REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Școlile rămân închise și în septembrie?

Școlile rămân închise și în septembrie?

Replica API 3 mai 2020 | 22:41 2923

Ministrului Educaţiei, Monica Anisie, susține că în toamnă ar putea veni al doilea val el epidemiei de coronavirus, iar şcolile ar putea rămâne închise.

Motiv pentru care Monica Anisie vrea ca până în toamnă să digitalizeze complet învățământul românesc, pentru ca toți elevii și studenții să poată urma cursuri online.

„Toți specialiștii din medicină vorbesc de un al doilea val. Noi trebuie să fim pregătiți și să luăm toate măsurile pentru binele elevilor și al profesorilor.

Ministerul Educației va veni săptămâna viitoare cu un plan de măsuri care să vizeze o intervenție atât asupra elevilor, cât și asupra profesorilor, astfel încât în toamnă să fim pregătiți ca toate cursurile să se poată desfășura online”, a declarat ministrul Educației, Monica Anisie, la Digi24, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o astept pe dna ministru sa vina in tabara cu mine la costinesti, sa facem o bae in mare
2
0
Lasati copiii sa merga la scoala!!!! Daca acest lucru se va intampla, scoala devenind online, este inceputul sclaviei...
2
0
Asta seamana a furaciune!Sa cumparati laptopuri si tablele de 10 ori mai scumpe ptr.ca prietenii vostrii sa va intoarca paraindaratul.Ca doar campania electorala nu se sustine cu coceni.
8
1
ce fata de dobitoaca ai
7
0
Daca o tin tot asa o sa pice si online-ul ca nu mai avem bani cu ce sa le platim. Vreau sa renunt la un abonament telefonic de la un operator si mi-au spus ca nu pot trebuie sa le platesc restul de abonament 1 an jumatate.Cand mi-au prelungit contractul,nu mi-au spus ca daca vreau sa incetez contractul trebuie sa platesc restul de contract.De peste 25 ani nu au facut contract anul trecut mi-au trimis prin posta contractul.Daca nu mai am bani sa-l platesc sunt obligata sa am acest serviciu? Ce facem iesim la furat?
8
2
la ce e buna scoala ?,doar pt a emigra?,.strangeti bani si puteti cumpara o diploma,apoi cu ajutorul spagii -o slujba la stat
13
2
Distrugeti scoala romaneasca
9
2
ceai fumat???
11
0
Intepata asta afectata nu mai suport sa o vad nici macar in poza...
16
0
da nu mai deschideti deloc ce trebuieatata scoala desfiintati scolile de tot virusu nu o sa dispara cum nu a disparut nici gripa asa ca nu mai gasiti motive trebuiau deschise la 1 iunie nu rezolvati nimic
10
3
cine mai e si japita asta,stiu ca guvernul lui kkt cel mare este unul tradator si antinational dar capra asta sare casa cu prostia ei,daca statul asta nu stie decat stai in casa spalate pe maini, atunci cine mai are nevoie de el,muie iohanis,muie penele
14
4
Saracia impinge elevele sa se prostituieze. Saracia impinge statul sa se prostitueze cu invatamantul online. Prostitutie vine de la a te prosti, a nu fi serios, a mima.
12
2
Santeti nebuni de legat!
11
0
sunt de acord cu Eleva eminenta . trebuie sa avem timp si de videochat si de clientii fideli .
6
5
Vrem totul on line. Eu in sept intru in cls 11, am nevoie de timp liber, fac videochat, de 3 ori pe sapt tr sa il rezolv si pe patronul de la Parc, plus alte colaborari. Sa se faca totul on line !
10
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272