REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ȘCOALA SPORTIVĂ nr 1 a AJUNS de NERECUNOSCUT

ȘCOALA SPORTIVĂ nr 1 a AJUNS de NERECUNOSCUT

Replica API 23 februarie 2021 | 21:48 3801

Ceea ce ar fi trebuit să devină o sală polivalentă demnă de sportivii Constanței este astăzi doar un teren părăsit, cele câteva clădiri abia mai ținându-se pe picioare. Cu toate că lucrările au început în anul 2009, deocamdată proiectul a rămas în fază incipientă. Pandemia de coronavirus se pare că a sistat lucrările cu totul, iar acum, potrivit declarațiilor directoarei Școlii Sportive nr. 1, se așteaptă votarea bugetului și, de ce nu, reînceperea lucrărilor.

Reprezentanţii sportului constănţean au adus ani la rândul sute de medalii la campionatele naţionale, europene şi mondiale. Majoritatea sportivilor au fost crescuţi în cadrul şcolilor sportive din Constanţa, astfel că o sală polivalentă în care aceştia să se poată antrena reprezintă o necesitate pentru comunitatea sportivă din oraş. De 12 ani, construirea unei săli polivalente pe terenul Clubului Sportiv Şcolar numărul 1 din Constanţa, din zona Dacia, este amânată.

Când au început lucrările

În anul 2009, la CSS 1 s-a început construcţia unei săli moderne care să ajute secţiile de handbal, baschet, volei, gimnastică, scrimă, să progreseze în drumul lor către succes. O construcţie care ar fi trebuit să dureze doi ani a ajuns, după 12 ani, să stagneze, fiind terminată în proporţie de 70%. Imaginea de ansamblu a instituţiei este jalnică şi se pare că pe nimeni nu mai interesează soarta acesteia.

Așteptăm votarea bugetului

Contactată de reporterii cotidianului Replica pentru a ne împărtăși cum mai stau lucrările, Maria-Magdalena Rusu, directoarea CSS1, a declarat: ”S-a oprit investiţia la sala polivalentă din cauză că nu s-a făcut licitaţia de proiectare. A venit și pandemia și nu s-a mai putut lucra deloc, însă acum așteptam votarea bugetului și reînceperea lucrului.”

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ala astepta sa se degradeze esxact k castelu din mamaia sa faca blocuri
4
0
Ruinarea SS1 este opera marlancei psd Elena Francu. Ea si prostu de Floroiu au nenorocit sportu constantean.
8
1
De fapt, primaria trebuie sa se ocupe de reabilitarea acestei scoli, asa ca sa le fie rusine celor de acolo! Daca nea Chitac putea sa dea scoala si terenul unui privat, cum a facut cu baza sportiva a academiei navale pe care i-a concesionat-o clubului de tenis Bright... o facea imediat
7
1
Nu va mai legati de Mari, e un om de sport, are greutati in perioada asta, numai in locul ei sa nu va aflati.. Si daca nu e ea cine va coordona activitatea sportiva, cu buticar, un mecanic ? Hai sa fim seriosi, e persoana potrivita in acest moment pentru aceasta pozitie..
2
1
Sa faca Solomon statuie, din banii ciorditi de la CSS pe echipele alea fictive. Hotii sa fie pedepsiti la puscarie. Statuia lu francu nutzi sa fie facuta cand o suge lui Nicusor in genunchi. CSS sa fie verificata de DNA. Zeci de salarii platite pentru nimic.
6
0
din 2009 schema de incadrare a scolii nu s-a modificat: are directoare , adjuncti , soferi , etc... si luna de luna isi iau salariile cu sporuri , cand normal ar fi sa ramana un diriginte de santier si paznici. bravo Ro !
12
0
Asta ramane in urma hotilor. Cand nu mai e nimic de bagat in buzunar cauta alta gazda de parazitat. sa ii faceti o statuie lu' Elena Francu in acea curte!
9
0
Au furat ani de zile banii din salarii. Francu a ciordit de a spart. Solomin incaseaza de ani de zile cate 50 de milioane pe degeaba. Nu exista sportivi si parintii platesc bautura profesorilor. DNA ce face? DNA sa ia la puscarie hoatele care au furat si distrus CSS2. DNA sa faca dreptate. Banii furati sa fie recuperati!
8
1
ceea ce se intampla acolo, este oglinda celor ce au condus orasul dupa revolutie incoace.
11
0
Va mirati de parca aceasta scoala este singura institutie care arata ca asta.
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108