REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

SCHIMBARE de SITUAȚIE în cazul fostului prefect Albu!

SCHIMBARE de SITUAȚIE în cazul fostului prefect Albu!

Replica API 21 februarie 2020 | 00:00 223

Fostul prefect Ioan Albu, implicat în accidentul de la Ciocârlia, în urma căruia a murit un bărbat, a fost propus spre arestare. Urmează ca magistrații să ia o decizie.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de fostul prefect, pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, faptă prev. si ped. de art. 192 alin. (2) din C. Pen. şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prev. si ped. de art. 336 alin. (1) din C. pen., cu aplic. art. 38 alin. 1 din C.pen. Din ordonanța întocmită de procurori a rezultat că există date și probe potrivit cărora, la data de 16.02.2020, în jurul orelor 1915, inculpatul A.I., având o alcoolemie de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, a condus pe drumurile publice din județul Constanţa un autoturism marca Range Rover, iar în timp ce circula dinspre localitatea Ciocîrlia de Sus către comuna Cobadin, la km. 231+600m, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Peugeot, care circula regulamentar din sens opus şi care era condus de numitul T.A. În urma accidentului, a rezultat decesul numitului T.A. La data de 20.02.2020 procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au formulat o propunere de luare a măsurii de arestare preventivă ce a fost înaintată judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Medgidia urmând ca judecătorul de drepturi şi libertăţi să dispună asupra măsurii preventive solicitate. ”Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, transmit procurorii.

Potrivit anchetatorilor, totul s-a petrecut duminică, în jurul orei 19.15, când un bărbat de 38 de ani, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat) a condus un autoturism pe DN 3, dinspre Ciocârlia de Sus către Cobadin și, ajungând la km 230+400 m, ar fi pătruns pe contrasens, unde ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism care se deplasa din sens opus.

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a celui de-al doilea conducător auto, de 44 de ani.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai are un accident cu omor din cauza alcoolemiei, si atunci nu a patit nimic. doar banii vorbesc. caci ii place sa bea si sa se distreze la crama cu fetite
0
1
Imi pare rau pt dl Ioan Albu! Nu merita asa ceva sa i se intample! Spune cineva care l-a cunoscut si stie ce fel de om este...
3
3
L-au trimis procurorii,dar judecatorii sunt cei care iau decizia,adica nu prezinta pericol public si este un intelectual rasat,iar morul ce cauta pe soasea cand pe acolo baleta maria sa Domn Prefect ....
2
1
are postaci tocmiti care-i iau apararea in presa si tot aduc in discutie faptul ca el n-a vrut sa faca accidentul,adica nu l-a omorat pe acel om cu intentie,constientizand opinia publica romaneasca ca greselile sunt facute de toti si ca oricine poate pati asa,adica oricine poate omori un om candva,sugerindu-va sa va abtineti din a mai judeca,si chiar sa vedeti cu ochi buni daca i se da cu SUSPENDARE ca doar n-a facut-o cu intentie, a facut si el o greseala si cum toti gresim, hai sa-l iertam ca doar n-o sa dorim acum sa intre in inchisoare pentru atata lucru.
5
4
Sa fie judecat pentru crima cu premeditate. Si fiti atemti la alcoolemie, deja a scazut la 0.80! Pacat, ca din cauza unui analfabet, o familie a fost distrusa. Asteptam cu interes urmarea.
11
4
Ce pula mea prezumtie de nevinovatie se poate aplica gunoiului astuia? Justitia pulii in tara hotilor.
17
2
Ia sa vezi ca nu il mai gasesc acasa s a imbolnavit si se trateaza in strainatate.
21
0
Poate doar la domiciliu ! Atat ! Si va lua maxim 3 ani cu suspendare ! Pariem ?
22
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212