REPLICA ONLINE CONSTANTA

24° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
24° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Școala Gheorghe Țițeica, implicată într-un nou scandal... cu profesoara de matematică

Școala Gheorghe Țițeica, implicată într-un nou scandal... cu profesoara de matematică

Cristina BĂRBUCEANU 11 noiembrie 2022 | 00:00 29573

Un nou scandal a luat amploare la Școala Gimnazială nr.30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța. Un părinte acuză profesoara de matematică, Diana Sîrbu, că ar lucra la clasă doar cu elevii pe care îi meditează. Dirigintei i s-a adus la cunoștință aceste acuzații, iar aceasta a încercat, ”pe blat”, să împace profesoara cu părintele. De ce spunem ”pe blat”? Pentru că problema a fost ascunsă sub preș, de ochii directorului Florentina Țigmeanu, care a aflat abia în momentul în care s-a trezit în instituție cu o comisie de la ISJ. Probabil vă întrebați cum a  aflat ISJ?  Culmea, chiar de la profesoara de matematică care s-a simțit, cumva, hărțuită de părinte și a depus un memoriu ”generalului” Sorin Mihai. În octombrie a.c., școala a fost zguduită de un alt scandal, de această dată în legătură cu o profesoară de engleză care ajungea prea târziu la ore.

Acuzații de abuz în serviciu pentru o profesoară de matematică de la Școala 30

Liniștea Școlii Gimnaziale nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța a fost disturbată de un nou scandal; sunt aduse acuzații grave de către părintele unui elev de la clasa a V a. Concret, acesta a semnalat faptul că profesoara de matematică de la clasă, pe numele ei Diana Sîrbu, ar lucra numai cu copiii pe care îi are la meditații.

Ce l-a făcut pe părinte să ajungă la această concluzie este verificarea caietului copilului; astfel a constatat că elevul nu are nimic scris. Desigur, părintele îngrijorat a luat legătura și cu dirigintele copilului, aceasta din urmă facilitând convorbirea, pe mail, dintre părinte și profesoara de matematică.

Nu au ajuns, însă, la niciun numitor comun. Culmea, chiar profesoara căreia i se aduc acuzații grave a trimis un memoriu, în atenția Inspectorului Școlar Județean, probabil plângându-se că este hărțuită de părinte. S-a constituit o comisie și a  mers miercuri, 9 noiembrie, în control la școală. În urma cercetărilor și verificărilor, reprezentanții ISJ au constatat că acuzațiile părintelui se verifică, instituția cerând ca directorul școlii să participe la fiecare oră de matematică a profesoarei Sîrbu. Inspectorul școlar Sorin Mihai a declarat că nu știe despre ce este vorba, urmând să investigheze problema.

Directorul unității de învățământ oferă lămuriri

Contactat de reporterii Replica, directorul Școlii Gimnaziale nr. 30 „Gheorghe Țițeica”, Florentina Țigmeanu, a declarat că nu i s-a adus la cunoștință situația și a aflat de ea în momentul controlului ISJ. „Eu de această problemă la clasa a V-a am aflat ieri (n.r. 9 noiembrie a.c.) în momentul sosirii echipei de inspectori de la ISJ. Nu am avut cunoștință, deși am citit că se întâmplă din 31 octombrie a.c. ceva la clasă. Nici doamna dirigintă, nici de doamna profesoară de matematică nu m-au informat. Deci, practic am fost luată prin surprindere de echipa ISJ. Ce știu eu este că doamna profesoară Sîrbu a făcut un memoriu către domnul Inspector General în care se plânge de o situație tensionată cu un părinte. În urma acestei adrese, s-a deplasat la sediul instituției echipa formată din dna. Bălănescu Daniela, inspector de specialitate în matematică, și dna. Danilov. Au intrat la ora dumneaei, au verificat caietele elevilor, Când s-au uitat în caietele copiilor, doamnele de la inspectorat au constatat faptul că, într-adevăr, era o diferență de un exercițiu la o elevă. Am mai înțeles de la doamnele inspector că nu erau verificate temele. Eu nu aș putea chiar să spun că se confirmă cele spuse de părinte. Am înțeles că acest copil vine de undeva din străinătate și nici nu prea ar înțelege bine limba. Comisia i-a cerut notă de relații doamnei Ivanov Nicoleta, diriginta clasei, în legătură cu ceea ce cunoaște dumneaei în acest subiect”, a declarat, pentru Replica, Florentina Țigmeanu, directorul școlii.

Directorului i s-a recomandat să participe la orele de curs

Inspectorii ISJ i-au recomandat directorului să participe, următoarea perioadă, al orele profesoarei de matematică. ”Și mie, într-adevăr, mi-a lăsat ca și recomandare să monitorizez activitatea doamnei Sîrbu la clasa respectivă și doamnei Ivanov i-a recomandat să mă informeze de orice eveniment care se petrece la dna. Sîrbu în clasă. Eu nu am de unde să știu dacă doamna profesoară de matematică lucrează la clasă doar cu copiii pe care îi are la meditații. O să vă răspund ulterior după o perioadă în care voi monitoriza, așa cum mi-a lăsat ISJ-ul recomandare, să monitorizez activitatea doamnei; în prezent nu pot să spun că doamna lucrează doar cu anumiți copii pentru că nu știu lucrul acesta, dar voi urmări activitatea doamnei”, a mai spus directorul.

Ce au de împărțit diriginta și profesoara de matematică cu directorul școlii?!

Așa cum am relatat și mai sus, situația este cu atât mai gravă cu cât diriginta Nicoleta Ivanov și profesoara de matematică Diana Sîrbu au ascuns problema de director. De ce? Poate pentru că aceasta Florentina Țigmeanu este de doar 9 luni directorul școlii și poate pentru că funcția este râvnită de una dintre cele două? Să fi ascuns informațiile în mod intenționat? ”Eu le-am cerut doamnelor profesoare (n.r. dirigintele de la clasă și profesoara de matematică) explicații și le aștept. Nu mi s-a adus la cunoștință acest incident. Ar fi trebuit să încercăm să îl rezolvăm la nivel de școală și apoi să plece spre ISJ, pentru că așa e logica firească; orice ajunge la Inspectorat oricum se întoarce în școală. Adică tot aici se rezolvă într-un fel lucrurile. Eu intenționez să vorbesc cu părinții în cauză, să încercăm să rezolvăm problema civilizat și amiabil, să spun așa. Întotdeauna dialogul este bun. Dacă sunt neînțelegeri, de o parte sau de cealaltă, este bine să discutăm pentru a ajunge la o rezolvare în favoarea copilului”, a conchis Țigmeanu.

Directorul Florentina Țigmeanu a fost destul de diplomat și nu a vrut să dea din casă. Ceea ce știm noi, din surse sigure, este că unele cadre didactice, printre care și cele două personaje principale din acest scandal, nu-i recunosc statutul de director. Nu este singurul scandal izbucnit la Școala nr. 30. Ultimul eveniment de acest tip a fost în luna octombrie a.c., când o profesoară de engleză de aici a fost acuzată de către părinți că întârzie prea mult la ore.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am avut fiica în clasa cetățenei Sîrbu. În pandemie a avut ore cu ea. Am reușit să audiez și eu cursurile ei și confirm că lucra 80 % cu eleviii meditați. Eu sînt absolvent al acestei școli și am fost îngrozit de modul cum destui profesori își desfășoară activitatea. Am intrat la Mircea fără a fi nevoie de meditații. Și pe acea vreme ( anul 1980 ) poate aveam colegi care se meditau dar erau puțini....și se meditau doar în clasa a VIII-a. Acum peste 90 % din elevi se meditează începînd din clasa a V-a. Cine scrie că a avut copilul la ea și fără meditații a făcut performanță minte, e postac interesat sau din siajul ei. La un moment dat, doamna Sîrbu A dispărut din școală prin luna Octombrie - Noiemmbrie 2019. Au apărut atunci poze cu ea prin niște insule exotice....am fost consternat! Soțul doamnei se pare că e marinar și după venirea acasă a sa au plecat în conceriu în timpul școlii. Se pot verifica ieșirile ei din țară cu data concretă - concediu de odihnă sau concediu medical? Dacă este concediu medical, atunci e grav! Atunci a fost înlocuită de un alt profesor despre care am aflat de la copilul meu că chiar explică bine și lucrează cu toată clasa. Am regretat atunci cînd a revenit cetățeana Sîrbu la catedră. Am mutat copilul la o altă școală și am evitat cu cel mic Scoala Generală 30 ! E departe Școala 30 de acum de cea care era în anii 80 - 90 ! Profesori de matematică precum domnul Toma și doamna Mocanu, profesori de română ca doamna Florea, nu mai sunt des întîlniți. Mai există profesioniști în școala 30 ca doamna Vizan sau doamna Cotoarbă, dar astea sănt excepții - doamna Cotoarbă este chiar absolventa școlii 30 și se cunoaște acest lucru. Meditațiile cu profesorul de clasă sunt cancerul ce macină acest sistem de învățămînt. Ar trebui interzise. Rezultatele slabe la examene sînt eșecul profesorilor. Nu părinții trebuie să se implice în pregătirea școlară a elevilor. Un sistem tembel cu foarte multe probleme și exerciții ca teme acasă, ce blochează copii la biroul de scris pînă spre 12 noaptea, asta e tactica cetățenei Sîrbu. Sînt curios de rezultatele controlului. Nu ar strica dacă cetățeana a sesizat ISJ-ul, ca părinții să se ducă să facă reclamații la ISJ. Dacă există părinți curajoși, dacă sînt multe cazuri de acest fel, există șanse să se facă curățenie. Pentru curățirea școlii, această cetățeană Sîrbu ar trebui să nu mai fie profesor niciodată, nicăieri. Nu ar strica nici o analiză a vestimentației în care această cetățeană vine în fața elevilor!
0
2
Părinții revoltați au dreptate.
1
0
Iar nu se cer bani dna Director...Cadouri pt Crăciun pt doamna învățătoare, prof religie, prof sport, paza , fondul clasei, ajutoare pt copii sau bătrâni. Aloooo, doamna director dormi în papuci? Nu vezi , nu auzi sau trebuie sa scriem la Minister????Unii poate nu au . Nu toți sunt m*******i care vând brânză
0
0
Confirm că la școala 30 ninse cer bani pentru fondul școlii, fondul clasei, cadouri ,mobilier modern
1
5
Doamna profesoara NU lucrează, asa cum este acuzată , doar cu copiii cu care face meditații. Am avut copilul în clasa dânsei și știu exact ca este foarte corectă în notarea elevilor, notele dânsei regasindu-se cu fidelitate în rezultatele la examenul de capacitate. Copilul meu nu a fost pregătit de dansa in particular su cu toate acestea nu s-a simțit niciodată nedreptățit. Ne-ar trebui mai mulți profesori ca dânsa în școlile din Constanța. Poate ar trebui ca și părinții sa se implice puțin în educația copiilor, mai ales când au indicii ca ceva nu merge conform așteptărilor in loc sa arunce responsabilitatea exclusiv în sarcina profesorilor.
11
3
Doambe fereste ce iese la iveala din scoala asta. Toate comentariile astea sunt ale profesorilor. Fereasca Dumnezeu! Ce mizerii de caractere! Ce e curios, daca ne uiram la comentarii, la reactii, cand le convine, 16 like, cand nu le convine, 16 dislike. Deci , e clar ca 16 oameni fara caracter, numiti profesori, sunt cei care au creat si intretin acest circ. Rusine, mare rusine!
2
15
Draga Tita Lomnosanu, ce-ar fi sa iti schimbi tu scoala, "ca caracterul' nu e vreo sansa! Ai fost aici la 30 o vreme, ai plecat la Calinescu (nu e prea mult de atunci), ai incercat aceleasi mizerii si acoli, intrigi, barfe, intarzieri la ore, jigniri ale copiilor, nu a iesit, re-au intors la oile din cancelaria Sc 30, ca-s proaste si fac tot le indeamna ciobanca din tine. Mamica ta oarba mai traieste sau a murit neingrijita de tine? Noroc cu ma-ta soacra. Aia-i om si a luat-o sub grija, ca tu ai alte treburi, sa urasti, sa uneltesti, sa barfesti. Treaba mare de profesor cu staif. Niste banuti de la Cambridge mai ies pe spinarea scolii? Traga Tita (da, asa te cheama si ti se potriveste de minune), fa un bine scolii si ramai la Cumpana, acolo la tine la tara, la opinca. Nu mai faci naveta, te deplasezi usor , acum ca ti-a dat si bunutul Dumnezeu la gioale, la propriu. Lasa-ne, ca noi te lasam sigur!
3
22
Vreau sa cred ca un director de scoala nu se preteaza sa scrie in josul paginii unui cotidian de scandal si are totusi INTELIGENTA SI PREZENTA DE SPIRIT sa ia atitudine intr-un articol (nu in josul paginii)intr-un alt cotidian care nu are directia pe care o are cel de față.Vreau sa cred ca este doar cineva care scrie punand numele directorului. Daca se adevereste ca un director de instituie care serveste educatia a putut sa faca asta,atunci acela sa plece imediat acasa.Nu are ce cauta in fruntea unei institutii scolare.SUB NICIO FORMA!Sa nu confunde arena politica cu domeniul educatiei. In politica poti face orice,scrie orice,oriunde (sus sau jos)!In educatie lucrurile stau cu totul altfel! Sa se gandeasca foarte bine directorul acela si oricata CARENȚĂ in EDUCAȚIE ar avea(altfel nu pot motiva derapajul inadmisibil de a scrie in josul paginii)si daca NU POATE INTELEGE CA IN EDUCATIE EXISTA LIMITE DE ATITUDINE SI DE COMPORTAMENT -mai ales ca director!!!!-ATUNCI SA PLECE!! Ca politicieni VA TOLERAM IMBECILITATILE SI DERAPAJELE! SUNTETI CHIAR COMICI UNEORI!!! Dar acolo ,in politica!Daca nu puteti intelege asta,plecati acasa,mai cititi ce inseamna educatie-ce poti face si ce nu!Apoi cu lectia invatata va puteti intoarce !
38
2
Directoare prin concurs. Aha, deci are tot dreptul sa fie dictator. Profesorii sunt tot prin concurs. Aha, au tot dreptul safie obedienti. Si societatea in care traim e drmocratica, nu??? !!!! Cu cat citesc mai mult slavile ridicate acestei directoare, cu atat inteleg mai bine ce se petrece in scoala 30 si in invatamant in general. Lasati invatamantul pt cei care sunt aproape de copii si educa generatii dupa generații. Cei care nu au dovedit nimic pana acum din punct de vedere profesional in invatamant sa se tarasca inapoi in gaura politica din care au aparut.
29
1
Sunt profesor al acestei școli și doresc să exprim ce simt și ce cred: 1. Declarația dumneavoastră este într-adevăr despre situația cu ISJ, dar ca om care nu știe decât de lucrul la clasă, îmi este greu să nu fac paralela între faptul că doamna Sîrbu și doamna Lomnoșanu au avut poziții vocale în Consiliu, apoi au fost numite în presă în două articole care nu au făcut altceva decât să adâncească niște neînțelegeri. Este o coincidență nefericită și interpretabilă. Sper în dreptul la libera exprimare. Dacă s-ar evita astfel de confuzii de înțelegere, ar fi benefic pentru școală. 2. Despre concurs, oamenii școlii au înțeles și acceptat, și ați avut răbdarea să vă cunoască, și au avut ocazia să vă cunoască, astfel încât eu credeam că lucrurile merg bine, în folosul școlii. Nu cred că cineva dedicat școlii contestă rezultatul unui concurs. Apoi, ați avut susținerea colectivului. La fel, din punctul de vedere al unui om care vine la clasă pentru copii, cred că profesional era înțelegere și bună-credință.3. Rolul de mediator vă face cinste, și cred că orice om de bună-credință își dorește un climat profesional pozitiv, corect și competent. 4. Nu știu de ce nu ați fost informată despre conflict, acest lucru îl puteți stabili dumneavoastră într-o discuție personală. Nu vreau să trag concluzii pripite, poate este doar o chestiune de comunicare sau altceva, dar acest lucru poate fi o lecție pentru fiecare dintre noi. Nu știu eu ce aș face într-o situație similară, dar aștept de la forul ierarhic invitație la discuție și deschidere. Nu știu dacă face obiectul discuției, dar dacă într-un consiliu se discută la nervi și ton amenințător, poate comunicarea să fie întreruptă. Dincolo de ISJ și de ambiții proprii, suntem oameni și dascăli. Este ca în familie: decât să mă plâng vecinilor, mai bine vorbesc direct, cu cărțile pe față. Dacă aveți deschidere pentru a asculta profesorii, atunci spuneți acest lucru direct, fără ca aceștia să aibă vreo teamă că li se interpretează vorbele. Părinții și profesorii școlii sunt ca o familie extinsă, și e bine așa în lumea aceasta prinsă în conflicte și neînțelegeri, căci putem să găsim soluții bune și omenoase fără a da satisfacție privitorilor cărora nu le pasă de subiect. 5. Îmi doresc să fie pace, și pentru dumneavoastră, și pentru părinți, și pentru profesori. O pace mică într-o lume de război mare. Dumneavoastră sunteți de acum, alături de toți implicați, școala 30. Atât am avut de zis! Vreau ca munca mea să fie canalizată spre bine și util! Doamne-ajută!
28
0
Cum? Curățenie? Pentru prima dată în 53 de ani de existență a școlii 30 nu a existat atâta mizerie în școală. Clasa care a primit globuri pământești și nu numai este o clasă a unei alte doamne devenite vedetă peste noapte, pentru că o slugărește pe Tigmeanu... Cășuneanu este... și, ca să știți, doar ea a primit globuri.
22
2
Gata, s-au pus tunurile profesoarelor la bătaie? Cum puteți să ziceți minciuni că n-ați primit, toți copiii de la ciclul primar au primit, doamna Țigmeanu poate să vă confirme. Nu mai veniți cu dezinformări.
4
15
Bună ziua! Cate lucruri vreau sa lămuresc pe scurt: 1.Declaratia mea a fost în legătură cu vizita inspectoratului, nu despre activitatea doamnei Sirbu.Personal apreciez activitatea dumneaei in scoala. 2.Nu sunt numita politic, am susținut un concurs pe care l am câștigat pe teren neutru, la o contestatie analizata in alt județ( initial am fost picata la interviu din cauza influentelor politice și datorita colegilor din scoala care nu au dorit director din afara) 3.De 10 luni am mediat nenumărate conflicte sau situații problema din scoala ,fără ca vreuna sa ajungă la Isj. 4.Nu cunosc motivul pentru care nu am fost informata de aceasta situație. 5.Nestiind de ea, nu am putut sa o rezolv. 6.Imi doresc sa fiu lăsată in pace sa îmi fac treaba, astfel încât elevii și părinții Scolii 30 sa fie mulțumiți! Zi frumoasă tuturor!
8
33
Globuri pământești? Ce globuri pământești, noi n-am primit.
19
1
Doamna Țigmeanu, se vede de la o poștă că pentru curajul de a înfrunta ISJ și Primăria vi se caută nod în papură. Containerele, biblioteca școlii, proiectele, seriozitatea dumneavoastră nu se mai văd. Am copil mai mare în școală, dar până la domnia voastră nu am văzut atâta ordine, curățenie și disciplină. La niciun început de an copiii nu au primit din partea școlii nimic, ori anul acesta s-au dat cadouri globuri pământești (super!!), clase frumos amenajate, covor roșu la deschidere. Curtea școlii arată impecabil și poate oamenii nu știu și despre saltelele de relaxare pentru copii. Despre asta nu mai zice nimeni nimic, se uită repede binele făcut. Păcat!
9
24
Măi oameni buni, haideți să ne luăm toți copiii de la școala asta mizerabilă și să îi lăsăm pe ei să se bată ca chiorii! Hal de școală!
2
22
Bravo, bine punctat! Să le ia ștampila, să le închidă gura, că nimeni nu are nevoie de părerile lor! Știe Țigmeanu ce are de făcut, nu trebuie să își dea nimeni cu presupusul. Să facă orele și să tacă profesoarele! Și ce dacă a făcut directoarea grup în care doar ea poate să scrie? Unde scrie că este interzis? De ce să le dea ocazia să întrebe prostii sau să își dea cu părerea? Este director venit prin concurs? Da? Atunci profesorii să execute, și să nu se creadă importanți. Directorul este șeful, eu așa știu. Bravo, Țigmeanu!
8
27
O familie a plecat in Anglia pentru un trai mai bun.Nu stim din ce motive ea s-a intors.Daca a plecat prima data,cu siguranta țara asta nu ii mai oferea nimic bun .Eșecul i-a facut pe adultii acestei familii sa isi urasca si mai mult țara natala si o ură imposibil de gestionat s-a rasfrant asupra scolii.Fetita lor nu intelege de ce scoala romaneasca nu e la fel de atractiva ca cea din tara straina.Cine e de vina?In niciun caz cei care predau .Eu au de parcurs o programa. De ce au degenerat asa lucrurile? Un politician -fost viceprimar al unei localitati preia conducerea unei institutii scolare .Stim cu totii metehnele politicienilor romani:intimidare si atac agresiv la persoana.Ei sunt uzati in scandaluri si stiu sa gestioneze bine situatii conflictuale-nu dau doi bani pe imaginea lor terfelita?SI CE? In cazul unui dascal-lucrurile stau cu totul altfel.Dascalul lucreaza cu copiii.Ce le spui copiilor ?Cum ii faci sa inteleaga ca ai ajuns intr-o situatie cu care nu esti obisnuit si din care nu stii sa iesi.CINE PIERDE CEL MAI MULT IN ACEASTA SITUATIE??? COPIII!!Fetita ,al carei tata a vrut ca scoala romaneasca sa se schimbe peste noapte,cu siguranta in clasa va avea parte de o situatie tensionata.Copiii nu o vor ierta.E vina ei?NU! De o saptamana copiii nu au mai facut matematica?Ca atare ,in toata ecuatia asta ,CINE AU PIERDUT??Copiii! Inspectoratul -LIPSIT DE PROFESIONALISM- si de intelepciune-a incriminat profesoara.Lipsa unui exercitiu-pe care probabil doamna nu l-a facut cu fetita acum,dar oricum il facea mai tarziu,cand fetita ar fi inteles mai bine limba romana ,i-a facut pe inspectori sa o atace pe profesoara -asta demonstreaza incapacitatea acestei institutii de a vedea CORECT interesul copiilor. In niciun caz asta nu era solutia. De ce profesorul nu s-a sfatuit cu directorul? Cu siguranta ar fi facut-o , daca acesta ar fi prezentat incredere si ar fi demonstrat intelepciune! Concluzia Un tata necajit ca nu a resusit sa ofere un trai mai bun copilului sau in alta parte-isi revarsa furia pe scoala! Un politician pus director profita de situatie si ii ataca pe dascalii scolii. Un inspectorat incapabil sa gestioneze profesionist si in interesul copiilor un conflict generat de un parinte dezorientat si amplificat de un politician defect devenit director . Vor mai avea copiii profesor de matematica in cazul in care profesorul pleca? Niciun alt dascal nu va intra in acest conflict si nu va dori sa intre la randul lui in polemica. TRIST SI TRAGIC!! Sa urmarim ce se intampla cu copiii si sa vedem cat rau putem face noi-adultii-cand NU JUDECAM!!!!!
25
1
Surse din scoala spun ca doamna Tigmeanu a interzis din septembrie folosirea stampilei de către doamna director adjunct care mânuia inca cu Cernaianu treburi pe acolo, fără ca doamna sa știe. Si nu numai cu el. Asta e supărarea tuturor. Nu mai pot face lucruri fără stiinta dumneaei. Asta explica de ce acesta doamna a fost în vara lăudata de același colectiv care acum o denigrează în cel mai josnic mod. Si cum adjuncta e veche în scoala si poate manipula colectivul, iată rezultatele. În plus, s-a interzis fumatul în scoala. Motiv de mare suparare. Controlul ISU a scos la iveala acest lucru în afara legii. Ce cred fumătorii? Ca Tigmeanu a chemat controlul. Este încă un motiv ca profesorii sa fie nemulțumiți? Este.... Ar trebui sa se gândească cei care citesc ca un om SCHIZOFRENIC nu poate fi normal din ianuarie pana în septembrie și apoi sa se schimbe radical.
5
20
De când a apărut articolul văd doar vorbe urâte. Doamna Țigmeanu, curaj! Nu vă lăsați intimidată! Vă mulțumesc că ne deschideți ochii la ce se întâmplă în școala 30. Sunteți un om care luptă pentru adevăr și de aceea vi se opun mulți. Așa cum bine ziceți, TOȚI de acolo trebuie puși în presă, să se știe ce colegi aveți!Nu sunteți singură împotriva tuturor, mulți părinți sunt de acord cu dumneavoastră. În această situație, eu îmi voi lua copilul de la această școală unde toți profesorii sunt corupți. Mulțumesc că mi-ați deschis ochii! Putere în continuare!
8
28
Sunt de acord, și eu, ca părinte, nu înțeleg ce se întâmplă. Totuși, am citit comentariile și am văzut că doamna Țigmeanu a fost susținută de colectiv la o ședință astă-vară, așa am înțeles. Nu cred că niște oameni se apucau așa din senin să vorbească așa despre doamna. Ceva se întâmplă ciudat. Nu aș vrea să fiu în locul dânsei acum, cu toate vorbele astea, dar ceva-ceva o fi făcut. Nu iese fum fără foc.
29
0
Am citit noianul de comentarii mizerabile la subsolul acestui articol. Sunt dezamăgit, stupefiat chiar de limbajul cadrelor didactice din scoala, pentru ca este evident ca au implicare. Se vorbește de doamna director ca si cand sunt oameni care lucrează împreună si o cunosc foarte bine.Ma intreb, acești profesori educa copiii intr -o școală?Este înfiorător sa crezi asta.Cea mai joasa speta în exprimare. Este dezgustător si inacceptabil.
6
27
Ceea ce citesc aici mă înfioară. Rușine să vă fie celor ce judecați, aruncați cu pietre și pătați numele unui om pe care nu-l cunoașteți cu adevarat. Sunt persoane care lasă comentarii doar pentru a se lăuda și a-și învinge orgoliu. Omule care tu esti perfect chiar dacă în fața ta ai o pirandă, o umflată sau o incultă... este un om, care a ajuns pe acest post printr-un concurs cu pile sau fără pile... cu toții greșim, dar se pare că nu toți avem inimă!
5
20
Din păcate ,din reclamațiile forțate care se tot fac,rezulta ca problema este atitudinea gresita a unor parinti. Daca copilul tau nu ia notele pe care le dorești ca parinte,spune -i copilului sa invete mai mult si sa fie atent la orele de curs.Nu te apuca sa provoci scandaluri,sa ajungă de ras o școală care a dat numeroase generatii de elevi straluciti.
22
3
Individo (doamnă nu ai fost, nu ești și nu vei fi NICIODATĂ), zilele și nopțile sunt cu ochii pe tine. Lasă oamenii nevinovați în pace! Chiar nu realizezi că-ți sapi singură groapa? Frică de Dumnezeu nu ai? Da, Tigmeanu, despre tine este vorba . Cât de curând îți vei primi papara cu vârf și îndesat! Când apari în fața oamenilor le produci greață
24
4
Astia care spuneti ca este adevarat si incercati sa o manjiti pe aceasta profesoare de nota 10 care a fost capabila sa ma faca un elev de olimpiada nationala si isi dadea interesul si statea cu noi peste program fara vreun fel de benficiu.......Sa va dau la m**e de giboni
24
1
Doamna director se simte nebagata în seama și tine morțiș sa iasă în presa? Încercați sa faceți ceva pentru colectiv și elevi și mai lăsați ieșitul în presa!
32
3
Am înțeles că se face memoriu și se depune la Inspectorat, școală și DNA de către clasele V - VIII.
16
0
Da, susțin! Să meargă Țigmeanu la Ciocârlia și Ciorogârla, să domnească acolo și sigur rezultatele vor veni! Ce își mai bate capul cu școala aceasta în care oamenii nu știu ce să facă? Dacă era așa o școală de oameni care nu au muncit - așa cum tot susține Țigmeanu inserată cu tot felul de nume de cod - pentru ce s-a făcut luntre și punte (căzuse interviul, s-a dus la naiba cu crăci și a luat cu dispensă și intervenții concursul) să vină director? Hai, Țigmeanu, dă măsura valorii la Ciorogârla! Lasă acuzațiile și articolele și muncește cum ar trebui să facă un om de bun-simț. Este ușor doar să dai din gură...faptele te scot în evidență! Ai dat tu notițe pentru alții...Câtă aroganță, câtă fală! Un adevărat director de școală!
37
2
Doamna Nedelcu a trecut examenul cu brio, cu capul sus, reprezentând astfel școala și aratandu-i lui Țigmeanu ca este un director adjunct exemplar, nu unul venit în funcție cu sprijin politic, cu învârteli făcute la contestații... Respectul meu, doamna Nedelcu!
46
4
Recomand celir care au ridicat scoala sa meargă sa ridice una pe la Ciocârlia sau la Ciorogarla fără after school si fără meditații si cu copii care nu au ce manca si ce imbraca. Voi avea motiv sa ma înclin în fata lor. Pana atunci sa ma scuteasca cu celebritatea si ridicatul școlii.
3
32
Nu, cancelaria spune (ca să îți citez neputința verbală) că fusta e ok, ceea ce nu se poate spune despre caracterul tău.
31
1
Ce a pățit doamna Sirbu în urma acestui articol? I s-a mai lungit fusta?
6
33
Ups, mirosiți a invidie crasa. Nedelcu cea deșteaptă nu a picat la concurs ?Cancelaria spune ca Tigmeanu i-a dat notițele ei sa reușească. Fapt care are logica dacă doamna nu a reușit din prima. Sa ii fi crescut neuronii intre timp proporțional cu kg????
5
34
Doamna Sirbu este cea mai buna doamna! Înainte de clasa a V-a, uram matematica. Din clasa a V-a înțeleg totul din clasa! Doamna Sirbu m-a făcut să-mi placa Matematica! Explica foarte frumos si ne explica din nou daca nu intelegem.
42
4
Dacă mai ai puțin și verși, ar fi bine s-o faci, poate scoți tot veninul din tine! Și dacă Țigmeanu e atât de bazată cum spui, să acționeze, că până acum doar a mânjit cu rahat de la poarta școlii și până la biroul ei. Că are lătrăii de presă înseamnă că e bazată? H-abar nu are de nimic, nu și-a făcut niciun document managerial, nu a făcut nimic din ce ține de munca unui om din școală, mai ales cu funcție de conducere. Doar stă și țese urzeli și bazaconii. Și primește părinți cu para-ndărăt! Asta crede ea că înseamnă să fii director? Tu folosești cuvântul REGIMUL...Doamne, dar ancorată în securism mai ești! V-ați cocoțat pe pile politice și curvăsăreală și atacați la întâmplare oameni care își văd de treabă. Oameni care au ridicat o școală. Ce latri ca p*****a despre Nedelcu, care a luat printre cele mai mari note la concurs, ce tot flenduri numele lui Cernăianu? Ai impresia că dacă arăți către alții cu degetul, oamenii nu știu ce ignoranță și neputință ascunzi? Nu zice nimeni merci că nu ne târăște Țigmeanu (adică tu) prin tribunale, că n-are de ce! S-o facă, și o să iasă și acolo ca păduchele în frunte, așa cum a ieșit și prin acest articol mizerabil! Politică, c***e și delicatețuri!
37
3
Da, e " bazata", partidul sa traiasca!
15
1
Creștină sau cretinul(de ce nu?) vă vrăspunde... Printr-o intrebare( metoda preluata de la Țigmeanu) : chiar... De ce nu o întrebam pe Țigmeanu cum a luat examenul???? Cum a picat la interviu, a făcut contestație în alt județ și a ajuns cu PILE director? Hai,Bobita, joacă! Așteptam, nerăbdători, sa ne plombe prin tribunale. Suntem pregătiți!!! Și, da, într-adevăr, e greu sa o dai jos... Dar nu IMPOSIBIL!!!!
34
2
Este clar ca ești o cretina din scoala căreia nu ii convine regimul. Sa.intelegem ca directoarea nu respecta legea. Daca sunteți toți asa deștepți și ea e cum ziceți voi, de ce nu ati fost în stare din atâția sa luați conducerea scolii? Voi, astia capabili de mai am puțin și vars, ati avut 2 candidați picati, 2 oameni incompetenți Cernaianu si Nedelcu. Deștepți foc, de la o școală de top cica. Cum a luat Tigmeanu concursul de la o școală de Poarta Alba, în ciuda faptului ca a fost lovita și de Pnl si de isj? Femeia e bazata, pe picioarele ei si a deranjat mafia din 30. Eu va zic ca aveți de luptat, băieți s-o dati jos! Ziceți mersi ca nu da cu voi de pamant prin tribunale pentru hartuire!
5
43
doamna tigmeanu, hartie la veceu nu ne puneti?
21
2
Doamna Tigmeanu , de ce la scoală 30 solicitați părinților fondul școlii și fondul clasei? Aveți o asociație a părinților și vrem nu vrem, noi părinții trebuie sa o sponsorizam.
7
5
Jos, labele, de pe Scoala 30, Tigmeanu, Bercaru si secretara, pupila lui Bercaru! Ce va recomanda? Partidul?
28
1
SUSȚIN O PRESĂ LIBERĂ! Haideți să spunem ADEVĂRUL!!! - CE NU ȘTIA ȚIGMEANU și ne determina sa credem ca EA(și nu părintele) a mai contactat încă o data,, Replica "? Că situația tensionata (că nu a fost un conflict) dintre doamna profesoara Sirbu și părinte se rezolvase!!!! (" Replica", poți fi data în judecata pentru răspândirea unor informații false... și nu e nici prima și nici singura data..). Nimeni nu a rezolvat,, pe blat" conflictul (ca, repet, nu a fost conflict)... Dar nu trebuia Țigmeanu, în stilul dictatorial și murdar, sa facă legea?! Ca, vorba aia, unde - i lege, nu-i tocmeala.... - DE CE A PROCEDAT ȚIGMEANU asa??? Păi.. . Un grup de profesori a avut curajul să trimită un Memoriu către ISJ (încă se mai așteaptă un răspuns din partea instituției menționate) în care s-a atras atenția asupra neregulilor și ilegalităților săvârșite de Țigmeanu ( ca astea sunt marile ei "realizari ") și de atunci doamnele profesoare sunt hartuite (în școală, în presa, chiar și în timpul lor liber când li se trimit mesaje de intimidare(,, Replica ".. cu tine vorbesc... nu vrei sa primești aceste mesaje și sa le publici? Că dacă doreau doamnele profesoare publicitate și sa" "dea din casă" cum face Țigmeanu, ar fi făcut-o demult...) Revin.. .. Ca urmare a acelui Memoriu trimis la ISJ, Țigmeanu a început, pe rand, sa atace aceste doamne profesoare în presa : Prima, a fost doamna profesoara Lomnosanu, acum dna profesoara Sirbu.... Și vor urma și altele care au avut curajul sa se opună regimului dictatorial al lui Țigmeanu ( "Replica"???? tot cu tine vorbesc.... Vrei și numele celorlalte profesoare care au semnat memoriul?? Sau tot Țigmeanu îți dictează când și ce sa scrii?) - CE FACE ȘI CE NU FACE ȚIGMEANU? 1. Conduce în mod dictatorial- a făcut un grup de whatsapp cu profesorii școlii unde doar ea face anunturi( și-a dat seama ca e prea "dictatorial" chiar și pentru ea și i-a dat "voie", după ceva timp, si doamnei director adjunct sa posteze).. În rest, liniște... Doar sa fii supus că altfel... te face, fără voia și intentia ta, "vedeta", ajungi la, "Replica" - singurul ziar care "dansează" cum canta directoarea... 2. Este un director fără direcție! Vorbește mult și p***t și nu transmite nimic important (primul consiliu din acest an școlar a durat aproape 5 ore!!!!) 3. NU-ȘI FACE ORELE!!!!! nu ca întârzie 10-15 minute... NU LE FACE!!!! dar leafa o primește intactă. 4. Dezbina profesorii, dar și profesorii și părinții.... Off... Și aici câte sunt de scris... Dar voi reveni cu aceste informații în alt episod, după ce va mai un alt profesor semnatar al memoriului dat în presă... 5. Țigmeanu a primit, din partea profesorilor, un Memoriu, înainte de cel trimis la ISJ, pentru a rezolva o situație conflictuala din,, propria gospodarie", dar... Încă nu a dat niciun răspuns.. Că, de, trebuie sa o înțelegem, nu le poate face singura pe toate... E mai important sa dea la presă... 6.Ce face și face bine??? Acum se plânge ca este victimă, ca nu a fost dorită în școală (asa este, are dreptate aici, nu a fost dorita la început, dar după aceea, profesorii au susținut-o... Sa se intereseze "Replica" ce s-a întâmplat, în vara, la inspecția directoarei... Cum colegii ei, nu supușii ( cum ii place să-i considere) au susținut-o... Dar, într-un "vals" ghebos cu Bercaru, Țigmeanu a considerat, din toamnă, că poate face ce vrea. Alo???? Țigmeanu!!! Când ai venit în această școală, doamnele prof ți-au spus ca sunt oameni cu personalitate puternica și simt prostia, corupția, falsitatea( ca astea miros... și miros urat...) Abia acum înțeleg de ce pe pagina de Facebook a lui Țigmeanu sunt atâtea postări despre credință și Dumnezeu... Crede ca relele pe care le face ziua, vor fi iertate, în mod virtual, de Dumnezeu... Păi, s-o ierte, zic... Susțin o presa libera care mai întâi cercetează și apoi răspândește informații...
56
0
Rușine, Țigmeanu! E mâna ta!
28
1
La toate scolile se dau atentii. Toti se fac ca nu vad. Copiii care nu sunt autodidacti au nevoie de pregatire individuala pentru ca doamnele profesoare nu au nici un interes la clasa si nu lucreaza cu elevii slabi. Exista aceasta discriminare in tot invatamantul. Nici un profesor nu este interesat de ce elevii nu inteleg ce a predat. Daca un elev spune ca nu intelege raspunsul este "citeste acasa". Vai de invatamantul romanesc!
5
12
Ca sa nu fie singura in hora asta, tovarasa director a adus inca o hiena cu ea. O alta figura politica cu discurs minunat dar fapte reprobabile. Mars acasa nasoalelor!
26
0
E plina lumea de analfabeți functionali.Unde scrie ca fetita e din Poarta Alba? Doamne ferește, cata prostie!
0
3
Investigată și situația în care s-a ajuns ca un copil de 10 ani a ajuns în clasa a V a fără cunoștințele elementare, vad din comentarii că nu este pregătită pentru nivelul clasei și dacă este din Poarta Albă la fel ca doamna directoare poate are facilități, și văd tot din comentarii că ar fi o legătură în situația creată de părintele acestui copil și doamna directoare.
14
1
Ne luminați ce scandaluri a avut doamna la Poarta Alba ? Am fi curioși. Ce scoala a mai distrus ? Mancatori de r***t.
0
5
Dna Țigmeanu o mahalagioaica de primă clasă....ați uitat scandalurile de la școala din PoartaAlbă??? Rușine să vă fie! Chiar vreți să distrugeți și sc 30??? Dna Sîrbu, dna Ivanov, dna Lomnosanu, dna Hagi sunt mult superioare dvs! Vă roade tare invidia, sunteți o frustrată! Sper să vă terminați odată mandatul mizerabil și să lăsați adevărații dascăli să-și facă treaba așa cum știu ei mai bine
27
1
Mirosi de la distanță a cloaca din 30. Una din alea care o vor jos pe doamna. Obisnuiti-va cu ideea ca are concurs și cu toate strategiile voastre nu reușiți sa o faceți sa plece. Rusine, mizerii umane care va considerați modele pentru elevii voștri! .Rusine!!!!
1
23
Cloaca e în putregaiul din cancelarie. Halal cancelarie. AFTER SCHOOL SI MEDITATII. CADOURI PESTE CADOURI.Despre scoala 30 s-a scris și pana sa vina Tigmeanu. 30 înseamnă bani, meditații si corupție. poate doamna strica afacerile și deranjeaza.
4
24
Am trecut pe lângă 30 acum. Ce sa vezi?Scoala statea intr-o parte. De la concediul lui Sirbu.
4
16
Pfff! Comentariile pro pentru mirobolanta Țigmeanu sunt scrise de ea sau de cloaca domniei sale, cu siguranță! Să nu uităm de "dosarul" său!!! E foarte ușor să denigrezi niște oameni minunați care au format generații întregi de copii, de rezultatele lor. Eu sunt unul dintre ei și sunt mândru că am avut onoarea să le fiu elev! Capul sus, doamnele mele dragi, adevărul va ieși la suprafață, iar cei mai josnici se vor îngropa singuri!
29
2
O tara de tampiti. Ce a facut Tigmeanu? A raspuns pe legea 544 la întrebările presei. Nu a dezinformat nu a denigrat. Un popor de retardați. Comentariile de.rahat despre doamna sunt de 10 ori mai mizerabile decât articolul. Mi-e sila de cat de mici sunt mințile unora. Capul sus, doamna director! Stim ce vor hienele din scoala. Daca nu le iese cu reclamațiile la isj, încearcă alta varianta. Rușine asa ziselor cadre didactice din 30 nu sunt decât un grup de aroganți care se cred mai presus de lege, care acționează și se comporta ca pe plantația lor. Helio, 30 e scoala de stat !!!
4
28
Doamna Sarbu despre care vorbirii este fata profesoare Sarbu de acum 15-20 ani ? Profesoara Sarbu de acum 20 de ani a fost the best Teacher in the world , Nu încercați sa denigrați învățământul , susțineți valorile si hai sa ii ridicam Cat mai sus posibil !
20
1
Doamna profesoara Sirbu este de 4 ani profesoara fiicei mele si imi pare nespus de rau ca un profesor de o asemenea calitate si corectitudine a ajuns sa fie denigrat intr-un mod atat de mizerabil si nedrept, in presa. Sunt parintele unui copil care nu a avut nevoie de meditatii la matematica si cu toate acestea, nu a fost tratata niciodata diferentiat fata de alti colegi, obtinand nota maxima pe merit si de aceea afirm cu tarie ca problema de fata apartine exclusiv parintelui care a facut un demers incorect desi problema reclamata de acesta era legata doar de cunostintele precare si puterea de intelegere redusa, a propriului sau copil. Nu este normal ca din pricina unui parinte inconstient sa sufere atatia copii care o apreciaza , o respecta si o doresc la catedra pe Doamna Profesoara Sarbu. Este regretabil ca presa da curs acestor reclamatii fara sa faca o investigatie amanuntita si fara sa cunoasca parerea majoritatii! Stimata Doamna Profesoara Sarbu va rog sa nu cedati in fata acestor provocari si inscenari si sa nu dati curs discutiilor de cel mai indoielnic nivel in care unii asa zisi colegi, cauta sa va implice. Nu meritati ceea ce vi se intampla azi, pentru ca doar cine nu a vrut nu a invatat matematica de la Dumneavoastra si de aceea sper sa treceti cu fruntea sus peste aceste mizerii inventate cu scopul de a va defaima si denigra. Noi, majoritatea va sustinem si va suntem alaturi!
39
1
Personal am făcut o sesizare, anul trecut, pe mail, la ISJ in legătură cu ,,atențiile ,, oferite doamnei invatatatore și celorlalți profesori care predau la o clasa de la sc 30. Nici până astăzi ISJ nu mi - a dat un răspuns . Să înțeleg că ISJ știe de aceste ,,atenții,, și de fondurile scolii, clasei strânse de mamicutele care ,, ling ,, mana doamnei învățătoare pentru un calificativ. Atentie doamna învățătoare...... !!!!!( nu dau încă numele dânsei ) că voi publica și numele dumitale daca nu te potolești. Ai destule si nu te mai calicii !Dormi liniștită pe perna ta , alaturi de soțul dumitale și nu mai aștepta cadouri de la elevi. S ar putea să mă enervez și va să dau și numele . Vezi că la Poarta Alba nu e bine
4
12
Am copilul la sc 30. Se cere acum fondul școlii 50 lei ( chipurile sponsorizare prin asociația părinților) și fondul clasei 100 lei. Parca aceste fonduri nu se mai strângeau anul acesta??? ISJ nu vede ? Stați că vine Crăciunul . Iar cumpărăm cadouri pt doamna învățătoare, doamna de sport, doamna de religie, doamna de engleza. Doamna Tigmeanu nu vede ? Sau trebuie sa publicam listele de pe grupurile părinților de WhatsApp unde se cer bani, bani și iar bani?
4
10
Am citit cu interes și atenție toate comentariile referitoare la articol. Am observat cu stupoare cât de agramați pot fi unii dintre voi! Dar să revenim la tovarășa profesoară: Vi se pare normal că acest dascăl să efectueze pregătire cu elevii din clasele la care predă? Este oare deontologic? Nu cumva este o mită mascată? Oare plătește impozit pentru sumele câștigate? Taie chitanță sau bon fiscal pentru banii încasați? Toată această afacere are și un iz penal. Pe timpul derulării activității didactice doamna profesoară depune eforturi în mod constant pentru a-și spori numărul clienților.
2
21
Am avut nepoatele la această școală și au avut privilegiul să aibe la clasă doamnele menționate în articol. Sunt tare mândră de ele că datorită acestor profesoare au reușit ce și-au propus și le sunt tare recunoscătoare acestora. Sunt sigură că se vor sezisa și nu vor mai terfeli numele acestor valori umane!
21
1
Nu pot să cred cum își permite domnia sa, dna Director, asemenea aberații cum terfelește munca acestor minunate doamne profesoare care au reușit să îndrume pașii miilor de copii. Sperăm ca acest sistem putrezit, de altfel, să reușească să scoată la iveală mizeriile și frustrările d-nei Țigmeanu. De când există sc 30 cu siguranță nu a mai fost niciun director atât de incompetent!
21
4
Dna Director este o frustrată! Toate aceste doamne profesoare minunate de altfel, au format mii de copii extraordinari, iar Țigmeanu are o sumedenie de scandaluri și vrea să nimicească tot ce atinge, să îngroape sc 30
19
2
Cu toată sinceritatea, profesorii din școala 30 sunt pe cale de dispariție! Sunt adevărații dascăli care au pregătit numeroase generații. Dna Țigmeanu face prăpăd pe unde trece, bănuiesc că nu a uitat scandalurile din Murfatlar. Chiar nu se sesizează cine trebuie?
18
1
Scoala iubește profa dar profa nu se sinchisește. Se iubește pe ea și banii din meditații. La ce scoruri are cred ca nu mai vrea servici.
3
14
Inteleg ca doamna profesoară vrea sa plece în concediu un an. Pai asta e atitudine de profesoară care iubește scoala? Imi pare rau pentru părinții și copiii care o regretă. Atitudinea doamnei denota ca nu da doi bani pe nimeni. Nici pe copii nici pe părinții acestora. Cum poate un profesor dedicat sa facă asta???Un om de calitate ramane si demonstrează ca părintele a greșit Comportamentul ei arata altceva fără supărare. Întărește ideea ca trăiește din meditații. Ar fi bine sa contrazică ce spune presa.
3
17
Ce cauta unu de 9 ani la o clasa de 11 ani?? Normal ca nu o sa inteleaga!!
8
2
Eu cred ca Sirbu vrea sa plece pentru ca nu mai are unde fuma în școală. La copac nu e de nasul tău cucoana???
2
20
Doamna Sîrbu aducea viata scolii. Doar spun.
16
3
Tipic romanesc. Multi citesc, putini inteleg. Doamna Sarbu si-a facut un autodenunt la Isj. De ce a facut -o? Sa o ia ca c***a inainte pentru ca părintele o ameninta. De ce nu a informat directorul? De diva ce se crede. Cine e de vina? Directorul... Ghinion! Doamna nu a prevazut ca se va întoarce raul facut părintelui. Daca mergeau la directoare nu se mai știa la inspectorat. Problema rămânea în scoala. Dar ce sa faci, asa pățești cand sari etape și consideri ca directorul e un învățător inferior tie, super profesoara!
4
19
Mie imi e pacat, adica chiar o placeam e amuzanta si foarte cool cu noi. Dar trebuie sa comenteze unul, normal ca da... Mereu trebuie unul..
12
2
Sîrbu ne ajuta sa intelegem, are rabdare,ne explica de cate ori este nevoie pana fiecare copil din clasa intelege. Este cea mai minunata profesora din toata lumea!!!! Nu merita asa ceva!!!
27
3
Doamna Sîrbu este cea mai buna profesora din toata lumea!!!
22
3
Ati fost sunati toata ziua de parintii care o sustin pe dna Sirbu care e cea mai buna din scoala pt un drept la replica si nu l ati dat. F urat. Mizerabilul de parinte care a pornit porcaria si a dat seama prea tarziu ce idiot a fost si a facut jocul altor. Profesoara a intrat in concediu fara plata 1 an de zile si clase intregi vor avea de suferit. Felicitari!
25
2
Lasa omul sa aiba o viata privata. De ce iați postat fața saracului om
13
2
Sîrbu e cea mai tare din toara lumea frate
19
2
Ce doame iartama de tataie p***t ca drecu iati copilul si dul inapoi la englezi
7
3
Nu inteleg de ce aceasta profesoara de nota 10 trebuie sa oaraseasca aceasta scoala din cauza unor oameni fara creier!!De ce uni copii trebuie sa nu aibe o profesoara buna nu mai din cauza a nistor oameni fara a sti ce sa faca !!!
15
4
Mizerabil! Jurnalism de r***t. Chiar nu mai exista alta școală despre care sa scrieți și pe care sa o denigrați constant cu subiecte fabricate ??? Lăsați în pace cadrele școlii, sunt oameni valoroși !!!
17
2
Doamna Sârbu e cea mai bună
18
2
Doamna Director, in loc sa fie liantul dintre profesori si printi, sau dintre profesori si profesori, este prea ocupata sa demonteze colectivul din care face si dansa parte. Pana cand politicul nu va mai dicta acolo unde nu este cazul, in special cand este vorba de educatie, o sa tot vedem povesti de genul.
21
0
Este cea mai buna doamna din scoala! Dacă nu înțelegem ceva ne explica și chiar dacă un singur copil care nu înțelege tot explica! Avem corectori de tema, și atunci când cineva și nu și-a făcut tema semmneaza in caiet și te pune sa vii cu semnătura pentru a înștiința copilul, mai nou orice inactivitate a copilului este trecută pe catalogul online. Este o doamna foarte buna și nu vrem sa plece pentru un an
26
2
Doamna Sîrbu este unul din puținii profesori cu vocație, pe care rar ii mai găsești astazi in învățământul românesc, un profesor care face copilul sa iubească matematica! Fiica mea nu face meditație cu dansa si se bucura de atenția ei la clasa! Faptul ca un copil de clasa a V-a nu ia notițe la clasa, nu este problema profesorului, in acest stadiu nu mai suntem la clasa pregătitoare sau in ciclul primar sa verificăm copilul ca știe sa scrie! Mai degrabă este vina unor părinți indolenți si care nu stiu sa-si îndrume copiii in viața! Sunt revoltata de astfel de articole, scrise de jurnaliști neinformați! Si da, doamnei directoare nu ii este recunoscuta pozitia deoarece nu știe sa isi câștige respectul profesorilor!
32
4
Dna Director Tigmeanu trebuie investigata. Problema e la ea. Cum sa lasi sa fie atacata cea mai buna profesoara din scoala. Profesoara de matematica a adus plus valoare scolii. Doamna director e numita politic. E o simpla invatatoare.
27
3
Bai dar martinica târziu aia ce mai face ? Cu fiisu campion nemaipomenit credeam ca la mate dar era la lupte Se mai crede importantă ? Vezi Draga ca ești de religie nu e ca și cum predai ceva greu Cât am avut copilul acolo numai figuri și pe ea și pe aia de engleza , vedeți ca lucrați intr o scoala neamenajată vai mama ei
6
19
Directori nepricepuți fac de ras munca unui intreg colectiv de cadre didactice. Nu e prima oara. vezi sc 29 cu fostul director, vezi sc 39 cu fosta directoare Bercaru. vezi acum sc 30 cu Tigmeanu. Nu ne dezamagiti va rugam! Asteptam urmatoarea victima a dubletei Tigmeanu-Bercaru. Tot in Replica vom citi!
26
2
Cand jurnalisti de dii bani scriu la comanda, cand politicieni de doi bani isi gasesc refugiul in invatamant - Tigmeanu si Bercaru, cand toata lumea se pricepe la invatamant, cand parintii uita ca de copil trebuie sa fii aproape mereu si nu sa-l pui in bratele unui sistem atat de subrezit, cand profesori de calitate si oameni cu opinie -Sirbu si Ivanov ajung terfeliti in presa din frustrarile tuturor celor de mai sus..... ne-am dus naibii totul. Atat putem!
23
0
D-na profesor de matematica este una din profesorii pentru care am optat la aceasta scoala. Va rog sa nu atacati un profesor profesionist. Doamna Director am constatat ca problema este la dvs. De cand ati venit sunt probleme cu cadrele didactice , in special cu cele valoroase. Scoala 30 se bazeaza in special pe aceste cadre valoroase. Vom fi cu ochii pe dvs. O sa va investigam calitatile.
30
3
Replica va tineti de rahaturi la orice nivel. Voi sunteti tabloid nu ziar sau cotidian cum va autodenumiti. Nu va mai citeste nimeni
21
2
Este o minciuna. Este profesoara fiului meu de mult timp si este un profesor excelent. Fiul meu nu se meditează pentru ca nu are nevoie.
28
2
Da am citit! Și? Sîrbu face meditații! Ok! Ca alți toți profesorii vieții! Că e bună în ce face și este căutată, aveți ceva de reproșat, madam Țigmeanu? Sau replica, deontologii vieții! Și eu voiam să am copilul la Sîrbu, da nu s-a putut! Să dau cu noroi acuma? Dar ce văd în școală e alta: nu săpun la toalete, nu hârtie igienică, nu căldură, nu nimic! Doar promisiuni de cacao! Nu ordine, nu managementul asumat din articol. Doamna Țigmeanu, decât să vă pierdeți timpul în a denigra colegi, mai bine vă faceți treaba de manager pentru siguranța copiilor noștri! Ce puteți face pentru copii, vă întreb? Că pentru colegii dvs., am văzut: articole plătite, aroganță și elitism. Noi, părinții, nu mai vrem așa ceva. Vrem un director aproape de copii, nu care să își verse frustrările în presă. Așadar, sunt alături de doamna Sîrbu! Părinții acestei școli ar trebui să vadă că li se induc opinii și direcții! Eu una nu mai înghit prostiile din presă. Vreau să vin la școală și să văd că că faceți treaba, nu că sunteți ocupată cu războaie personale! M-am săturat!!!!!!!
34
6
O scoala cu profesoare isterice, spagacioaice. Bani dati la fondul clasei, fondul scolii, pus parchet, schimbat banci, zugravit, adunati bani de craviun, paste, martie, etc. O adunatura de profesoare. Apropos, mai fueaza profesoara sirbu in clasa? Asa facea pe vremuri cand eram elev. Oribila scoala, plina de ifose pe degeaba. Bine ca am terminat. Clasele 5-8 au fost de vis urat.
8
41
De ce ziceti de doamna tigmeanu, ca eu am fost si ma ascultat. A zis femeia ca da, se revolza, ca bine. Nu ieste frumos sa zic ce am dat cum face alti, inportant este ca ma ascultat si sa rezolvat. Uamenii zic rele si nu ieste adevarat.
2
8
S-a luat o fotogafie a unui om. S-a dat la ziar. S-a expus viața omului (frate, și tu ai familie și viață, gândește-te la asta!) în defavoarea sa. Pe ăștia de la presă nu îi interesează că cineva le-a servit tema cu otravă. Fapt! Presărăm minciuni, fiindcă Țigmeanu, prietena noastră, ne roagă să distrugem un om. OK! Nu spun mai mult, decât că cei care citesc să încerce să se pună într-o situație similară. Omenia și empatia sunt mai pregnante decât se crede. Atunci, Replica, ai o problemă: de micime de viziune! Și, mai mult, în goana după vizualizări, să distrugi oameni doar pentru ego-ul umflat al unora. Pe pagina de facebook a lui Țigmeanu este apel la Dumnezeu...Atât! Doamne, iartă-ne!
29
1
Eu cred că ISJ ar trebui să se pronunțe. Sau poate doamna Țigmeanu este mai presus și ei sunt fără putere? Așa pare. Păcat!
23
1
”Doamna director Țigmeanu a fost destul de diplomat și nu a vrut să dea din casă”?????? O, dar ce oameni pregătiți aveți la ziar! Că parcă cititorii sunt proști și nu văd cum îi trimiteți după fentă? Doamna a dat din casă la greu, ba a mai pus și codițe. Codițe care pot fi detectabile, dacă ISJ dorește... Că dacă nu dorește...asta-i altă treabă! Dar dacă ISJ nu dorește, un cititor informat și elegant dă pas prostiilor declarate de Țigmeanu, și nu poate fi ușor dus de nas. Adică școala asta a fost bine și frumos, până a venit Țigmeanu...Aha...Țigmeanu care nu face nimic, nici program, nici ore, da șpăgi, da foloase necuvenite, da aroganță...mda! Că e bună de declarații cum va face ea Școala mare! Îmi amintește de cineva...
34
2
Și, tot în poșetă a cărat și "verzișorii" (și nu au fost puțini) primiți pentru a așeza foarte bine niște copii în clasele "începătoare" ale unora dintre "doamnele binecunoscute" în întregul oraș. Cu asta se ocupă Tigmeanu...plus defăimarea doamnelor profesoare... ești jalnică, Tigmeanu!
37
2
Păi, mare noroc a avut Tigmeanu cu dumneavoastră! Ea purta numai poșete de la second hand. Acum, de, e "doamnă cu poșetă de firmă". Ideea este că... își dă cu firma în cap!!!
32
4
Acuma, eu am citit comentariile. Nu știu ce să zic...Nu sunt de acord cu meditații sau ce e. Nu prea știu despre asta. Mi-am dorit să fiu undeva, la școala 30. La o doamnă. Directoarea Țigmeanu a zis că rezolvă. Nu a fost nevoie decât de o poșetă de 900 de lei. Așa sper ca copilul meu să fie bine.
27
3
Suntem asaltați de informații incorecte, de situații prezentate astfel încât politicul și non-valoarea să primeze, o performanță demnă de oameni care au de câștigat din distorsiuni ale adevărului despre oamenii școlii. Este evident că direcțiunea are o agenda clară-distrugerea imaginii și a colectivului acestei școli. PĂCAT!
29
1
Respect pentru doamna profesoară Sirbu, pentru doamna profesoară Ivanov și pentru tot colectivul de cadre didactice din școala 30! Mă înclin în fața voastră, a tuturor! Ați educat mii de copii, generații întregi și ați dus școala 30 acolo unde mulți și-ar dori să ajungă. Tocmai de aceea nu trebuie să permiteți ca dictatoarea Tigmeanu împreună cu prietena ei Bercaru (care îi favorizează publicarea acestor articole pline de informații contrafăcute) să spulbere, să distrugă din temelii (pentru că altceva Tigmeanu nu știe să facă) ceea ce zeci de dascăli au clădit trup și suflet în 53 de ani de existență a școlii 30. Jos dictatura!
37
5
Alo, Replica, dar astă vară când pleca Țigmeanu cu șpăgile când făcea clasele, de ce nu scrieți? Când nu își face orele, de ce nu scrieți? Când se dă bolnavă la consiliile profesorale, de ce nu scrieți? Trăim în România, unde impostura e la ea acasă.
33
3
Tigmeanu a trimis la presă toate aceste informații, nu un părinte. Ea primește plocoanele ca să favorizeze asemenea transferuri, apoi aruncă, cu noroi intenționat în cadrele didactice. Tigmeanu este deranjată de orice cadru didactic care îi semnalează o problemă cu care se confruntă la școală și, pentru că este în incapacitatea de a le rezolva, tot ea, parvenita și frustrata Tigmeanu, calcă în picioare munca întregului colectiv al școlii, a generații de copii și părinți. Este dictatoare, nu directoare. Orele nu și le face, umilește, jignește și amenință întregul colectiv de cadre didactice.
36
3
Sunt părinte de la școala asta. Vă zic clar că doamna Țigmeanu nu și-a făcut orele la clasa copilului meu. ( a făcut una din nouă). Acuma asmute presa pe colegii dumneaei. p*****l și caracter mizerabil. Eu știu că mai întâi vezi bârna din ochiul tău, până la paiul din ochiul altuia. Asta nu se dă la ziar?
42
1
Măi oameni de presă, ce e cu aricolul ăsta de doi lei? Acum două săptămâni ați atacat altă profesoară, acum, după același tipar, și pe doamna Sîrbu. Cine naiba să vă creadă? Ați folosit același șablon de denigrare, cum că vezi-Doamne un părinte. Mai bine recunoașteți că vă are la degetul mic Țigmeanu și voi jucați cum vă cântă ea. Cum s-a ridicat câte un om din școală cu vreo părere pertinentă, cum a pus Țigmeanu tunurile josnice pe ei! Ați devenit trâmbița lui Țigmeanu, toată lumea vede, că doar nu mai suntem fraieri să credem în coincidențe. După ce și-a luat scaun de director, și-a luat și presă. Jenant! Hai, Replica, aport!
37
3
Daca s-a facut sedinta cu parinti pe tema asta cum spune cineva si doar mama unui copilul este nemultumita lucrul este clar,parinti ca mama asta le da impresia copiiilor lor ca li se cuvine totul pentru ca altfel micutul intra in depresie,din pacate copiii astia vor fi in viitor oameni tupeisti si fara caracter indiferent ce studii termina"10 clase sau universitate",lucru care se vede demult in societatea romaneasca care a ajuns sa fie condusa de oameni fara caracter si p****i dintre care uni au chiar si doctorat dar ei nu stiu nici macar sa citeasca corect un text scris in limba romana,nu-i asa domnule Nicolae Ciuca general,doctor,militar cu pensie ocupationala si primministru al Romaniei. Pentru mamica reclamanta;tu fato eu daca ma plangeam acasa de un profesor si se organiza o sedinta cu parinti in care toti parinti spuneau contrariul a ce stia mama de la mine,nu numai ca mama nu comenta ci isi pleca capul de rusine si ii cerea iertare profesurului pentru ca la acuzat;nici cu medidatii date de profesori propriilor elevi nu sunt deacord,sa fie clar,astia sunt ca medici aia care sunt angajati la stat dar lucreaza si la un cabinet privat.
12
2
Dacă nu intelege trebuie trimis la nivelul pe care îl are! Profesorul preda și explica, dar nu generează gândirepentru a umple creierele goale ale unuia din cei 25 copii din clasa! Asta este problema parintilor lui!
18
6
Cu ce tupeu vin inspectorii in control???Ce lectii de moralitate ne ofera acest Sorin zis mincinosul cand in institutia lui este haos, coruptie, curvaseala? Mergeti acolo sa vedeti cum stau la mese toata ziua! Nu poti intra la general ca ia masa cu tuta aia mironosita t*****a care ia toate spagile si nu se mai satura! Plecati frate acasa! Ati vrut la Mircea, la Militar… dar va faceti de ris in fata elevilor!
16
2
O fi madam Sarbu excelenta dar daca se va confirma treaba cu meditatiile la clasa nu cumva a calcat pe bec? 1.Sa presupunem ca problema ar fi acel copil de care se vorbeste...pai s-a schimbat definitia copilului- problema? Vina nu poate fi a copilului ci doar a celor care raspund de educatia lui si 2.ANAF-ule ia vezi ma daca madam Sarbu( si nu doar ea) sta bine cu taxele si impozitele.Eu am o mare problema cu astea si astia care sug de la doua tzatze...iar educatie IOC/
11
16
Nimeni nu poate nega faptul că doamna Sîrbu este o profesoara excelentă.
23
5
Daca toti parintii sunt multumiti de doamna profesoara si doar unul este nemultumit atunci situatia este clara.. in special daca informatiile conform carora copilul are varsta de 9 ani si nu stapaneste limba romana.. parintii clar dobitoci daca au facut asa ceva propriului copil...
29
10
Cat de imbecila sa fi sa te dai in gat la ISJ si pe langa tine si pe Ivanov, voi ati gandit cand ati facut hartia aia?!!
10
12
situatie clasica in scoli
7
3
desfacerea contractului de munca disciplinar, ce e asa greu?
5
18
Articolul este total neadevarat facut doar pe baza afirmatiilor unui singur parinte care si a inscris copilul in varsta de 9 ani la o clasa de 11 ani si normal ca saracul copil nu poate face fata. Restul de parinti sunt multumiti de activitatea profesoarei care este exceptionala. Se fac si se vor face toate demersurile de sustinere a dnei profesoare. Verificati informatiile inainte de a publica asa ceva.
35
11
Nu cred ca este cineva care neaga faptul ca doamna Sarbu este o profesoara buna, doar ca nu e corecta la clasa, lucrand preponderent cu cei pe care ii pregateste in privat. Dar acest lucru se stie, de ce nu spuneti lucrurilor pe nume? Cunosc parinti care s-au dus la Cernaianu, cand era director, cu ploconul, pentru a intra intr-o clasa unde preda doamna Sarbu. La formarea claselor mai contribuie si doamnele diriginte care isi fac liste.
18
10
Unde este varianta celorlalti parinti din clasa care s-au saturat ca toti profesorii sa piarda timpul cu aceasta fetita care a fost ilegal introdusa in aceasta clasa ea neputand intelege si vorbii corect limba romana. De ce nu mentionanti ca joi 08/11 a fost sedinta cu toti parintii clasei a V unde s-a semnat un proces verbal in care toti parintii o sustin pe doamna profesoara mai putin acest individ.
28
9
Tu ca profesor daca ai un elev, poate fi el din afganistan, ai obligatia sa depui tot efortul sa-l inveti daca nu din vocatie macar pentru banii pe care ii iei, iar daca nu iti convine acest lucru, tu profesor, esti liber sa pleci, dar nu sa negi tu educatia unui copil. Cat despre parintii care au semnat in sustinerea acestei individe e fix pix. Apropo sa nu cunva sa incepi madamo sa te razbuni pe copil !!
18
31
toti frustratii vorbesc si scriu. daca ii intrebi ce lectie li s-a predat copiilor la mate, de ex, in ziua respectiva, habar nu au pt ca nu deschd un caiet de al copiilor pt ca pus si siplu nu ii intereseaza. cica '' e treaba profesorilor ce fac la scoala, nu e treaba mea, ca parinte'' mai, fufelor de mame botoxate si siliconate. vi s-a dus si ultimul neuron pe care l-ati avut. nici 10x10 nu stiu cat face, daca intrebi copilul. sa puna mana sa invete, pitipoancelor, ca nu ati ajuns voi, muieri fara carte dar pline de bani, sa invatati profesorii cum sa isi faca treeba la clasa.
32
5
Dna Sarbu a fost profesoara fiului meu in clasele 5-8. Nu l-am pregatit in privat la dna Sarbu dar a invatat multa matematica de la dansa. cea mai buna profesoara de matematica de la sc 30
34
3
Sarbu profesoara de mate a dat spaga direct la ISJ si a cerut interventia ISJ sa o salveze. PNL care il are pe MIHAI SORIN a venit sa o salveze pe Sarbu. MIHAI SORIN A FOST NUMIT DE SOTIE LA ISJ. EA SI BOURCEANU AU VRUT SA IL TRIMITA pe mihai sorin la constanta la isj.
6
23
elita cu miros de branza
19
2
Doamna Hagi care ai copilul aici, fireste ca ai semnat pt sustinerea l e p r e i colega. Din comentariul doambei Sorbu, al doilea de jos, se intelege. A clpila e in scoala de ceva vreme, niste ani. Deci cine a bagat-o aici? Prietenul Cernaianu? Ca sa intre la un anumit nivel, copiilor veniti din strainatate li se echivaleaza studiile la minister, prin inspectorat. Deci copilul este in clasa a v-a legal, in scoala,nu mai stim cum este. Apoi, domnilor profesori, aveti obligatia sa va aplecati asupra fiecarui elev, indiferent de nivel, nu sa va plangeti atata. De altfel, va laudati cu realizarile. Care realizari? Realizare este sa ajuti un astfel de copil, nu sa faci meditatii cu cei de nota 10. Praf sunteti! Scoala de fite, forma fara fond.
10
32
Din scoala pana in barou spaga...Baroul Tulcea drumul incompetentei in transferuri spre Constanta,o tara corupta.Daca nu faceti ceva o sa ajungeti mai corupti decat nazi Ukraine.
11
4
ai dracului profesori iau 100 pe meditatii si nu-i deranjeaza nimeni in schimb un medic daca primeste o bomboana toti ....ai vazut a vrut spaga am stat mult la urgenta nu m-au bagat inseama hei hei
14
14
Piate nu ar strica si un control ANAF pe la doamna? Sau poate vrea sa il ajunga pe Ioha din urma cu cele 6 case?
12
10
De ce ati scris un articol la comanda unui parinte? Unde este varianta celorlalti parinti din clasa care s-au saturat ca toti profesorii sa piarda timpul cu aceasta fetita care a fost ilegal introdusa in aceasta clasa ea neputand intelege si vorbii corect limba romana. De ce nu mentionanti ca joi 08/11 a fost sedinta cu toti parintii clasei a V unde s-a semnat un proces verbal in care toti parintii o susutin pe doamna profesoara mai putin acest individ. Jurnalism de doi lei!!!
38
7
eu cred ca parintii ai caror odrassle nu invata deloc se simt hartuiti ca dna profesoara ii pune sa invete. ce rusine, ce abuz pe un profesor sa ceara copiilor sa isi faca temele, sa ii puna sa invete, sa ii scoata la tabla. Dna aceasta profesoara estwe una din cele mai bine pregatita profesoara din oras, ai caror copii de la scoala unde preda, au luat si capacitatea si bacul pe bune si cu rezultate minunate. sa isi tina naibii acasa mucosii care nu vor sa invete sau sa ii mute la alte scoli, unde profesorii se prefac ca predau la ore.
24
7
Anul viitor vor sa introducă la Scoala 30, curs de limba machedoneasca, curs despre oi și despre cum se face brânza. Ofer meditații.
28
7
Este o regula a profesorilor care meditează. Sunt atenți numai la cei care citizeaza
11
11
In r*m nu poti sa fii calasa V si sa ai 10 ani dar in UK se poate
6
1
In cazul asta trebue facuta si o evaluare a copilului din care sa rezulte ca are conostinte de clasa V Din ce am vazut in comentarii copilul vine din UK si stim foarte bine ca acolo au alta organigrama scolara
27
3
Ce tot atata printii in sus parintii in jos, daca nu le convine marsh la privat cu voi! Lasati ifosele de anglia ... jegurilor!!!
20
13
Voi ăștia care spuneți asemenea tâmpenii despre profesorii acestei scoli, sunteți niște frustrați, niște jeguri umane care faceți umbra acestui pamant
21
17
Sunt multi cu complexe mai jos. Femeia este ca profesor super buna. Copilul respectiv este extrem de slab. E adevarat ca a venit din UK si a trecut prin doua clase ca gasca prin apa. Parintele asta care se crede el interesant și necoruptibil mai bine va spune cum a adus acest copil in scoala. Poate vrea sa il pună direct clasa a opta.
35
13
Părinții cunosc situația. Chiar de-ar vrea sa ii mediteze la doamna Sarbu, nu mai sunt locuri. Cică nu au voi sa mediteze elevii din clasele in care predau. Ok, și cine poate verifica asta, când ei merg blat?
18
6
Este cunoscut faptul ca doamna Sarbu, meditează copii din clasele in care preda. Machedoancele “se bat” sa prindă un loc la dumneaei la meditații pentru odraslele lor sau in clasele in care preda. E competiție între ele. De aceea sunt aproape 40 intr-o clasa. Mulți părinți sunt nemulțumiți și nu iau atitudine pentru a nu le face rău copiilor.
22
9
Desteptule, crezi ca e simplu sa pleci la alta scoala sau ca asta ar fi solutia? Sa nu ne mai intrebam atunci de ce nu se schimba nimic in tara de rahat
14
9
Cel mai simplu, dacă ești nemultumit pleci la alta scoala,sau la particular ca ai de unde alege.
18
9
Dragi parinti care va duceti voi la scolile astea , la profesorii astia ca Ivanov, Sirbu , Hagi si alte vedete din scoala asta, toate comentariile murdare la adresa voastra sunt facute de astia. De astia pe care voi ii faceti vedete gratuit, ba, daca e gandim bine, pe banii vostri multi si snobi. Cadouri, fite, vacante, bijuterii, meditatii, banii vostri ca sa devina ei profesorii cei mai buni, cei mai vanati si iata ce sunt de fapt. Sa ma iertati, dar de la voi pleca toate, domnilor parinti.
32
11
l e p r e l e de asa-zisii parinti au adus generatiile astea in pragul nesimtirii, idiotieniei si statului la coada boratului pentru shaorma gratis. la asa parinti, asa copii.
23
6
Doamna Sirbu, aia care vine la scoala cu fusta la fund desi are 55 de ani, ar fi trebuit sa stie care sunt pasii, nu sa sara cu catapulta la ISJ, sperand ca o acopera ei. A gresit, sa plateasca! Si nu este nimic anormal sa le verifice directoarea. Asta i s-a recomandat? Asta sa faca? Sunt de cristal cucoanele si nu suporta ochi strain in clasa? Cea mai buna prof de mate? Cine o fi incoronat-o? Ca de incaltat cu ISJ s-a incaltat singura din ce reiese din articol. Cat de p*****a sa fii?
21
22
Aloooo! Nu esti parinte, esti una dintre fufele scolii asteia plina de ifose. Sirbu asta tocmai a fost veificata de cei la care s-a plans si s-a constatat neregula. E clar ca nu face ce trebuie. Ce atata coronita? Ne-am nghesuit la clasa asta ca oile si doamna Sirbu, pomul laudat, se plange peste tot ca sunt prea multi copii in clasa si ca nu face fata. Pai lasa-te se meserie, tanti! Noi eram 40 pe vremea impuscatului si nu se plangea nimeni. Iar in cei care au adus copii in plus in clasa asta ai fost chiar tu doamna Sirbu, cu Ivanov si Hagi, care are copila la noi in clasa. Cum spuneam, pomul laudat!
17
26
REPLICA! INFORMATI VA! Felicitari dnei Sarbu pt initiativa! Acest copil anul trecut cand a venit din UK a stat 3 saptamani in cls a 3 a si apoi in cls a 4 a si la 10 ani este in cls a 5 a,restul copiilor avand 12 ani. De anul trecut plange zilnic la scoala ca nu intelege,la fiecare ora se pierd minute bune sa i se explice(aproape la toate materiile),stau prof. si in pauze si culmea , tot nu intelege!Diferenta de 2 ani se vede! Parintii au cerut tuturor prof. sa se ocupe mai mult de fata lor ca de restul nu i intereseaza(ALOOOOO ,RESTUL S AU PLICTISIT SI SATURAT SA PIARDA TIMPUL) nici macar lb r*m.nu o vorbeste bine si suntem la o scoala de stat,nu se poate sa ai asa pretentii! Sistemul britanic va asteapta, ca la cel de stat aveti zilnic nemultumiri!!! Dna Sarbu lucreaza cu toti la clasa si toti o indragesc si inteleg matematica,ca doar e cea mai buna din scoala(si nu imi meditez copilul cu dansa)!Dna DIRECTOR, ar face bine sa solutioneze probleme nu sa creeze,ca doar asta face cadrelor didactice bune.Daca s a ajuns sa le monitorizeze ea pe dna Sarbu si dna Ivanov e grav!!!!
40
15
Este adevarat
9
10

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369