REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.2° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Şcoala Spectrum nu dă doi bani pe dispoziţia Inspectoratului Judeţean Şcolar Constanţa: a anunţat că se fac cursuri

Şcoala Spectrum nu dă doi bani pe dispoziţia Inspectoratului Judeţean Şcolar Constanţa: a anunţat că se fac cursuri

Replica API 26 ianuarie 2014 | 00:00 214

Cu toate că şi ministrul Pricopie a anunţat că şcolile sunt închise din cauza CODULUI PORTOCALIU,

Cu toate că şi ministrul Pricopie a anunţat că şcolile sunt închise din cauza CODULUI PORTOCALIU,

Cu toate că ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a anunţat duminică, 26 ianuarie a.c., că toate şcolile din judeţele care au cod galben sau portocaliu de ninsori şi viscol vor fi închise luni, 27 ianuarie, iar ISJ Constanţa a anunţat că nu se vor ţine cursuri în nici o unitate de educaţie, iată că o şcoală particulară face notă discordantă! Este vorba despre Şcoala Spectrum din Constanţa, care a decis ca luni, 27 ianuarie, să ţină cursuri, anunţând în acest sens părinţii, prin intermediul... unui e-mail.

În urmă cu câteva minute, părinţii care au copii la această unitate au primit mail-uri prin care li se aducea la cunoştinţă că, fie vreme bună, fie rea, cod galben sau portocaliu de ninsori şi viscol, toţi copiii trebuie să se prezinte la cursuri. Pe de altă parte, iată punctul de vedere oficial al Inspectoratului Judeţean Şcolar Constanţa, care ar trebui să fie literă de lege pentru toate unităţile, fie ele de stat sau private: "Din cauza condiţiilor meteorologice improprii, luni se supendă cursurile în toate şcolile din Constanţa, urmând ca pentru zilele următoare să se ia o decizie în funcţie de evoluţia vremii", a anunţat Cristina Ivan, purtătorul de cuvânt al ISJ Constanţa. La Constanţa, codul portocaliu a fost prelungit până luni, 27 ianuarie. Sau, cine ştie, poate că drumurile pe care circulă cei de la Spectrum sunt deszăpezite! Dacă la ei e primăvară, pentru restul ţării nu este, ca să nu mai spunem că părinţii şi copiii pot fi prinşi în diverse zone de intemperii şi drumuri închise de zăpadă.

Citeşte şi:

LINK

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272