REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

O nouă atracție pe litoralul românesc

O nouă atracție pe litoralul românesc

Replica API 5 iulie 2022 | 00:00 1682

Dat fiind faptul că litoralul românesc e cunoscut pentru multe atracții, de la porumbul fiert pe plajă până la Luna Parc, în Costinești puteți descoperi o școală de aviație cu totul aparte. Acrobațiile cu avionul sunt noua experiență care vă va face să scoateți din buzunar și 1500 de lei.

Ce promite școala de aviație?

Școala de aviație din Costinești promite experiențe unice, la prețuri la fel de unice. Un zbor cu piloți avizați care te va face să simți adrenalină deoarece totul se rezumă la zbor acrobatic va ajunge să coste și 1500 de lei. Școala de aviație are 3 tipuri de zboruri:

Zborul lin, care include o plimbare simplă cu avionul și de ales între două trasee: Costinești – Mamaia sau Costinești – Vama Veche. Prețul aceste experiențe este de 450 de lei.

Zborul de introducere în acrobație care implică viraje de mare înclinare deasupra unui râu. Prețul acestei experiențe este de 900 de lei.

Zborul full acrobatic care aduce în atenția doritorilor de senzații tari o serie de manevre acrobatice care te vor umple de adrenalină. Acest zbor nu costă nici mai mult nici mai puțin de 1500 de lei.

Școala de acrobație nu numai că angrenează turiștii pentru senzații de neuitat, dar au și un program pentru piloții cu experiență care își doresc să iasă din cotidian și să învețe să facă acrobațiile de care vorbeam mai sus. Acest curs cxostă 2200 de euro, are 6 ore și piloții pot învăța: vrie, luping, rasturnare tonou și ranversare.

“Oferim senzații unice aici la școala noastră de acrobații. Oamenii vin cu mare drag să simtă experiența zborului acrobatic și mulți vin în fiecare vară. Prețul nu este atât de mare, pentru că până la urmă plătești pentru o senzație unică.”, a declarat unul dintre piloții școlii de aviație.

Ce cred turiștii?

“Unii dintre noi avem salariul cât e această experiență. Nu ne permitem toți așa ceva, deși e tentant. Cred că ar trebui să mai scadă prețul ca să ne bucurăm cât mai mulți de această experiență unică.”, a declarat o turistă din Costinești pentru ziarul Replica.

“Eu am fost și anul trecut și mi s-a părut cea mai tare experiență pe care am avut-o vreodată. Și anul acesta o să merg și o să-mi duc toată familia. Trebuie și ei să simtă ce am simțit eu vara trecută.”, a declarat un constănțean pentru ziarul Replica.

Așadar, dacă vara acesta vreți să simțiți adrenalină prin tot corpul și eventual să fiți inițiați în artele zborului acrobatic, dați o tură la Costinești. Într-adevăr, prețul este piperat, dar nu așa este pe tot litoralul?

Ariana MANTA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce scoala e .**e plimba cu un avion contracost..taximetrie aeriana..era titlul...scoala e atunci cand faci cursuri de pilotaj..
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218