REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Scene FĂRĂ PRECEDENT! Jandarmii au SĂLTAT polițiștii și i-au dus la DUBE. VIDEO!

Scene FĂRĂ PRECEDENT! Jandarmii au SĂLTAT polițiștii și i-au dus la DUBE. VIDEO!

Replica API 24 februarie 2021 | 00:24 7882

Sute de polițiști protestează miercuri la Palatul Cotroceni, alături de alți sindicaliști din sistemul de apărare și ordine publică, față de decizia de înghețare a salariilor și tăierea sporurilor. Câțiva sindicaliști din Poliție s-au certat cu jandarmii: „au primit ordin să ne gazeze”.

Protestatarii spun că sunt nemulțumiți de decizia de a îngheța salariile și de a tăia sporurile și cer demisia Guvernului, scrie stiripesurse

De asemenea, sindicaliștii din Poliție cer să se întâlnească cu președintele Klaus Iohannis pentru a discuta despre problemele lor.

„Am venit în fața Palatului Cotroceni pentru că știm că rolul președintelui României este deosebit de important și că de fapt el conduce Guvernul României, nu domnul Cîțu”, a spus unul dintre protestatari. La un moment dat, spiritele s-au încins și protestatarii au aruncat cu fumigene, apoi s-au îmbrâncit cu jandarmii.

„Au primit ordin să ne gazeze și să ne amendeze”, a spus unul dintre protestatari. Mai mulți polițiști au fost legitimați de colegii lor jandarmi, iar sindicaliștii spun că acesta este un abuz. Unul dintre protestatari s-a legat cu lanțuri de picioare. „Răspundem la sfidare cu un miting și mai mare. Nu cedăm”, a spus unul dintre protestatari.

M.P.

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jandarmi slugi proaste adica ei sunt prosti romaniei
0
0
Culmea e ca polistii se bat si pentru drepturile lor.
1
3
toti proastalaii si trintorii fara scoala si fara 7 ani de acasa se fac gabori.ba,nimeni nu va angajeaza,nu stiti sa faceri nimic,poate sa carati mobila,aia mai zdraveni.va sta bine cu bratari la miini si picioare!ue trintorilor!
9
7
Acum urmeaza saltarea permiselor de circulatie pentru jandarmii care au intervenit in forta impotriva colegilor lor. Tara de cacat cu oameni din acelasi aluat mirositor. Gigi invata sa scrii iar pana o faci sa iti dea la muie cacatule toti care au protestat.
6
8
noi muncim pina la 65 de ani,daca.i apucamcotizam din greu,ptr niste trintori care ies la 45,fara cotizatie,cu pensia mai mare decit un salariu.unde.i dreptatea?in romaniadaca apuci 70,72 de ani e bine,ultimii 5 te mai lupti cu un cancer,ca sa traiadca bine puturosii.muriti ba! plecati daca nu va convine,mai mult de paznici,si aia corupti si hoti,nu angajeaza nimeni politisti!
15
10
Unde-i lege , nu-i tocmeala
3
4
Ceva nu se leaga. Cineva si a bagat coada
8
1
Cand am sapca si pulan, nu se vede ca-s cioban, nu se vede ca nu stiu, nici sa citesc nici sa scriu!!!
8
8
Politisti infractori spagari care nu se deplaseaza cand sunt solicitati Imi doresc sa dispara toti coruptii si nespalatii din Politia Romana Aia de la circulatie se pot reprofila devenind vanatori caci oricum stau numai la panda amendand soferii pentru abateri minore insa masluind dosarele criminalilor
20
9
cat tupeu nesimtit sa ai sa iesi in strada, cand stii f bine ca NU meriti actualul salar, ca ai sporuri nesimtite multe si ,mai ales, ca in ultima perioada cca 14 milioane romani din sistemul privat, aia de va platesc salariile nesimtite au ramas FARA JOB! e valabil si pt jigodiile spagare din sanatate si magistratura!urgent o lege CORECTA A SALARIZARII SI A PENSIILOR!
23
13
mai si prosteaza puturosii , ies la pensie la 45 ani !!! iar noi sa muncim pina la 65 plus. Ce dreptate e in Romania noastra !!! Nu va e rusine golanilor ?
27
17
Ce dracu nu intelegeti!? S-a ajuns sa ne injuram intre noi, sa fim malitiosi, invidiosi si sa uram celelalte categorii sociale. Saracia naste ipocrizie. Asta se doreste, dezbinare. Cei care va fac traiul un chin nu sunt politistii, jandarmii, minerii, profesorii, doctorii, pilotii, etc, sunt oameni ca voi, veri, frati, unchi, vecini, sunt semenii vostri. Urati hienele, infractorii natiunii, cei care va saracesc, umilesc, batjocoresc. Deschideti ochii si ganditi!
18
6
Si politistii au dreptul sa iasa in strada si sa isi strige nemultumirea iar jandarmii si-au lovit si gazat colegii pentru ca asa au primit ordin de la Guvernul drogatului condus din umbra de plavan. Multa muie jandarmilor care executa ordinele handicapatilor care ii conduc.
19
21
Ca va mai mira ? Iliescu nu a pus armate pe trupele de securitate in dec. 1989, nu i-a casapit pe bietii studenti militari in termen redus la trupele de securitate de la Baneasa, in misiunea de la aeroportul Otopeni ? Problema este ca si politistii daca erau in locul jandarmilor si primeau ordin de interventie, era si mai rau, nu uitati politistii sunt militieni si nu te pui taica cu ei nici cu multiplii sau submultiplii lor, centitienii, decitienii,etc.Ordinul e ordin iar coana Joitica e coana Joitica, a nu se confunda caii cu magarii sau euro cu bitcoin.
23
6
Jandarmii sunt niste sclavi fara creier. O sa-si ia cea mai mare muie din viata lor, cu asta si-au dat foc la valiza. Toti sefii lor sunt niste alcoolici ordinari care conduc beti, vor ramane pietoni, garantat!
30
7
Tot psd e de vina. Imi.intarzie comanda de.pizza cred ca tot.psd e de vina. Maine bate vantu, o fi tot.psd? Va meritati soarta. Rezist sunt puiii securistilor cand veti intelege asta.
21
9
Tineretul usr....hai ca am mai auzit una. Un cacat mai mare ca asta nu exista. Putori si drogalai
22
9
Invrajbirea lucratorilor din aceeasi institutie similar cu ''dezbina si conduce''! Acum vor urma repercursiunile,jandarmi amendati,permisele de conducere de la jandarmi retinute etc. Pacat,nu cedati,sunteti colegi! Daca politistii obtin ceva si jandarmilor le este bine
25
10
Au inceput politisti sa urle ca o duc greu si au ramas tablou cand le-a spus jandarmi ca greva pe care o fac este ilegala caci pentru ei nu este lege in Romania pentru ca ei sunt legea.Dativa demisia din politie daca o duceti greu ma putorilor si angajativa la privat pentru ca voi sunteti oameni scoliti si harnici carora nu le este frica de munca,parca ascha va laudati mereu.
22
17
Eu sunt fost militar am iesit la 45 de ani cu 5500 lei pensie si ma cam doare undeva de protestul lor....
18
20
De ce nu protesteaza pentru conditii mai bune de munca? Echipamente, dotari, mai multi colegi etc.. ii doare doar cand le umbla la cascaval... se vede ce politie profesionista avem, ii doare in pula de cetateni
20
16
Sictir Politia Romana ! Huooo ! Slugile lui Ciolacu,huooo ! Vreti sa va pensionati la 30 ani ? Mama voastra de puturosi !
23
24
Sosoaca nu era si ea pe-acolo ?!!
20
7
Noi , TINERETUL U.S.R. suntem viitorul Romaniei ! Gata : incepem sa facem ordine in tara ! Mai terminati cu pensionarii , mineri si politai astia care schelalaie toata ziua la mitinguri ! Sa munceasca la Privat !
9
25
La mitingu jandarmilor o sa ii bage la dube politzaii pe jandari.
15
9
Daca ai votat cu pisdistii
9
12
numai urla televiziunea ca jandarmii bat oameni nevinovati??acum este ok?...
28
5
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
30
16
Asta este raspunsul meu daca iesiti la manifestari.Va voi executa fara drept de apel.Aici este guvernul meu, tara mea si mucles .Cine nu intelege va primi un glont in cap
22
12
Ma doare-n cot si de unii si de altii! Cer doar pt.ei cum faceau si minerii prin anii'90! Gazati-va si bateti-va intre voi pana va spun eu sa va opriti! Sa vezi ce polite vor fi de platit intre Politie si Jandarmerie!
23
6
Hai ca incepe, timid, dar incepe. Tic-tac, tic-tac.
30
7
Si de ce fac scandal militienii? Ca vor fi amendati? Pai ma ghertoilor asta se intampla cand incalci legea, dar voi fiind politisti de unde sa stiti.
30
20
daca esti coleg cu ala din clipul de pe utube CAND UITI CA ESTI POLITIST, nu mai comentez nimic
13
15
Din pacate, la mitinguri si la proteste, ies exact colegii care oricum o freaca toata ziua... Politistii adevarati raman la munca.
41
18
Hai sictir ! Vreti un cacat. Nu va este suficient ca iesiti la pensie ca gravidele ?
42
28

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102