REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
8.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Scene șocante într-un centru pentru copii! Polițist: „Dacă îți mai aud gura, te omor”. Video

Scene șocante într-un centru pentru copii! Polițist: „Dacă îți mai aud gura, te omor”. Video

A.F. 6 octombrie 2023 | 18:03 1949

Imagini șocante dintr-un centru pentru copii orfani al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din Giurgiu. Pe filmare e surprins un polițist care agresează fetele cazate acolo și le amenință cu moartea. Bărbatul este cercetat acum pentru faptele lui.

Scene socante intr-un centru pentru copii! Politist: „Daca iti mai aud gura, te omor”. Video

„Agentul care e surprins în imagini agresează fizic o tânără din acel centru de copii orfani. Copila ajunge sub o masă după ce acesta o bruschează. De asemenea, el o amenință cu moartea, la fel și pe celelalte tinere care erau acolo în preajmă, în acel centru al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din Giurgiu. Întâmplarea ar fi avut loc pe data de 14 aprilie, anul acesta, însă polițiștii au aflat de incident abia ieri, la ora 07:00. Conducerea Inspectoratului de Poliție din Giurgiu a fost informată cu privire la acest caz. E de neînțeles de ce abia după atâtea luni au ajuns aceste informații la polițiști”.

În imaginile publicate de fostul subsecretar de stat din Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie, Vişinel Bălan, se vede cum poliţistul agresează fizic o femeie, spunând: „Fir-aţi ale dracu de nesimţite! Nu mai face aşa la mine! Nu pui tu mâna pe mine! Băi, nu pui mâna tu pe mine! Uită-te la mine”, îi spune bărbatul care poartă uniforma de poliţist şi care este însoţit şi de o femeie poliţistă.

Apoi, agentul se întoarce către o altă persoană căreia îi spune: „Tu, dacă îţi mai aud o dată gura, te omor! Ai auzit mă? Dacă o singură dată mai vin aici şi îşi aud gura, ai belit p...a! atâta zic!”.

În tot acest timp, poliţista nu ia atitudine faţă de comportamentul colegului său, ea cerând actele de identitate ale unor persoane.

Anchetă disciplinară în cadrul Poliţiei Giurgiu

Conducerea IPJ Giurgiu a anunțat că a sesizat Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu pentru infracțiunea de purtare abuzivă, iar polițistul care apare în imagini este cercetat disciplinar.

„Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, cu privire la faptul că, un poliţist agresează fizic o tânără din cadrul D.G.A.S.P.C. Giurgiu şi adresează injurii şi expresii jignitoare, Compartimentul Presă şi Relaţii Publice, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, este abilitat să comunice următoarele: Astăzi, 6 octombrie a.c., la ora 07.00, conducerea inspectoratului a luat la cunoştinţă cu privire la apariţia în spaţiul public a unei filmări în care un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu agresează o persoană. (...) În continuare, conducerea inspectoratului a sesizat  Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu, privind săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă şi a dispus cercetarea disciplinară a poliţistului”, a transmis, IPJ Giurgiu, potrivit news.ro.

Ministrul Familiei, Natalia-Elena Intotero, a fost într-un control inopinat, joi seară, la mai multe instituții din județ și a concluzionat că încă mai există nereguli grave care se petrec în sistemul de Protecție a Copilului.

Natalia-Elena Intotero nu a ajuns ieri seară la centrul în care un polițist a lovit mai multe fete, citează digi24.ro.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Se vede in filmare ce om e politistul, ceea ce face e infractiunea de Amenintare si Jignire, se pedepseste cu puscarie 7 ani
0
6
Vand cartofi
1
1
Sa vedeti dobitocul de Zorila Cosmin cum se comporta cu colegele lui de la Dedeman!
3
1
Fa-te polițist daca tu crezi ca e asa usor, daca la tine la multinaționala e greu, alege un loc de munca mai usor, adica politia, dar daca vrei sa fii corect îți garantez ca in doua săptămâni fugi mâncând pamantul
3
2
cwrvele apar la stiri ca victime...
11
2
S-au angajat multi p****i in politie… Ba nene e asa de usor sa faci o patrula si sa iei bani si pensie, crezi ca e usor la o multinationala sa bagi ca migu de la 7 la 19 munca adevarata. Chiar nu puteti sa faceti o patrula normala… Mancati-va shaormele alea mai intindeti-va putin dar fiti dreacu oameni
4
13
Pe fetițele de pe șosele de ce nu le dați o bătaie buna lor și peștilor?.
9
2
mai ajusteaza cate ceva din lipsa de educatie a acestor l e p r e nesimtite.
8
1
viitoarele centuriste, tupeu pe ele.
12
0
Bătaia e ruptă din rai, Nu strica la nimeni câteva palme să-l aduci cu picioarele pe pământ,
12
1
Digi sugeti p**a ca prezentati informatiile distorsionat. voi trebuie sa fiti anchetati pentru propagare de minciuni. Agentul a incercat sa isi faca datoria, dar nu avea cu cine sa se inteleaga. trebuie sa le puna catusele si sa le ia la sectie.
16
0
nu degeaba a fost chemata politia acolo. va dati seama ce balamuc era. nu sunt copii, sunt niste diavoli
15
0
Nu stim ce a fost acolo. O sa decida anchetatorii. Daca eram eu si ma injurau sau ma batjocoreau le calcam in picioare!!! Am vazut destul asa zisi "copii" de 17 ani nesimtiti care injura, scuipa si fac orice vor ei ca nu mai exista scoli de corectie si nu poate nimeni sa le faca nimic. Astia nu sunt copii, sunt adolescenti ba idiotilor!!! Dar intr-o tara de analfabeti cum e Romania, ei sunt numiti copii! Imi doresc ca astia sa scuipe si sa se pise si pe politicieni ca oricum nu pot sa le faca nimic, ca sunt minori si ca asa e legea in tara asta de imbecili!
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407