REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Şcolile de şoferi din Constanța, REVOLTATE din pricina unor construcții care apar pe un teren!

Şcolile de şoferi din Constanța, REVOLTATE din pricina unor construcții care apar pe un teren!

Replica API 15 februarie 2020 | 00:35 733

Terenul din zona Halta Traian, de pe strada Eliberării, este iar în mijlocul unui scandal. După ce proprietarul de drept, firma Five Holding, a obţinut certificatul de urbanism pentru demolarea de urgenţă a imobilelor aflate pe teren, şi a demarat lucrările pentru construirea celor două imobile, iată că reprezentanţii şcolilor de şoferi îşi manifestă nemulţumirile.

Conform spuselor acestora, terenul cu pricina funcţiona ca punct de plecare la examen, pentru cei care încercau să obţină permisul de conducere pentru categoriile C, D şi E iar, odată cu începerea construcţiei, aceştia nu mai beneficiază de nici un teren, nici măcar pentru a exersa.

Cursanţii veniţi pentru examen au fost alungaţi de către reprezentanţii firmei, astfel că până la găsirea unui alt teren propice pentru desfăşurarea examenului, aceştia pierd timp şi bani.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar ca e nasol momentul cand nu te mai poti bucura de proprietatea altuia! De parca nu stiau ca terenul nu mai e proprietate publica de pe vremea lui mazare!
1
0
apelati la primarie sa va gaseasca un teren afara din oras, ca doar nu va cad galoanele sa porniti de acolo
5
2
Oricum nu era ok locul de plecare de la Halta. La organizare suntem ultimii... Banu aua.... Elevul este cel care sufera.... In Rep Moldova cu toate ca stau prost la finante, autoritatile au reusit sa amenajeze la Chisinau un poligon auto la nivel european....iar traseele sunt publice... sunt afisate toate cele 9 variante de traseu..... Sa luam exemplu de la fratii de peste Prut....
7
0
Cand dispare moca din viata. Puneti manuta si amenajati un poligon profi, toate scoalile de soferi, ca banuti aveti. Nu mai merge sa faci bani din nimic, cu zero investitii si impozite la minimum...
15
0
Sa isi faca propriul poligon auto. Multi dintre ei nu stiu decat sa ia... De facut investitii... Halal.
14
1
"pierd timp si bani"? pai ei isi fac banii pe proprietatea altora? ca de timp. ce sa mai vorbim? isi fac banii pe timpul nostru, al tuturor, la cat au impanzit orasul si-l blocheaza
13
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614