REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Școlile de șoferi, petiție pentru reluarea examinării în vederea obținerii permiselor auto

Școlile de șoferi, petiție pentru reluarea examinării în vederea obținerii permiselor auto

Replica API 11 mai 2020 | 00:00 1961

Odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus, Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor a suspendat activitatea cu publicul pentru a evita răspândirea virusului. În acest fel, și activitatea școlilor de șoferi a fost practic paralizată, acestea fiind nevoite să își închidă porțile celor dornici să învețe tainele șoferiei și să obțină binemeritatul permis de conducere. Școlile de șoferi din Constanța au avut inițiativa unei petiții pentru reluarea imediată a examinării în vederea obținerii permiselor auto.

”Propun reluarea cursurilor și examenelor în cazul indivizilor sănătoși”

”Obținerea permisului de conducere este o procedură îndelungată și fără amânarea lui. Propun reluarea cursurilor și examenelor în cazul indivizilor sănătoși, și cu luarea măsurilor de precauție necesare (măști, mănuși) deoarece mulți oameni pot fi puși în situații dificile în lipsa acestui act (viitorii transportatori, persoane care fac naveta până la locul de muncă, etc). În cazul în care nu e posibilă reluarea lor în condițiile de până acum propun o evaluare individuală la o dată și oră programate pentru a evita aglomerarea.” este textul petiției prin care școlile de șoferi cer reluarea imediată a examinării în vederea obținerii permiselor auto.

Din 15 mai vor fi aplicate o serie de măsuri de relaxare

Vă reamintim că din data de 15 mai, odată cu ridicarea stării de urgență, vor fi aplicate o serie de măsuri de relaxare, însă printre acestea nu figurează și redeschiderea școlilor de șoferi sau o altă modalitate prin care persoanele vor putea să dea examen pentru permisul de conducere.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ne-o sugi pana la cotor!
2
0
Pt. Doru atotstiutorul! Vara cand se aglomereaza orasul, tot din cauza elevilor este ? Sau din cauza unora destepti ca tine ! Tu te-ai nascut cu permisul legat de buric ? Ar fi bine sa -ti vezi de ale tale !
5
0
Sa si cumpere bicikete cine vrea sa conduca.....e deja orasul aglomerat...si asa ...ha ...
5
4
Sunt destui prosti pe sosele , nu simtim nevoia unui nou lot de kamikaze !
7
1
Miron ionel cel mai mare ordinar de instructor Cursantelor le propune intretinerea de acte sexuale pentru ajutor la traseu
5
0
De pe urma acestor instructori ies soferi numai buni de producerea accidentelor.
7
1
instructori slabi de cacat rezulta ,niste imbecili Asta are cta la ora actuala , soeri de al doile job , ha ha ha
6
0
ba gaborilor,invatati dreq regulile de circulatie sijnvatati.i si pe asa zisiii instructori.Sint atit de prostiuncit habar n.aucum se circula in sens giratoriu,ca de pe banda 1nu faci stinga si de pe 2 dreapta,ca nu accelerezi cind te depaseste cineva deoarece il intoxici cu gazele de la rabla ta din 1900 toamna,ca nu orbesti lumea cu faza mare chiar si ,iua,ca,ca,... bouarilor!omoriti oamenii cocalarilor inculti!
4
2
Astea ar mai trebui macar un an suspendate,cel putin la Mangalia,pentru ca ingreuneaza circulatia cu semaforul si nu invata nimic.Nu stiu sa semnalizeze,nu circula corect,devin soferi toti analfabetii.
1
4
Sunt pensionar si am rate.
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272