmați în timpul unei situații care ar putea fi catalogată drept un „preludiu” – unul dintre angajați stă „proțopit” lângă cealaltă persoană, angajată și ea la compania aeriană, și se „joacă” suav cu mâna în jurul gâtului, în timp ce îi desface, încet, câte-un nasture. Ah, ce-ți mai e și cu dragostea asta!

Agonie pentru pasageri, extaz pentru angajați

Timp de trei ore au așteptat pasagerii după avion, pentru a se îmbarca. Trei ore în care au stat în aeroport și s-au gândit cum să ajungă mai repede la destinație. Trei ore în care, însă, au fost martori și la o situație neprevăzută, clar, în codul angajatului model la o companie aeriană. În jurul orei 13:30, când pasagerii ar fi trebuit să se îmbarce spre Bologna, erau „asaltați” vizual de gesturile tandre ale angajaților.

În fața a sute de persoane, cei doi angajați nu au mai băgat de seamă prezența pasagerilor – spectatori ai acestui moment care ar fi putut degenera spre o peliculă deocheată – și au continuat, secunde în șir, să aibă apropieri cu tentă erotică. Iar, în timp ce primul nasture era desfăcut, persoana aflată la desk nu părea a fi deranjată de gest. Mai mult decât atât, zâmbea și continua să muncească – credem noi – pe calculator, conform cancan.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ii cadeau c0aiele la porcul ala daca la pauza se duceau la baie sa o ciocaneasca ?
0
0
Normal este sa te abtii de la mozoleli in timpul programului. Totusi e mai bine asa, decat sa vezi cum se iau unii la cafteala. Si da,se cam oftica ,,elgibitioristii'', aia care lauda cum si-o trag intre eicu atata mandrie de parca ar prezenta opere de arta sau inventii care salveaza lumea.
0
0
Asta de mai jos e pe medicamente la greu .**.
10
3
Bai poponarylor , bai neomarxistilor , bai u.s.r.-istilor , bai hashtagistilor ... voi va constipatzi cand un barbat si o femeie se giugiulesc ! Jeguri poponare ! Sunt tineri , sunt frumosi ... su t normali , nu ca voi ! Huooooo kakanarilor !
21
15
profesionalism de romanica
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218