REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
14.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

SCHIMBARE de SITUAȚIE în cazul MORȚII judecătoarei Șerban: COTLENCO și-a RECUNOSCUT VINA

SCHIMBARE de SITUAȚIE în cazul MORȚII judecătoarei Șerban: COTLENCO și-a RECUNOSCUT VINA

Replica API 6 ianuarie 2021 | 00:00 6077

Schimbare de situație în dosarul legat de moartea judecătoarei Iuliana Mihaela Șerban. În timp ce ancheta era aproape de final, Marian Cotlenco, inculpat în cauză, a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției, care a fost înregistrat la instanță, pe 4.01.2021.

Acordul de recunoaștere a vinovăției, potrivit legal-land.ro, se poate încheia numai cu privire la infracțiunile pentru care legea prevede pedeapsa amenzii sau a închisorii de cel mult 15 ani. Acesta se poate încheia atunci când, din probele administrate, rezultă suficiente date cu privire la existența faptei pentru care s-a pus în mișcare acțiunea penală și cu privire la vinovăția inculpatului. Astfel, inculpatul beneficiază de reducerea cu o treime a limitelor de pedeapsă prevazute de lege în cazul pedepsei închisorii și de reducerea cu o pătrime a limitelor de pedeapsă prevazute de lege în cazul pedepsei amenzii. La această cale a recurs și Marian Cotlenco, urmând acum ca judecătorii să admită sau să respingă acordul de recunoaștere.

Detalii din dosar

Amintim că Iuliana Mihaela Șerban, judecător în cadrul Curții de Apel Constanța, s-a stins din viață, în urma unui teribil accident rutier care a avut loc, sâmbătă, 23 martie 2019, în zona centrală a municipiului Constanța, mai exact la intersecția străzilor Mihai Viteazu și Constantin Brătescu. În accident au fost implicate două autoturisme, respectiv un Volkswagen și un taxi marca Renault, dar și un triciclu.

Potrivit oamenilor legii, triciclul venea pe strada Constantin Brătescu, dinspre bulevardul Tomis, și, ajungând la intersecție cu strada Mihai Viteazu, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu taximetrul, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre Ferdinand, dar și cu cel de al doilea autoturism, Volkswagen-ul, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre bulevardul Mamaia. Triciclul era condus de polițistul Marian Cotlenco, de 32 de ani, agent de poliție de Investigații Criminale, în cadrul IPJ Constanța, iar pasageră pe autovehicul era judecătoarea Iuliana Mihaela Șerban, de 44 de ani. În urma impactului, pasagera a fost proiectată într-un stâlpișor metalic montat pe marginea trotuarului, pentru a preveni parcarea autovehiculelor în zonă, iar cadrele medicale ajunse la fața locului au constatat că femeia era inconștientă și suferise un traumatism abdominal deschis, cu eviscerație.

Citește și:

Poliţistul care a provocat accidentul rutier, în urma căruia a murit o judecătoare, se afla sub influenţa drogurilor

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu cred ca sunteti fara discernamant... ok , el e golan , fara minte etc. Dar madame ? uitam cine a fost ea? ce statut avea dnul politist cand pleca in Dubai cu iubita Serban ? Doamna a uitat de moralitate. Sa n-o mai planga nimeni... Inainte de dansul, a mai umblat cu un barbat insurat cu care are inca POZE pe facebook . Se admite si asta? femeia era de meserie spargatoare de casnicii. Sau consola barbatii cu probleme? mi-e scarba . Pacat de functie, pacat de cunostinte, informatii etc. Fiecare om are slabiciuni , dar femeie era SLABA din punct de vedere emotional.
0
0
Cine suntem noi
0
0
O pensie nesimtita mai putin pentru cei care judeca stramb. Numai faptul ca erau amandoi pe triciclu spune destul.
6
0
Auzi fa,ai ceva cu persoanele trecute de o anumita varsta?Unu s-a dus de COVID deja in dosaru in care tribunalu si judecatoria voastra a dat NUP. Acum ai picat tu.........SUNT PE TEAVA SI RESTUL
4
0
Posibil nu stiu sigur blesteme de la oameni care a luat spaga probabil si nu a judecat drept . Si a judecato cel de sus .valabil pt toti judecatori de azi
7
0
Au trait cu impresia falsa caci la aparitia lor se schimba indicatoarele rutiere!Sunt fixe betonate in cement pui de Zei!
10
0
Pacat de ea, ca inca mai ducea. An trecut ar fi trebuit sa se pensioneze. A jonglat cu multi, fapt ce l-a cam daramat pe fostul sot. Urata soarta a avut. D-zeu sa o ierte.
7
0
ce cacat exista asigurari ??
1
2
Si citi nu sunt ca ei.
4
1
3 ani a luat salariul, fiind condamnat la 1 an cu suspendare si producea probe mincinoase in astia trei ani. cand a ajuns partea vatamata la parchet si le-a zis procurorilor cine, ce, cum, au zburat toti, inclusiv marele dancu. Acum isi i-a cu executare shaul
12
1
o curva si un golan
20
3
Si-a recunoscut vina ? Ia cu suspendare, chiar daca a nenorocit un om.Peste o luna isi ia si carnetul si este nou nout in trafic!!!
14
0
Ce inseamna 33 si 44? Detalii, va rog frumos! Deduc, cumva, faptul ca o comdamnati pe defuncta, pentru deciziile pe care le-a luat in diverse situatii. Nu va contrazic, nu cunosc, nu ma dau atotstiutor. Dar, va rog mult, detaliati. Nu ne lasati in bezna.
4
11
Dumnezeu nu doarme ! Aritmetica spune ca 33 intra bine in 44 . Iar 44 respingea pe banda rulanta, zambind, tot ce cereau in instanta colegii lui 33 . Mai sunt si acum colegi cu 44 care fac la fel . Repet .. Dumnezeu e sus si vede tot . Sa nu uitam ca mai trebuie respectata si legea cand se judeca un dosar
25
2
Trebuie ca acest individ sa-si recunoasca vina? De ce? Nu este clar ca avea indicatorul "STOP" si el l-a ignorat sau nu l-a vazut? Probabil ca nu l-a vazut, nu cred ca si-ar fi permis sa-l igore, stiut fiind faptul ca pe Strada Miahi Viteazu se circula, cand este liber, cu viteze de 50 kmph sau chiar peste. Nu a fost atent. Probabil ca i-a distras atentia, cumva, decedata. Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace! Ingrozitoare si dureroasa moarte a avut, sarmana de ea! Indiferent de ce rahaturi mentioneaza diversi anonimi despre ea, nu cred ca merita astfel de sfarsit. Doamne, fereste!
21
1
Numai niste cretini ciudati pot circula cu un triciclu intr un oras ramas invechit ! Vai, tu, a recunoscut, asa, si? Mare scofala!
17
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468