REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Scripcaru pregătește un turn cu 28 de etaje, în Olimp

Scripcaru pregătește un turn cu 28 de etaje, în Olimp

Andreea VREJOIU 6 octombrie 2022 | 00:00 2372

Corneliu Cătălin Scripcaru, unul dintre cei mai importanți investitori din domeniul imobiliarelor, vrea să schimbe fața sudului litoralului. Cel mai nou proiect pe care dorește să-l implementeze, în stațiunea Olimp, vizează construirea unui tun imobiliar cu 28 de etaje. Vă reamintim că, Scripcaru, prin compania Certion, include și proiectele Vogh Olimp, Galileo Olimp Resort & Residences, Lago Neptun, Pharos Olimp şi Solantis Neptun.

După ani buni de nepăsare și lăsare la voia întâmplării a stațiunilor din sudul litoralului, iată că acestea încep să reînvie datorită investițiilor de milioane. Societatea Certion anunța în anul 2021 investiții de peste 45 de milioane de euro pentru dezvoltarea mai multor proiecte imobiliare ce vor avea ca rol semnificativ în revitalizarea zonei Olimp-Neptun.

Firma Pharos Tower SRL, deținută de compania Certion, are în plan o investiție spectaculoasă în sudul litoralului. Mai exact, societatea intenționează să ridice un imobil cu spații de locuințe de vacanță și servicii pentru turism, cu regimul de înălțime 3S+P+28E+1ETehnic. Imobilul ar urma să dispună de 180 de locuințe de vacanță,  169 de locuri de parcare, un restaurant cu capacitate redusă (72 de locuri interioare + 36 de locuri exterioare) și piscină cu circuit închis adresate locatarilor clădirii.

Clădirea va fi împărțită în 3 corpuri distincte: Corpul A 3S+P+28E+1ETehnic, Corpul B 2S+P+2E, iar Corpul C 2S+P+1E. Valoarea estimată a investiției este de 100.000.000 de lei, iar perioada de implementare este de 36 de luni, începând cu martie 2023.

În primul an de existență firma a raportat o cifră de afaceri de 0 lei, un profit -18.111 lei, dar și datorii 9.644.829 lei. Beneficiarii societății sunt Ionescu Theodor Cezar și Scripcaru Corneliu Cătălin.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba scripcaru,o sa vina mafia dupa tine ca blocul ala va ci falimentar!pregateste.te sa porti niste cizme de ciment cind vei hrani chefalii!
1
1
sa o vedem si pe asta .
4
0
se pregateste modelul mamaia,distrugerea litoralului,bloc linga bloc.Sa vina prostanii bugetari in mizeria aia,sa se simta ca acsa,in zabrauti.
1
1
daca pe aia de la lidl ii controlati, firmele astea care spala bani cu constructia de imobile de ce nu le verifica nimeni? retineti ce spunea petrov, AICI SUNT BANII DUMNEAVOATRA!!
3
0
ba inteligentule,ai taiat copacii in olimp si ai facut certionul ala ptr fraieri linga calea ferata.Vis a vis este cocor,de securisti,falimentar de peste zece ani.Linga,club mediteraneo si alta mizerie,nimeni nu vne.trei blocuri de securisti de cite 10 etaje linga Transilvania hotel goale de cind s.au facut,date securitatii,pe banii nostri.Ai distrus si neptunul,certionul de cacao in rezervatie stejari brumarii,linga biserica deneam p***t,àlt abuz.Numai bizonii mai vin in olimp neptun intre ciment,beotn si asfalt,desteptule!marea ,iti rupi picioarele,plaja de cacao,chiar daca o largesc.A pus mata sau a lui iorgus pomii din bariera forestiera pe care ii taiati,bouare??blaxy faliment,si tu vrei bloc de 28 etaje? Ai bani din droguri de spalat?ca profit zero,sa.ti dea Dzeu viata scurta si plina de boli,tie si famigliei!!!
5
1
Andrusco, esti sigura ca ai primit aprobare de la Mireluta sa scrii asa ceva???? "După ani buni de nepăsare și lăsare la voia întâmplării a stațiunilor din sudul litoralului, iată că acestea încep să reînvie datorită investițiilor de milioane" vezi ca mergi pe sarma cu astfel de exprimari. O sa sune Murad si o sa va certe. Treaba ta, eu mi-am facut datoria sa iti spun. :)))))))))
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102