REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Se amenajează noi locuri de parcare în zonele rezidențiale

Se amenajează noi locuri de parcare în zonele rezidențiale

Replica API 5 martie 2021 | 21:38 1680

Echipele SC Confort Urban SRL au demarat lucrările de reconfigurare a amplasamentului situat pe aleea Nalbei, între blocurile L107 și L111. Terenul a fost excavat și este stabilizat prin așternerea mai multor straturi de piatră, fiind astfel pregătit pentru asfaltare.

În prezent, se reamenajează porțiunea carosabilă care a fost eliberată de garaje și se construiesc noi locuri de parcare. Ceilalți proprietari au fost somați să desființeze construcțiile cu caracter provizoriu, în vederea regenerării urbane a zonei. În cazul în care deținătorii nu se vor conforma măsurilor privind demolarea, desființarea garajelor va fi făcută de către autoritatea publică locală, pe cheltuiala contravenienților.

Pe strada Badea Cârțan, spațiul public urban este redistribuit pentru a răspunde nevoilor pietonilor, dar și a riveranilor care vor beneficia de condiții civilizate pentru a-și parca autoturismele. Suprafața carosabilă este excavată și se decopertează asfaltul deteriorat pe aleile care asigură accesul în spațiul destinat parcării autovehiculelor.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
constantenilor sunteti nebuni daca merg la plaja modern doar trei ore ca peurma trbuie sa mut masina .......hai la bulgaria sau la dunare......va dati singuri cu tesla in .........cu primaria vostra cu tot
3
1
Confirm afirmatia de la ora 10:29. Parchez in zona, mi-au spart oglinda si mi-au zgariat masina. Se gasesc gasti de tiganusi seara pe acest teren. Daca ar darama si garajele ilegale din spate si ar amenaja si terenul gol de langa centrala termica nr. 105 si cu terenul asta ilegal luat de Ucecom ar scoate lejer 50 de locuri de parcare.
6
0
Tot cu nen lucrati? V-au furat de va rupt si tot cu ei lucrati.Prietenii stiu de ce.
1
0
tomis II, in spate la oficiul postal 9 este un teren de 26-28 locuri de parcare, care a fost transformat in teren de sport, neconform, neimprejmuit, pt scoala particulara UCECOM. Martuisesc ca nu se fac de ani buni ore de sport, doar seara anumiti indivizi bat mingea pe acest teren si lovesc toate masinile din apropriere pentru ca terenul nu are nici un gard de protectie. Au fost facute reclamatii la fosta administratie,l fagadau, dar nu s-a rezolvat nimic. Va rugam sa analizati problema si sa veniti cu o solutie. Ar ajuta atate locuri noi pt un cartier super aglomerat
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218