REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ȘCOLILE DIN CONSTANȚA, ÎNCHISE LUNI

ȘCOLILE DIN CONSTANȚA, ÎNCHISE LUNI

Replica API 26 februarie 2018 | 00:10 1737

În urma ședinței de la Prefectura Constanța de duminică, 25 februarie a.c., a fost instituit Comandamentul Județean pentru Situații de Urgență. Codul portocaliu care intră în această noapte în vigoare a dus la luarea deciziei de a suspenda cursurile pentru învățământul preuniversitar în toate școlile din județul Constanța.

„Totodată, s-a decis suspendarea cursurilor în toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Constanța pentru ziua de luni, 26.02.2018. Tot în cursul zilei de luni, în urma analizării situației operative existente la nivelul județului, se va hotarî necesitatea prelungirii suspendării și pentru zilele următoare”, au anunțat reprezentanții Prefecturii Constanța.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Carcotasule , tu cu limba ta jegoasa nu ai putut face copii , dar taci in pizda ma-tii de jigodie , copiii trebuie protejati , NEMERNICULE . JAVRA REZISTENTA , DE ABIA ASTEPTAI SA MOARA UN COPIL INGHETAT IN FRIG , VEZI CA RAMAN SI AUTOBUZE IN PANA , PE VISCOL , CE FACE UN COPIL DE 8-9 ANI IN ASEMENEA CONDITII ? ANIMALULE , DE ACEEA ESTI SINGUR , ESTI DIAVOL REZISTENT !
2
4
Ma bucur si dau din coada ,iar mi se umple cafeneaua de elevi.Faceti oun reportaj dupa pranz intr-un bar si o sa va convigeti.Sa se inchida si statiunille turistice, pentru ca ninge si alunecam pe partie . Va da doamna Firea comenzi, are putere si in teritoriu? Eu mergeam la scoala cand zapada era de un metru si nu erau utilaje de dezapezire decat parintii cu lopeti si cate o juma de vin .
4
6
Am ajuns o natie de fatalai!!
4
3
Propun sa le inchideti de tot...oricum astia merg la scoala degeaba
10
1
Povestea prostiei ,marca ciuma rosie : bolovanul de sare se afla inca pe soba iar prostii isi rup parul si hainele ca,sigur v-a muri copilul.Dar ,asa este la ciuma rosie bolsevica,ordinul se executa,nu-i asa tov prefect?
7
5
Sa ii faci un examen oral lui baietu
1
6
Mircea Eliade Cernavoda.Dragi parinti,dragi elevi va astept maine 26.02.2018 la cursuri.Pentru un pospai de zapada Inspectoratul Scolar Judetean Constanta nu imi da mie dispozitie sa inchid scoala.Se stie ca eu sunt mare smecher politic in Cernavoda si am spate la primarul Negoita si fac ce vreau eu cu scoala mea.
1
10
O decizie de tot rasul, luata de niste dobitoci numiti politic... Maine nu for fi -20 ca sa zici ca e ceva neobisnuit, e iarna e normal sa fie frig, dar pentru ei, fierti in basini, le pare tare greu la -5....
12
1
Multi frustrati mai sunt pe lumea asta. Nu va e ma rusine sa ii acuzati pe copiii astia ca nu o sa faca nimic si alte tampenii, cand generatia voastra de cacat fura si distrug tot si voteaza pe cei mai cretini dintre voi la conducere promovand hotia. Eu mi-as tine gura in locul vostru, comunisti obositi!
7
8
Primarie de cacat.
14
1
Bah ce chestie.. s a descoperit azi ca iarna e frig afara.. Tara te vrea prost ..
21
5
In ce secol traim fratilor??
15
2
Vai de tarisoara aceasta ....la cea mai mica adiere de vant se inchid scolile ...sa mearga autoritatile locale incompetente si inspectorii scolari in siberia si alte regiuni din rusia unde temp este de -20..-50 ..si scolile nu se inchid ..la noi elevii treb. protejati ptr. ca ei sunt viitorul ...dati-le bani ptr sex ..droguri ..masini ..cluburi fite etc .
21
7
Pai da dar sa se inchida si locurile de munca sa putem sta acasa cu copii ca de nu avem toti bunici sau alte rude prin Constanta
23
15
Ce-i cu bataia asta de joc?!? Ce-i cu exagerarile astea de duzina?!? Cum bate vantul mai tare si dau 3 fulgi de nea, cum se inchid scolile... Noi mergeam la scoala prin nameti, ne jucam pe drum...era cea mai frumoasa perioada! Acum, gata ... ploaie, zapada sau furtuna...hop se inchid scolile! Mai nou copiii sunt adusi si luati de la scoala de parinti cu tot felul de masini care mai de care... numai parveniti! Da' bine ma ca nu intrati cu masina pana in sala de clasa... Si ne mai miram ca generatia din ziua de azi e praf si pulbere! Adunatura de inadaptati, pupati in cur de parinti! RUSINE!!!!
33
4
Si facultatile din constanta care sunt langa scolile inchise nu se vad?
15
14
Eu la scoala nu ma duc , Stau acasa si ma fut ,Mai multe procente aduc.
13
8
se vor inchide si marti, probabil si miercuri, in Constanta vantul va amplifica senzatia de frig
12
8
mai mult din cauza virusului gripei care a facut multe victime...daca s-a luat aceasta hotarare,pt constanta city,inseamna ca in judet e prapad...
13
7
Noi mergeam la scoala prin nameti, ne frecam cu zapada,faceam oameni de zapada,ne dadeam pe derdelusi. Fatalaii astia de astazi cu blugi rupti si mulati se fut in cur intre ei, si fetele se duc la sala. Generatie de cacat, sa nu cumva sa raciti daca iesiti la scoala,cu gleznele voastre la vedere. O sa ingropati tara asta cand va faceti voi mari. Daca va faceti....
41
16
cand se instituie cod portocaliu nu se comenteaza!este acum bine afara in unele regiuni dar nu la fel va fi si maine!
28
24
Frsutrat mai esti
18
19
Dar au fost zile in care timpul a fost si mai urat si nu s-a luat decizia de a se suspenda cursurile in nicio unitate de invatamant! Asa ii ia prin surprindere vremea asta pe unii, ca si cum ei nu s-ar astepta ca iarna sa fie geroasa, sa bata vantul puternic si sa fie zapada! Saracii de ei! Asa isi protejeaza ei odraslele pe care le duc cu masina pana-n buza scolii, incat dau ordine sa se inchida toate scolile special pentru ca au ei plozii la scoala si ca le este frica sa nu le inghete ghiozdanele in spate! Traim in Romania si trebuie sa ni se para anormal cand ninge! Nu?!
41
20

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614