REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Dum., 12 Mai 2024
Anul XX Nr. 6727
14.9° Constanța Duminică, 12 Mai 2024 Anul XX Nr. 6727
 

Scupra îl critică pe Făgădău pentru parada de Ziua Constanţei: Poate că unii au rămas cu nostalgii din vremurile ‘de dinainte’

Scupra îl critică pe Făgădău pentru parada de Ziua Constanţei: Poate că unii au rămas cu nostalgii din vremurile ‘de dinainte’

Replica API 23 mai 2019 | 01:00 730

Primarul din Ovidiu nu s-ar supăra să fie primar şi la Constanţa!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alb e alb si negru e negru ...daca nici scupra nu e primar bun si il criticati la ce a facut acolo fata de ce era inainte in ovidiu atunci laso asa fratioare VA MERITATI SOARTA
4
2
Forta Ovidiu bravo primare !
7
1
Si eu l-am criticat mult pe primarul Constantei Decebal Fagadau si l-am facut in toate felurile dar asa de katerinca.......Dar sincer cred ca e un primar dw viitor cu conditia sa asculte sicDOLEANTELE si SFATURILE Constantenilor
2
4
macar jumate din cum este Scupra daca ar fi toti primarii..uitati-va cat de cochet si intretinut este Ovidiu..
6
1
Numai un idiot poate spune asa ceva, daca ne gandim bine Fagadau l-a facut primar pe Scupra, iar la capitolul inteligenta nu avem pe cine compara, Decebal este cu o mie de clase peste cioban.
5
8
Scupra se pisha pe Fagadau la capitolul performanta si fonduri europene. Serban de la Eforie si mai si. In timp ce are fonduri europene atrase de 0,0001 euro pe cap de locuitor, Bula al nostrum se tine de parade si bashini de strut. De-abia astept sa votez pe 26 altceva in afara de pesede, doar sa vad cum face cel mai mic scor municipal pe tara, sa-l manance Dragnea fript, cu tot cu fulgi. Va invit si pe voi sa faceti la fel.
11
4
Retardati sunt multi observ dar ce a facut omu asta pentru ovidiu nu facea 1000 de primari , restu latrati ham ham ca va pune bocai iulica pindichi si mai nou dna fosta director birsan ....la lupta si pe fata vitejilor daca va tine nu ascunsi dupa monitoare cu nume anonime
11
13
Doamna primar Scupra exista. Bravo doamna primar Giumba,pardon Manole , pardon Scuora
14
1
Domnule primar, ati uitat sa mentionati de acel Pug pe care nu sunteti in stare sa il actualizati de 7 ani de zile.
17
1
Inca sunt strazi neasfaltate in Ovidiu, vorbeste de Constanta??? Asteptam cu drag alegerile si un om gospodar la Ovidiu
16
2
Niste jigodii.... tu ala care tipai in piata.... daca eram acolo.... iti futeam i piatra n gura..... esti basist a? Ai noroc muie ca n am fost acolo.... tin sa mentionez ca s apolitic.....si cu toate astea Fagadau e un domn!
12
9
Ce clasa ii da lui Fagadau?La ce?Bai Ignate ori esti prost,ori esti orb?Pe scursa asta de Scupra cine la facut primar??Nici la degetul mic ,nu il ajunge pe Fagadau
16
18
Radem, glumim, dar ii da clasa lui decebalus fagabondus.
20
12
video meliora proboque Deteriora sequor
3
2
Bai jeg de om...te-a facut primar PSD si ai dat bir cu fugitii la PNL, pt ca te-au psd-sti la respect.....Bravo lui FAGADAU pt parada.In Anglia ca mergi sa vezi parada de la Castel...si schimbul de garzi ...inseamna comunism?Dar se trezeste Scupra analfabetul sa comenteze..
15
13
machidon de pe raza judetului care chiar a facut ceva cinstit. muie usereu muie pesedeu
11
19
Pai ba machidoane. Acum cativa ani cine ma ta te a propulsat? Nu psd? Aaa. Acum ai schimbat barca. App. Terenurile date machidonilor tai in concesiune pe naspa cum e? Vrei europarlamentar acum? Nu uita ceva mache. Toate in viata asta se platesc la timpul lor. Cand iti va fi lumea mai draga vei intra la mititica.
26
8
La Constsnta a venit circul!
20
4
Mult tupeu! Iti trebuie mult tupeu si relatii platite la replica pentru a putea sustine aberatiile astea! Sper sa nu crezi ce spui! Altfel, inseamna ca este deja patologic! Apropo. Canalizari nu stii sa faci? Sau nu ii iese prea mult lui Neli din asta?
20
5
Felicitari! Ovidiu se dezvolta frumos. Fagadau mergi acolo si ia lectii... Cum au putut oamenii astia sa faca dintr-o comuna un oras?!... si noi dintr-un oras sa devenim grapa de gunoi?... Felicitari administratiei din Ovidiu!
20
17
Mai Mihai Caramisin, acum noi te intelegem ca fiind angajat al Primariei Ovidiu din mama-n fiu si mache il lingi in cur pe TicTac dar mergi si pe str. Ciresului in cartierul de tigani care si-au facut case fara autorizatii de la Urbanism ca sa il voteze pe Scupra ! TicTac a ajuns primar in urma cu 7 ani cu P.S.D. cand au venit puscariasii Mazare si Constantinescu Nicusor la POPAS CISMEA si l-au propulsat cu mici si bere moca in ultima zi de campanie electorala cand au adus cu autocarul Primariei taranii de la Nazarcea, Culmea si Poiana! Asa a ajuns primar in detrimentul lui Bocai ! Asta e !
27
6
Nu avem centru de interventie ISU ,dar taxa pentru pompieri o platim de ani buni! Scanam un desfasurator de impozite al locuitorilor din Ovidiu sa demonstram?
22
5
Asta chiar este un mare dobitoc!Dupa 7 ani de domnie si de furat te lauzi cu putine realizari ptr oras.Pinochio poti puncta la realizarile tale personale si ale varului Funda care cu 7 ani in urma avea proptele la casa sa nu cada pe el,acum se plimba cu A 8.Si mai sunt multi care alti pentru care aceata comunitate plateste pentru binele lor .Gropa de gunoi deja este pe persoana fizica,se incaseaza de acolo bani cu sacul,iar cetateanul de rand plateste gunoiul mai scump decat in Constanta
25
8
felicitari domnule ! eu va urez succes!ovidiu este unul din orasele care s a dezvoltat asa cum sunt si alte primarii conduse de tineri , va felicit si va doresc succes
16
22
Normal ca ii convine sa faca trei zile de spectacole, ca de acolo vin spagile.. comisioane de la artisti, pui 3 bannere si faci contracte pe 20 etc. Stie catelul ala de Dragan ce are de facut. Poate te duci pe la Poarta Alba, mache, ca sa mai iei niste lectii de furat, de la maestrul Mazare!
19
8
Uitati-va la orasul Ovidiu cat de frumos s-a dezvoltat! Cat de cochet a devenit oraselu asta pe langa putrefactia de Constanta condusa de mafia asta care a acaparat toata primaria. Bravo Scupra, se vede ca-ti place ce faci, continua treaba buna !!
15
20
Bv Scupra ! Un primar implicat nu clovn ca al nostru
19
21
Mai Scupra , mai intai invata sa vorbesti corect romaneste ! Poate te invata idolul tau : Amititeloaie ! Dupa cat se vede ... perseverezi in prostie si laudarosenie , dar nici chiar asa ! Auzi la el ... viseaza sa fie primar in Cta ! Pai Ovidiu pute a cacat dupa fiecare ploaie cand se inunda in centru si tu bati campii cu gargauni de marire !
24
13

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389