REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Schimbări la Techirghiol: Adrian Stan amenajează duşuri şi beach-baruri pe plajă

Schimbări la Techirghiol: Adrian Stan amenajează duşuri şi beach-baruri pe plajă

Replica API 20 octombrie 2012 | 00:00 89

După ce a uimit cu proiectul parcului acvatic construit pe malul lacului, primarul din Techirghiol, Adrian Stan şochează din nou. Edilul pregăteşte localnicilor, dar şi turiştilor, un nou proiect, la fel de important. Este vorba despre amenajarea plajei cu duşuri şi beach-baruri.

Techirghiol era una din staţiunile căutate atât de turiştii români, cât şi de cei străini mai ales pentru tratamentele cu nămol de la Sanatoriul Balnear. Tocmai de aceea, Adrian Stan s-a zbătut să dezvolte staţiunea implementând multe proiecte care au readus Techirghiol printre staţiunile cele mai căutate de turişti. După proiectul parcului acvatic, Adrian Stan vine cu o altă surpriză pentru localnici şi turişti. Este vorba despre asflatarea străzilor care vin dinspre Agigea şi amenajarea plajei cu duşuri şi beach baruri. Întregul proiect valorează 3 miliaone de euro. "Scoatem la licitaţie proiectul amenjarea plajă pentru Techirghiol şi Eforie, dar şi asfaltarea străzilor care vin dinspre Agigea. Acest proiect vine în continuarea celui la care se lucrează cu terenuri de sport, piscine etc, de un milion de euro. Sperăm, astfel, să creştem capacitatea de cazare a turiştilor", a spus Adrian Stan, pentru Replica. Proiectul urmează a fi pus pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), pentru a se dezbate licitaţia. Odată începute lucrările, din primăvara lui 2014, plaja din Techirghiol va avea o altă faţă. Nici localitatea nu este mai prejos. Edilul a finalizat lucrările de "Amenajare spaţii verzi şi mobilier urban" - lucrări de înfrumuseţare a oraşului ce constă în amplasarea pe domeniul public al oraşului a 100 de coşuri de gunoi, montarea a 110 de bănci de odihnă, 25 pergole realizate la cele mai multe dintre intrările in blocurile de locuinţe, şi 1 foişor de lemn. Mobilierul urban este completat de o fântâna arteziană amplasată în faţa Primăriei. Pe timpul noptii fântâna este iluminată de nişte reflectoare subacvatice.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272