REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Scripcaru ridică un turn cu 11 etaje, în Neptun!

Scripcaru ridică un turn cu 11 etaje, în Neptun!

Replica API 1 februarie 2022 | 19:55 3563

Corneliu Cătălin Scripcaru, un important investitor imobiliar, intenționează să ridice în stațiunea Neptun un imobil cu 11 etaje. În acest sens, Agenția pentru Protecția Mediului a anunțat publicul interesat asupra depunerii solicitării emiterii acordului de mediu. Proiectul imobiliar Lago Neptun ar urma să fie amplasat pe malul lacului Neptun Lac II, la 5 minute de mers până la plajă.

Scripcaru Corneliu Cătălin

Mai mulți afaceriști bucureșteni intenționează să îmbogățească peisagistica stațiunii Neptun cu încă un mastodont de 11 etaje. În cursul zilei de luni, 31 ianuarie a.c., Agenția pentru Protecția Mediului anunța publicul interesat asupra depunerii solicitării privind emiterea acordului de mediu de către societatea Lago Neptun SRL.

Conform proiectului depus, societatea din București, intenționează dă ridice un imobil cu spații pentru locuințe de vacanță, alimentație publică, servicii și comerț, cu regimul de înălțime D+P+Mezanin+1-10E+11 etaj tehnic”, cu respectarea reglementărilor menționate în cuprinsul certificatului de urbanism. Clădirea ar urma să fie edificată pe strada Trandafirilor, numărul 6M, în stațiunea Neptun.

Date despre societatea Lago Neptun SRL

Societatea Lago Neptun SRL a fost înființată în anul 2020 și are sediul în Sectorul 1 al capitalei, pe Aleea Alexandru, numărul 31. Societatea a înregistrat în primul an de activitate o cifră de afaceri de 0 lei, pierderi de 400 de lei, dar și datorii tot în valoare de 400 de lei. Administratorul societății care intenționează să construiască în stațiune este Cucoș Andreeas Stelian, asociat persoană juridică este Certion SRL, iar beneficiarul real al societății este Scripcaru Corneliu Cătălin. Conform zf.ro, portofoliul Certion include în prezent cinci proiecte situate în sudul litoralului românesc: Vogh Olimp, Galileo Olimp Resort & Residences, Lago Neptun, Pharos Olimp şi Solantis Neptun, ultimele două fiind doar în fază de concept.

Pe malul lacului Neptun Lac II, la 5 minute de mers până la plaja ,,La Steaguri”, principala și cea mai populară plajă a stațiunii Neptun, ar urma să fie amplasat conceptul Lago Neptun.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bagati, baieti. bagati tare si cu forta. astia sunt anii de AUR. mangalia mai are vreun sef sau arhitect sef ...
0
0
Pai acolo e rezervatia de stijari brumarii...auzzi 12 etaje cand peste tot sunt 3...si n rezervatie....
0
0
Auzi,cica sa imbogateasca peisagistica statiunii...
2
0
Se distruge si Neptunul....numai betoane!
6
0
arca acolo era zona protejata cu ceva stejari rari si alte d astea.faceti betoane fmm
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108