REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Dum., 12 Mai 2024
Anul XX Nr. 6727
13.3° Constanța Duminică, 12 Mai 2024 Anul XX Nr. 6727
 

ŞCOALĂ MODERNĂ la Agigea. Investiţia este de 2,5 milioane de euro

ŞCOALĂ MODERNĂ la Agigea. Investiţia este de 2,5 milioane de euro

Replica API 27 martie 2019 | 23:29 664

Cristian Cârjaliu

O școală modernă urmează să fie construită în comuna Agigea. Contractul de finanțare pentru această unitate de învățământ a fost semnat, marți, 26 martie a.c., de vicepremierul Daniel Suciu, prezent la Constanța, și primarul comunei Agigea, Cristian Cârjaliu. Investiția este de 2,5 milioane de euro.

„Este un proiect foarte important pentru comunitatea noastră. Este un proiect de suflet al meu, am muncit foarte mult la el. Este o investiție de 2,5 milioane de euro, care se va realiza în comuna Agigea, o școală nouă, cu 20 de săli de clasă, cu teren de sport acoperit, teren de sport descoperit, suprafața terenului unde va fi amplasată școală va fi de 12.000 de mp.

Va fi o școală ultramodernă în localitatea Agigea, pentru că și copiii din localitatea Agigea merită acest lucru.

Ca și inedit, această școală va avea o seră, unde elevii își vor dezvolta abilități și vor învăța să fie fermieri”, a afirmat primarul Cristian Cârjaliu.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
380 elevi mai sunt in scoala
6
1
carjalyiuw face scoala de 2, 5 milioane euro mi se pare normal decat sa asfaltezi sosele aici comisionul peste 500 de mii ,bine se imparte in mai multi ,noroc cu codruta poa-te al ascunde pe stricatul asta ca prea mult tupeu are
1
1
las fierbinti
1
1
Si-a tras si el restaurant jigodia, vinde pestele la 100g ca aurul. Prost sa fii sa te duci acolo la cherhama sa-si bata joc de tine pe banii tai.
2
1
Dar nu are strazi asfaltate
3
1
Nene,cand ai de gand sa faci ceva cu groapa de la intrarea in Lazu? Stii tu,acel rondou care pana anul trecut era cu balarii. Si de ce trebuie sa platim 60lei paza? Cine ne pazeste,ba jigodie?! Treziti-va,dragi oameni din Lazu si Agigea! Tot "ce-a facut" nu a facut din banii lui,a facut ptr ca de aia l-ati votat si se apropie alegerile si are nevoie de voi. Chiar atat de indobitociti sunteti? Nu va este rusine de cum arata aceste doua localitati? Mie imi este! Jegule!
10
3
Baaaaa, dar prost esti.ti-a tras Cirja gaze,prostule care esti prost???ti-a tras Cirja canalizare,prostule care esti prost?Tu nu vezi ca Agigea arata ca dupa razboi?prostule care esti prost.ce tot i-l pupi in pula pe acest nemernic de primar,postac psd-ist???bai prostule care esti prost, tu nu vezi cum arata aceasta comuna???mai mergi si tu prin tara si ai sa vezi ce inseamna sa fi primar gospodar,nu ca jegosul tau pe care i-l lingi in cur.ori tu,ori Mircea Badea..... Tot niste slugoi.
12
3
O decizie deosebit de importanta care vizeaza viitorul locuitorilor din Agigea si Lazu .Sincere felicitari Dl Primar Cristian Carjaliu si colaboratorilor Dvoastra !
4
8
Drumurile sunt distruse cand se vor asfalta?????
5
2
din cate cunosc eu in Agigea si Lazu la ora actuala sunt 900 de copii elevi deci in concluzie construirea unei scoli moderne este oportuna .Agigea la ora actuala are gaze ,canalizare ,cresa gradinite ,casa de cultura ,dispensar si alte utilitati toate noi , asfaltul urmeaza ,sa fii sanatos dl Primar si sa mai construiesti
4
11
Arata ca dupa razboi! FACETI BA UN REFERENDUM SA NE DESPARTIM ODATA DE MIZERIA ASTA DE PRIMARIE CARE NE TINE SUBDEZVOLTATI!
10
4
nu le pasa de scoli sau bunastarea oamenilor, am deposit acest nivel in care as crede ca cuiva din guvern, administratia locala primarii etc le pasa de oameni... este vorba de banii... si cam atat
7
4
Pentru ce scoala noua cand nu sunt copii. Romania se depopuleaza de atata bine oferit de PSD.
13
3
Mai sunt copii in Agigea pentru atatea sali?Au plecat de mult in alte scoli...si or sa mai plece.De ce oare?
13
4
Bravo Primariei de la Agigea ! Exemplu de urmat si de alti primari care sunt mai ocupati cu construitul propriilor hoteluri !
9
16
E bine, dar punem si ceva asfalt prin agigea
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389