REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

SCHIMBĂRI în tabăra PNL, la Nicolae Bălcescu: doi membri au revenit!

SCHIMBĂRI în tabăra PNL, la Nicolae Bălcescu: doi membri au revenit!

Replica API 27 ianuarie 2020 | 22:37 529

Circ în organizația PNL Nicolae Bălcescu! După ce au plecat din partid pentru a candida din partea PSD la alegerile parțiale din 2017, Viorel Bălan, fostul primar și fostul vice, Nicolae Ciocănete, s-au reintors în partid cu coada între picioare. Au preluat conducerea organizației, asta după ce timp de 3 ani PNL Nicolae Bălcescu nu a avut nici președinte, nici vicepreședinte. Cei care au rămas loiali partidului au fost acum excluși de Bălan și Ciocănete, urmând să-și piardă și funcțiile de consilieri locali.

În data de 11 iunie 2017, locuitorii comunei Nicolae Balcescu au mers din nou la vot pentru a alege candidatul cel mai potrivit functiei de primar. După demiterea din funcție a primarului comunei Nicolae Bălcescu, Viorel Bălan de căttre prefectul judetului Constanta de atunci, Adrian Nicolaescu, administrația locală a comunei a fost preluată de viceprimarul Nicolae Ciocanete. Înainte de alegeri, Bălan și Timofte și-au făcut socotelile și au concluzionat că au mai multe șanse să se întoarcă la conducerea urbei din partea PSD, trădând, astfel, partidul în care au activitat ani de zile. PSD l-a desemnat, atunci pe Nicolae Ciocănete ca și candidat la alegerile parțile. Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, pierzând alegerile în favoarea lui Dumitru Timofte.

Înainte de alegerile locale, Viorel Bălan și Nicolae Timofte au făcut o nouă mișcare, având în vedere că PNL e pe val: s-au întors cu capul plecat acolo de unde au plecat, spre dezamăgirea membrilor organizației locale ce au rămas loiali, după trădarea colegilor lor care au anunțat că nu vor sta cu mâinile în sân. Vor trimite un memoriu președintelui PNL Ludovic Orban, prin intermediul căruia îl vor anunța toate neregulile de la Constanța. Asta, în contextul în care doi dintre peneliști au fost exluși, pe motiv că nu și-au plătit cotizația, urmând să fie out și din Consiliu Local. Este vorba despre Cătălin Lungu și Constantin Pușcașu. ”An aflat de curând că cei doi au revenit în PNL, conduc organizația. Ne-au chemat în ședință și ne-aua nunțat excluderea”, a spus, pentru Replica, Cătălin Lungu. ”Trei ani, această organizație nu a condus-o nimeni, nu a avut președinte, vicepreședinte și nu ați venit niciodată să vă interesați de această problemă. În momentul de față, refuzați să aveți o discuție cu noi, nu ne răspundeți la telefon, nu ne primiți în audiență, lăsându-ne să corespondăm doar cu secretara. Vom contesta în instanță excluderea din PNL, după care vom trimite un memoriu președintelui Ludovic Orban”, au anunțat membrii PNL Nicolae Bălcescu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai pnl putea sa primeasca asemenea elemente in partid astia sunt hotzi de cea mai joasa speta oamenii sunt naivi si ii aleg in continuare si astia le au fwrat pana si animalele de pe camp. Cu dosar la dna cat china ei vor primari...
0
0
Ce fete de oameni seriosi si harnici au.
0
0
Zdrentele astea doua plang in fiecare zi ca de 3 ani au pierdut ciolanu si ca nu mai pot trage betii in primarie,doar ca o sa luati o mare muie ca va aratat Timofte ce inseamna sa fi gospodar,a facut in 3 ani ce nu ati reusit voi in 12!!
3
0
un analfabet si un escroc ,locul lor este la puscarie,si au batut joc de comuna
3
0
de la adam si eva asa se face politica, un adevar amar...
1
0
Mare gazetar esti cel care a scris acest articol. I-ai incurcat in nume cu timofte si ciocanete de nu mai sti care a fost.
3
0
Ce faci mai uie de viorel iar te vrei primar nu tia ajunge retardule cata avere ai ai uitat ca erai un no naim in comunism noroc cu fractu securistu si comunistu
3
0
Poza traditional romaneasca cu spritzul la pahar,sa mai bem un paharel sa cante lautarii
4
0
Pai.. Nu va laudat voi ca nu primit de la PSD in partid, ce inseam a asta bani, ciolan?
8
0
PNL sau PSD, aceeasi ciuma rosie, nu e asa?
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218