REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Școala din Vadu a primit tablete pentru elevi

Școala din Vadu a primit tablete pentru elevi

Replica API 9 octombrie 2020 | 19:27 1483

În urma apelului făcut de Școala Gimnazială din Vadu, Constanța, unde 46 de elevi nu au acces la școala online, în lipsa unei tablete conectate la internet, Organizația Salvați Copiii a activat mecanismul de urgență și a apelat la companii si donatii individuale, pentru ca profesorii și elevii să poată continua procesul de educație.

Astfel, 46 de tablete conectate la internet, pe care sunt instalate aplicațiile necesare participării la cursurile online, vor fi oferite elevilor, cu sprijinul financiar al Black Sea Oil & Gas.

Gabriela Alexandrescu, Președinte Executiv Salvați Copiii România face un apel pentru sprijinirea urgentă a școlilor din România, astfel încât niciunui copil să nu îi fie îngrădit accesul real la educație: ”Copiii vulnerabili au fost cei mai afectați de criza pandemică și de măsurile luate pentru a limita răspândirea virusului. Cei mai mulți dintre ei nu au putut să continue școala și atunci au fost marginalizați. unt copii care au adăugat greutăților socio-economice, pe care ei și familiile lor le întâmpină, trauma de a nu putea învăța, pentru că nu au o tabletă și acces la internet. Este o problemă cu repercusiuni grave, care trebuie corectată. Am început să dotăm școlile cu tot ceea ce este necesar, astfel încât accesul la educație să fie real și egal pentru toți copiii”.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tabletele se inghit cu multa apa
0
1
mai ramane sa aduceti si o galeata cu senal de intenet
0
1
Black Sea Oil & Gas sa nu se mai laude atat cu donatia asta. Daca nu era tipul de la Visuri la cheie, nu vedea scoala nimic. Daca tot vor sa se implice marii investitori, sa repare intai drumurile pe care le-au stricat, sa interzica masinilor grele cu care lucreaza sa mearga cu viteza prin sat, sa renoveze scoala, gradinita astfel incat sa nu mai existe toalete in curte, dar in primul rand, sa aiba grija ce fac in Rezervatia Biosfera Deltei Dunarii. Ma refer aici la un impact cat mai redus asupra florei si faunei.
4
1
Ce plua mea mai inseamna si Asociatia Romana a Apelor unde era slinul trnator Srote presedinte???? UN cacat de sifonare a altor bani entru el si amantele, finii, ruptii in cur al lui. Muuei Store!!!
2
1
De la Lumanare ca doar nu or fi de la Galbinasu...
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212