REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Vin., 29 Sept. 2023
Anul XX Nr. 6501
19.5° Constanța Vineri, 29 Septembrie 2023 Anul XX Nr. 6501

Scos mort din mare, la Jupiter: fusese avertizat de salvamari să nu intre în apă. Video

Scos mort din mare, la Jupiter: fusese avertizat de salvamari să nu intre în apă. Video

Mirela PASCAL 4 septembrie 2023 | 19:05 6005

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină luni, 4 septembrie a.c., în Jupiter, pe plaja Poseidon, acolo unde o persoană a fost scoasă din apă. Potrivit informațiilor noastre, e vorba despre un bărbat cu vârsta între 40 și 50 de ani. În ciuda eforturilor salvamarilor să-l scoată în viață dintre stabilopozi, acolo unde turistul a fost dus de valuri, bărbatul nu a mai putut fi salvat. De precizat că toată ziua au stat cu ochii pe el salvatorii și l-au avertizat, de mai multe ori, să nu intre în apă, fiind arborat steagul roșu. Turistul s-a aventurat în apele mării după retragerea salvamarilor, la final de program.

Scos mort din mare, la Jupiter: fusese avertizat de salvamari sa nu intre in apa. Video

Mai mulți oameni au murit în această vară înecați în stațiunile de pe litoralul românesc, deși au fost avertizați de salvamari privind pericolul reprezentat de valurile mari și de curenții puternici prin arborarea steagului roșu în mare. În ciuda acestui fapt, turiștii continuă să se aventureze în mare, mai ales după retragerea salvamarilor. Din păcate, unii nu mai ies vii din apă. Acesta și cazul unui bărbat cu vârsta între 40 și 50 de ani. Toată ziua a încercat să intre în apă, însă salvamarii de pe plaja Jupiter nu l-au lăsat. După ce aceștia s-au retras, la final de program, turistul a intrat în apă. Nu a mai ieșit. A fost scos de salvatori și, în ciuda manevrelor de resuscitare, acesta a fost declarat decedat.

Scos mort din mare, la Jupiter: fusese avertizat de salvamari sa nu intre in apa. Video

Video:

 

Dezvăluirile unuia dintre salvamarii care au încercat să-l salveze

Toată ziua a încercat să intre în apă, fiind arborat steagul roșu, nu a fost lăsat de salvamari. După program, a intrat, l-am găsit prins între stabilopozi. Eu am intrat între stabilopozi să încerc sa îl scot cât încă mai era în viață, dar nu am reușit din cauza valurilor. Era, la un moment dat, să cad și eu. Eu mă băgasem între pietre la el, dar nu reușeam să mă mai țin și pe mine. A fost foarte riscat și dificil Alți doi colegi au venit în ajutor și au reușit să îl tragă pe larg și la mal. Unul a intrat înot, s-a chinuit ceva, pentru că erau valuri puternice, i-a prins tubul, apoi a venit alt salvamar cu skijetul. A fost singur pe plajă, nu a avut însoțitor. A fost declarat decedat la fața locului. Obiectele personale le-am predat poliției.... ”, a declarat, pentru Replica, Vlăduț Oprică, salvamar.

Video:

.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-i fie de bine, boului!
1
0
Asta este o lecție pt toți zmeii care nu țin cont de sfaturile salvamarilor și se duc în apă, deși este arborat steagul roșu.
5
0
GARIDE E UN BOLNAV MINTAL CARE AR TREBUI DUS LA SPITALUL DE NEBUNI
3
1
a avut ambitie ...mare, curaj si perseverenta!
3
0
Acolo sunt salvamarii lui Lipoveanu, un tablagiu facut colonel de Oprea la apelul bocancilor , un gras betiv care deturneaza fondurile publice si salvamarii se ocupa cu altele decat cu ce trebuie , normal ca a crapat ala acum numai gargara face pustiul
1
6
bwahahahahahahahahahahahahahhah
3
0
Gandirea limitata face ca unii sa-si riste viata,ca sa arate ca sunt mai tari,mai curajosi si destepti. Nu exista injectii,pastile ,nimic sa-i determine la logica. Mai rau este cand asemenea fapturi conduc ,sunt sefi undeva,nu conteaza unde.
6
0
Te lingi pe salam
6
0
A murit doar boul baltii !
4
1
Doamne que bou. Dumnezeu sa-l ierte!
4
2
pai asa se aplica manevrele de resuscitare cand stomacul este plin de apa ...se apasa sa iasa apa dar la ce fata au salvatorii ....
3
13
Inconstienta unora pune viata in pericol si altora.
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
14113451724
5/49
1610388237
joker
11339203516