REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.1° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Scoțienii sunt la picioarele lui Ianis Hagi! Cel mai bun fotbalist care a jucat în Scoția de la Brian Laudrup

Scoțienii sunt la picioarele lui Ianis Hagi! Cel mai bun fotbalist care a jucat în Scoția de la Brian Laudrup

Replica API 9 februarie 2020 | 18:26 402

Ianis Hagi

Noua sa echipă, antrenată de Steven Gerrard, cu Ianis Hagi titular, a câștigat împotriva lui Hamilton, scor 4-1, și s-a calificat în „sferturile” Cupei Scoției, potrivit stiripesurse.ro.

Al doilea meci ca titular pentru Ianis la Rangers. Dacă miercuri, la 2-1 cu Hibernian în campionat, a jucat inter dreapta, acum a început ca aripă dreapta partida din „optimile" Cupei Scoției, cu Hamilton (4-1 în deplasare).

Dar numărul 7 albastru a apărut de multe ori și în centru, în spatele vârfului Morelos. De altfel, din acea poziție, i-a oferit două pase excelente, punându-l pe columbian în situații clare de gol.

Ar fi fost două assisturi pentru Ianis. Sud-americanul a ratat însă de fiecare dată. Și „tricolorul" a irosit o ocazie în minutul 5. Lovitura lui de cap din 6 metri a trecut puțin pe lângă poartă.

„Hagi impresionează din nou", a titrat Daily Record. „Au existat momente când Rangers nu a accelerat și nu a putut fisura defensiva adversă, chiar și cu eforturile lui Ianis, mai ales ale lui".

În minutul 73, la 1-2, după o repriză secundă mai puțin bună, a fost înlocuit de managerul Steven Gerrard. Fanii l-au aplaudat. Au fost la fel de impresionați de el. Unul dintre ei a postat pe Twitter: „Ianis Hagi este cel mai bun fotbalist care a jucat în Scoția de la Brian Laudrup".

Atacantul danez, fratele mai cunoscutului Michael Laudrup (ex-Lazio, Juventus, Barcelona și Real), a evoluat patru ani la Rangers. Între 1994 și 1998.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai boule si C.Ronaldo sau L.Messi au mai fost criticati nu doar de postaci ci si de presa si aia nu au zis nimic pt.ca stiu cum este in fotbal si tu te iei de make pt.ca l-a criticat pe asta care este nimeni in fotbal,nu a jucat niciodata in grupele europa league macar si acum este in Campionatul Scotian,uitate ma boule pe net si ai sa vezi pe ce loc este campionatul asta in Europa.
0
0
Tu in domeniul in care activezi.. excelezi sau esti mediocru?! Ce rass ma tii iti dai tu cu parerea despre unul de ex ianis hagi ca nu e bun daca tu nu esti bun in ceea ce faci! Dar tu ai dreptul pt ca tu esti chiar bun in ceea ce faci adica in a suge pula! Excelezi sugaciule asa ca tie iti dam vie sa faci pe ANALista sportiva pe aici traveule!
1
1
ZIAR DE KKT..... VALOARE .... IDEM......SUCCESURI.....POATE O TRANSFERATI SI PE VEORICA LA BARCELONA ..........
2
2
Si in Belgia a dat gol in primul meci si dupa a spalat wc-urile pt restul sezonului. In Scotia normal ca e bunicel, la ce nivel de liga 1 au acolo. Asta e valoarea lui, in orice campionat mai puternic este cel mult copil de mingii. Hai sa vedem totusi cat rezista si aici, pana ce ajunge pe la arabi.
9
2
Nu il mai laudati bai atata. A dat un gol, ada si? Sa vedem cum se descurca. Eu nu cred ca antrenorul a spus, tot ce mancati voi cacat. Daca este bun, lasa-ti timpul sa decida. Il tot ridicati in slavi, dar el nu stie.
10
3
sau mai bine treci tu pe la scoala, stai jos, nota 4
7
8
plateste bine tasu ? va da cashcaval makedonul? s au branza de aia cu aracet si var ?
10
11

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272