REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

SCHIMBĂRI în DOSARUL în care NAS și VALENTINO au fost implicați în SCANDALURILE de pe litoral!

SCHIMBĂRI în DOSARUL în care NAS și VALENTINO au fost implicați în SCANDALURILE de pe litoral!

Replica API 6 mai 2021 | 00:30 19292

Au fost victime, apoi s-au transformat în inculpați. S-a lăsat cu arestări preventive, anchete, trimiteri în judecată. Însă, ulterior, victimele și-au retras plângerile. Așa că, pentru anumite infracțiuni au fost achitați de instanța de fond. Ciocan Alexandru (Nas) a primit 1 an și 6 luni cu suspendare pentru influențarea declarațiilor, iar în cazul lui Şerban Andrei Valentin (Valentino), dosarul a fost disjuns, judecându-se separat (următorul termen fiind fixat pe 4.06.2021). Cât despre dosarul inițial, s-a înregistrat apelul, care se va judeca pe 16.09.2021.

Potrivit informațiilor noastre, la data de 8.12.2020, doi bărbați se deplasau cu autoturismul marca Audi A6, întocându-se de la o înmormântare de la cimitirul musulman, situat pe aleea Topolog, în zona restaurantului Sabroso din municipiul Constanța. În trafic, cei doi s-au intersectat cu autoturismul marca Audi A8, condus Alexandru Ciocan, zis Nas, iar în dreapta față se afla Andrei Valentin Șerban, zis Valentino. Între cele două grupuri, mai exact între Valentino și rudele unuia care se afla în cealaltă mașină există un conflict mai vechi. Prin urmare, s-au intersectat în trafic, au oprit mașinie și au început să discute. Șerban Andrei Valentin l-a scuipat pe față pe unul dintre bărbații din celălalt autovehicul, și imediat s-a dat jos din autoturismul pe care-l ocupa și l-a lovit pe pumnul stâng la nivelul capului, ocazie cu care persoana vătămată a suferit leziuni ce au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale. Tot atunci, inculpatul ținea în mână și un cuțit cu care a încercat să-l taie, însă acesta s-a ferit și chiar a fugit de agresor. După această agresiune, Șerban Andrei Valentin s-a urcat în autoturismul cu care se deplasa și au plecat.

Topoare fluturate pe strada București

Apoi, la data de 9.12.2020, ora 15.30, aceeași persoană vătămată se deplasa împreună cu unchiul său, cu autoturismul marca Audi A6, iar în dreptul cafenelei Angeli de pe strada București din municipiul Constanța s-au intersectat cu autoturismele marca Audi A6 și Volkswagen Passat, din care au coborât 7-8 persoane dintre care i-au recunoscut pe Șerban Andrei Valentin, Ciocan Alexandru și Memet Erdal, care aveau obiecte contondente asupra lor. Văzând în ce situație se află, că puteau fi agresați de Șerban Andrei Valentin și apropiații săi, persoana vătămată și unchiul său au coborât și au luat din portbagaj un topor și un baston telescopic. Însă, conflictul s-a stins. Doar că au continuat conflictele și în zilele următoare. Detalii aici: DETALII EXCLUSIVE! NAS și VALENTINO, indivizii ÎMPUȘCAȚI la FILICORI, alte SCANDALURI cu TOPOARE, în TRAFIC

Schimbări în dosar

Pe 11.01.2021, Șerban Andrei Valentin (Valentino), Ciocan Alexandru (Nas) și Memet Erdal au fost trimiși în judecată. Pe 10.03.2021, Alexandru Cicoan a fost achitat pentru comiterea infracțiunii de distrugere întrucât victimele și-au retras plângerile, dar a fost condamnat la 1 an și 6 luni închisoare cu suspendare pentru influențarea declarațiilor. Memet Erdal a fost achitat, tot ca urmare a retragerii plângerilor victimelor, iar în ceea ce-l privește pe Șerban Andrei Valentin, dosarul a fost disjuns, judecându-se separat.

Citește și: FOCURI de ARMĂ și REGLĂRI de CONTURI, între INTERLOPI, în CENTRUL Constanței!

Ciocan Alexandru a fost nemulțumit de pedeapsa cu suspendare pe care a primit-o, depunând apel. Acesta se va judeca pe 16.09.2021 la Curtea de Apel Constanța.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Obsedati mai sunteti cat ati scris de NAS! Respect NAS
6
0
In frunte cu tine Nasoaso vezi ca Valentina a inceput sa vorbeasca urat de tine si te rog reparati mersul numai merge pe strada in muschi ca ai fost injosit si la praga si la puscarie ai fost lakit pipilica in gurita cacatel pe fatuca stii tu nasoaso vati aliat iar cu narsen sifoanelor trageti sifoane la sifoane
3
9
Toti fraieri scriu aici ....
9
4
Nul mai puneti pe pripasu ala d tiron sa latre pe live
2
1
Sm.eche ri de ca rton care il b@t pe tir.on
0
1
Nas cel mai sakal sef din CT
6
6
Valentino seful orasului
8
10
Unde o fi baietelul vrei sa spui. Ca amanoi sunt fetite
5
3
Fete de gaozari
8
2
care dintre ei o fi fetita? sau fac pe rand?
9
3
Au fete de gay
11
2
Interlopi adevarati! Bravo NAS ESTI DUS BAS.!!
6
6
Care merita sa stea in puscarie mult! Autoritatile sa le verifice traiul, de unde au banii pentru lux!
11
2
Pai normal ca si-au retras plangerile daca milogu de kadir este un orfan si este 0 si sa milogit la toti ca nu are una de 1 leu si i-a fortat sa isi retraga plangerile.
14
1
Am vrut sa ii fac muye lu Nas Dar nu puteam sa imi tin respiratia Are si trei bilele cum era sa fac.... Hand job
17
3
Smecheri de carton
27
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369