REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

ANCHETĂ! O FEMEIE din TOMIS NORD, ACUZATĂ că își AGRESEAZĂ CÂINELE! VIDEO

ANCHETĂ! O FEMEIE din TOMIS NORD, ACUZATĂ că își AGRESEAZĂ CÂINELE! VIDEO

Replica API 10 ianuarie 2022 | 00:02 4272

Violența asupra animalelor este din ce în ce mai răspândită la Constanța, și câteodată se manifestă prin acte de cruzime de nedescris. Este și cazul unei femei din Constanța care a fost văzută în mai multe rânduri agresându-și câinele, lovindu-l și chiar dându-l cu capul de ciment. Potrivit informațiilor noastre, femeia a fost văzută agresându-și patrupedul în zona Cireșica, mai exact pe Aleea Hortensiei, și de fiecare dată când i-a fost atrasă atenția a devenit agresivă verbal. Mai mult decât atât, o parte din vecinii stăpânei câinelui, au sunat la Poliție pentru că animalul urlă noaptea și face scandal. În acest caz a fost sesizată și Poliția Animalelor, care face verificări și va lua măsurile care se impun.

Femeia chinuie câinele aproape în fiecare zi

Potrivit declarațiilor mai multor persoane, femeia nu e la prima abatere, ea agresându-și câinele în mai multe rânduri, fără ca cineva să o poată opri. ”Am văzut-o de la terasă cum chinuie cățelul, așa cum am descris în postarea de pe facebook. Dacă oamenii îi spun să nu chinuie animalul, începe să țipe animalic și devine agresivă. Președintele de Asociație de la blocul unde locuiesc eu a întrebat vecinii din blocul persoanei, iar aceștia spun că și ei au sunat la Poliție pentru ca urlă noaptea și face scandal. A fost văzută și la Mini Carrefour-ul de la Cireșica cum dădea câinele cu capul de asfalt. Suntem mai multe persoane care putem confirma acestea. Filmarea cu câinele agresat a fost trimisă la Poliția Animalelor.” a declarat pentru ziarul Replica de Constanța, o persoană care a fost martoră la atrocități.

Pe fir a intrat și Poliția Animalelor

”Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt, a identificării persoanei în cauză și luării măsurilor legale care se impun.”, a declarat pentru ziarul Replica de Constanța, reprezentantul IPJ Constanța.

Poliția Animalelor, înființată în octombrie 2020

Vă reamintim că Poliția Animalelor a fost înființată în octombrie 2020 și prevede că ”Pentru verificarea sesizărilor privind animalele aflate în situație de pericol și în scopul cunoașterii situației de fapt, polițiștii au dreptul de a pătrunde în domiciliul sau reședința oricărei persoane fizice, fără acordul acesteia, precum și în sediul oricărei persoane juridice, fără acordul reprezentantului legal al acesteia, dacă informațiile aflate la dispoziția polițiștilor indică faptul că în acele spații se află un animal în situație de pericol.” Mai mult decât atât persoanele care au comportamente abuzive faţă de animale riscă nu doar amenzi, dar şi deschiderea unui dosar penal.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Huooo mafioti italieni .
2
0
Aoleu ? cum ? pai javrele au aceiasi protectie ca si copii, pai daca o reclama javra ori alta javra cu doua picioare face puscarie , trebuie sa-l lasi sa se cace oriunde, sa muste pe oricine sa detii cati vrei daca se poate o haita chiar de 10-20 la nr. ca astia nu impun nici o taxa !
2
2
si noi pe tine!
0
3
Mai e unul cu un bichon alb prin Badea Cartan, care-si gatuie cainele. Sunt cu ochii pe tine, fraiere!
8
1
sa-ti dau eu in gura timpit avortat!
6
2
Amenzi uriase va rugam
15
3
javra esti tu avortonule
15
3
Domnule Comisar Laur. Carp , va rugam identificati detinatoarea si deposedati'-o de catel ! Multumim !
22
2
da.i in gura javrei!
6
23
O calcam in picioare
21
7
Sper ca a vazut si cineva care poate lua masuri pentru un astfel de comportament. Acea persoana se vede ca are probleme psihice!
30
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272